.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Ами нищо чудно, днешната младеж деградира. Преди малко срещнах няква тема, пусната от един пубер, че въпросния бил на 11 год. и още нямал сперма, а съучениците му имали и дали било нормално... не,не е нормално да си биеш чи*** в училище!!! Вече започвам да се отчайвам от живота, докаде ли ще стигнем с такова покоение?
    No Brain No Pain!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ми не знам защо мислите, че това е само това поколение? В нашето също имаше такива дечица... И е нормално да им е любопитно за секса и тея неща. Стига да не се изчукат на 11- 12 години, не виждам какво лошо има да си говорят подобни глупости... Детска му работа. А за тези които си мислят, че на 11-12 трябва да си невинен и неща като секс да не те интересуват... Ехоооо... Събудете се!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Царев Брод
    О този случай е нищо. Лудите ексцентрични лоботомисти като мен обичат подобни предизвикателство. Сега ще анализирам отенисцентното определение на ситуацията създала се в тези обстоятелства на интригуващи психологи(ни и сексологични системни инциденти. Просто детско любопитство!
    Семеен психиатър лоботомист, на вашите услуги драги болни хора и побъркани индивиди.

Re: Луда работа

Цитирай Първоначално написано от ГоГоооо
    На 23 съм.Вчера в трамвая чух един разговор между 4 момичета 5-6-клас.Разговора беше следния че вече трябвало да правят секс преди да им доиде мензиса защото немогли да забременеят.И си викам Е-маиката според вас какво ги кара тия деца да мислат такива работи

интересуват се децата

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Re: Луда работа

Цитирай Първоначално написано от ГоГоооо
    На 23 съм.Вчера в трамвая чух един разговор между 4 момичета 5-6-клас.Разговора беше следния че вече трябвало да правят секс преди да им доиде мензиса защото немогли да забременеят.И си викам Е-маиката според вас какво ги кара тия деца да мислат такива работи
    "ТАЗ ДНЕШНАТА МЛАДЕШ ВЪВ ГЪЗА ДА Я ЕБЕШ!"

Еми точно там е работата, че те не мислят.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Емиш просто си мислят,че са мтного големи и вече са готовои,но не е така.На 12 години момиче не е готово за секс.И има вероятност да забременеят дори и да не им е дошъл цикълът,макар и да е малка.Тези момиченца обикновено ти отваря някой батко.

voaiora
    Guest
    Mai po princip pove4eto momi4enca gi otvarq nqkoi batko...na kolkoto i da im e pyrviq pyt!No ina4e za taq vyzrast osobennoto e,4e te neznaqt pikae li im se ili im se e*e!Siguren sym,4e kato go vidqt golemiq par4ok 6e se razcivrqt i 6e izbqgat... 90 % ot tqh!

експлозия в розово
    Guest
    Едно младо момиче най-добре е да бъде "отворено" от голям и опитен мъж.

Фен
    Град
    Hell.
    Ми като забременее на 13 да видим ше и харесва ли да прави секс.

Цитирай Първоначално написано от експлозия в розово
    Едно младо момиче най-добре е да бъде "отворено" от голям и опитен мъж.
    А не е ли най-добре да е с човек, който обича и който я обича?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си