- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Cigarite kef ili gazaria?
Аз не пуша. Пробвах се един два пъти. Гадно ми е! А никой от пропушелите не е каран на сила. Следователно - за да даваш талкоз пари за тия лайна явно отначалото е просто гъзарията. Че нали тя топли човекаНо после .. всеки изгъзарен пушач знае колко е трудно да се спрат. Добре, че аз не знам
Радвам се, че не давам пари за цигари. На мене лично ми е това не нещо друго.
П.С. Следователно. Деца не се хващайте да пушете.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
parvo opitah kvo e posle po4nah i az da se gazarq i posle stana navik i sq pu6a za kef ama lo6o sq nemoa gi spra
are pi6ete be xora
Не пуша. Вреден навик. Повечето го правят от гъзария, а след това по навик.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
цидарите са пълна гъзария, ако ще е за кеф- пуша трева, 4е наистина си е кеф..
от цигарите няма кеф, няма смях, няма радост.. има само дим, дето не напушва, кашляне със закъснение и имидж на някой дето пуши.
Pusha ot dve godini i nezapo4nah zaradi "gazariqta"....predi da propusha bqh tvyrdo protiv cigarite gledah kak vsi4kite mi priqtelki do edna se troveha ot cigarite...no edin den ne sym go planirala i az propushih i az nz za kvo ako me pitate...no tvyrdo ne zaradi gazariqta i nai-vajnoto v moq slu4ai e 4e ako si posikam moga da gi spra...imam volqta...no prosto nqmam jelanie...ne sym pushila sys sedmici,no prosto cigarite mi dostavqt kef!A za tva 4e nqkoi momi4eta pusheli za da se haresat na mom4etata...izvinete no trqbva da si ebasi prostata za da propushish za da se haresash na nqkav tapak,i oshte pove4e 4e pove4eto mom4eta ne haresvat "da se celuvat s pepelnici"...tva e ot men![]()
Jivotyt e zapalena cigara,mislite sa sqnka v dim,spomenite nedovqna pepel,a jivota ubivasht nikotin!!!
Всичко започна от коварното любопитство. Но се владея и вече не изпитвам чак такава огромна нужда. Само, когато наистина ми е много напрегнато, паля. Доволна съм от себе сиЦигарите ми доставят удоволствие, но не са незаменими.
Абеее...некои пушат от гъзария...ама за мен т`ва си е чиста проба СЕЛЯНИЯ !!!
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
повечето хора не са сигурни в себе си, ии така за успокоениее една цигарка, никъф кеф никва гъзария няма![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
az ne pusha nospored men vsichki zapochvat za gazariq ili zashtoto vsichki ot kompaniqta go pravqt .
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Определено газария....никой не го прави,защото има нужда от това,а просто защото да не остане по-назад.Аз лично не пуша и занапред не смятам да почвам,просто защото няма смисъл![]()
![]()
![]()
mladite pushat cigari za gazaria no kato porasnat se pristrastqvat i go pravqt shtoto ne mogat bez tqh.. mnogo nervni stavat kato ne puyshat
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Мисля ,че времето когато е било мода да се пуши е минала много отдавна,аз когато за първи път си дръпнах от цигара беше точно по това време когато беше модерно ,аз не го направих за газария или за да не се деля от компанията,направих го по простата причина ,че още от малки ни казваха че не трябва да се пуши,че е вредно..а забранения плод е наи сладък.От две години вече пуша редовно просто защото не смятам че е кои знае колко вредно за организма,неказвам че не е вредно изобщо но не е и кои знае какво.А на тези деца които са от възраст от 11 до 14 год просто мога да им кажа ако решите да пробвате за да се изгазарите в очите на някои,просто за вас като видят някои от по големите батковци в училище или където и да било няма като те види да ти забележе преческата ами ще забележи че си хванала цигарата и ще кажи на момчето до него"въи тия лапета,само цигарите им в устите"За това ако все пак искате да пробвате,направете го все пак човек трявбва да пробва от всичко но не и заради някои друг
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Аз като пуша пуша за кеф.Мн е тъпо да пушиш за да се правиш на печен![]()
То с пробата се почва. После е, за да си с компанията и така докато се усетиш вече си пушач, който се нуждае от цигари. Дори само, за да се успокойш пак искаш да си дръпнеш. Цигарите са един начин да отидеш надоли, макар, че познавам свестни хора, който пушат. Обаче в училище не смятам, че са друго освен гъзария.Първоначално написано от LaPd_KoRn
kaji mi da ti kaja...
![]()
Вече не пуша! \/ Но преди ми доставяше удоволствие и съм пушила просто щото ми харесваше! Не че сега не ми харесва...... нооо трябва да си спазвам обещанието
За мен цигарите бяха кеф!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Газария...мн тъпо да пушиш за да се правиш на газарче...нямам думи просто
keffffffff
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
аз пуша защото ми харесва да пуша защото ми е кеф да пуша. каква газария? хахах за газария ще да е било в 6ти клас като ги почнах.. лапешки му работи.. като си пуша сама вкъщи пред кой се гъзаря??хаха