.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Guest

Iskam spe6en syvet !!!!! HELP!!!

Taka az sym na 17 no tova nqma zna4enie.I zna4i problema mi e sledniq : imam priqtel ot po4ti godina kogato se svalqhme v na4aloto me haresva6e i nai dobriq mu priqtel koito e adski sladyk,zabaven ae perfekten.Oba4e az ne trygnah sys nego a s sega6noto mi gadje.No problema e 4e sega ne spiram da mislq za drugiq i kato go vida se pobyrkvam.Pls koito shvana ne6to ot tova koeto kazah da mi kaje kvo da praq 4e nakraq 6te izperkam :{

Фен
    Град
    XaCKoBo
    еххе чиста любов ейехехе и аз така бях по 1 девойка ... ама с тфа си останах де.. както и да е ами ще ти КАЖЕ нещо

LISTEN TO YOUR HEARTTT кат оная песничка слушай сърцето си ..
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Ne Misli za drugiq gledai si segashniq ... na drugiq mu dai Ignore

Guest
    lesno ti e na tebe ignor ama kak kato mi e se pred o4ite

Супер фен
    Град
    Burgas
    kat neznae6 ko iska6 taka 6e e

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    xaxa prav si

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Pravi tiva koeto ti e na do6ata i koeto 6te ti e priatno

Боро
    Guest
    Мести в другия крачол и прави каквото ти е на сърцето.
    Предупреждавам те обаче, че като слушаш сърцето си след това страдаш около 2-3 месеца и ти се иска да не си се раждал ... ама пък има шанс да си щастлива, поне за кратко.

Това е истината, ако някой е несъгласен, моля да ме обори.

Guest
    ami problema e 4e iskam da sym i s dvamata ama ve4e sym si patila ot takiva situacii kakto se kazva ot dva stola na zemqta ama mi e mn typo 6tot ne sym 4estna s gadjeto si

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami problema e 4e iskam da sym i s dvamata ama ve4e sym si patila ot takiva situacii kakto se kazva ot dva stola na zemqta ama mi e mn typo 6tot ne sym 4estna s gadjeto si
    Някой да е казал, че трябва да е честно?

Guest
    xaxa emi ne trqbva ama nqma li da ti e kofti nqkoi da ti izvyrti nomer s nai dobriq ti priqtel basi 4ustvam se kato v sapunka

Скиви сега, най-добре е да го наблудаваш отстрани дали само те привлича визуално или е пекан, коректен към момичетата или просто ходи с тях колкото заради секса. След като проучиш всички негови плусове и минуси и те удовлетворяват тогава нападай. А пък можеш и да пробваш и една тройка, ако твоя е съгласен . УСПЕХ!

Guest
    Сложи ги пред една стена. Накарай ги да си свалят гащите. Земи една линийка. Който е по надарен него вземи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Скиви сега, най-добре е да го наблудаваш отстрани дали само те привлича визуално или е пекан, коректен към момичетата или просто ходи с тях колкото заради секса. След като проучиш всички негови плусове и минуси и те удовлетворяват тогава нападай. А пък можеш и да пробваш и една тройка, ако твоя е съгласен . УСПЕХ!
    Аз ако мойта ми предложи тройка с най-добрия ми приятел ше и изшия един шамар. Момичета никога не удрям, ама курви с удоволствие мачкам!

Помисли добре кой от двамата искаш. Ако още от началото си се замислила нямаше да си в това положение. Най-добре си стой при гаджето и забрави за приятеля му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Tova koeto stava e losho za teb i za mom4eto s koeto hodi6.Za teb zashtoto se izmachvash i za nego zashtoto go lajesh.Ako obichash drugiq po dobre otidi pri nego i spri da zalagvash priqtelq si (e est ako mom4eto vse oshte te iska de tova drugoto).Pobarzai s reshenieto si koeto shte vimash zashtoto nakraq mojesh da ostanesh i bez dvamata.Uspeh..

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Pravi tova koeto iskash ako ne ti haresva segashnoto si gadje zareji go i trugni s drugia

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    offf male awe nai huu 6e e da se drymna i 6e se oprai problema

д-р Грешков
    Guest
    Аман от мурви като теб, ей! Като си се колебаела, да си взела правилното решение още навремето, а не сега да правиш подобни номера. Стой си на гъза, ил инай-добре скъсай с момчето, ако не можеш. А, ако налазиш другия и те са истински приятели, ще ти направят живота черен... Както и трябва е случая...

Guest
    doktor neznam si kyv tam pyrvo ne sym "мурва" vtoro ako nqma6 da kaje6 ne6to umno zamyl4i i treto ne sym gadatelka ot de da znam 4e 6te stane taka

д-р Пръцков
    Guest
    Нали се сещаш, с две дини под мишница, докъде ще я докараш. Остани сама със себе си и реши с кой от двамата искаш да бъдеш. Има няколко варианта:
    1. Оставаш с твоя приятел и се опитваш да забравиш другия.
    2. Тръгваш с другото момче и скарваш двамата приятели.
    3. Скъсваш и с двамата

Guest
    3. Скъсваш и с двамата mai tva 6te e nai dobre

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    prati sms-4e na orakula ili idi na gleda4ka tq da ti kaje puff 4e gluposti postvate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си