- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременна ли съм?:(
ми праихме секс с гаджето ми ..той не се изпразни в мене а на корема ми...обаче после отидох да се измия и възможно ли е с водата спремата да попадне в мен..или ако е близо до влагалището може ли да забременея?? ..кажете моля вииии![]()
da bremenna si s bliznaci 4ESTITO...aman ot tupi temi.![]()
Миличка не си бременна...
За да се получи оплождане е необходима определена концентрация на сперматозоидите, какват в този случай е невъзможно да стане.Още повече са се разредили много с водата, пък и сапуна ги убива.Не се паникьосвай за глупости.НО!![]()
![]()
![]()
![]()
Ползвайте презерватив
![]()
![]()
за да не си блъскаш главата после
![]()
![]()
![]()
![]()
da bremenna si s bliznaci 4ESTITO
e ti biva li takiva gre6ki da dopuska6?!samo obarkva6 momi4eto...s triznaci e bremenna!Първоначално написано от Анонимко
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Opredeleno ne si bremenna![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Maliii bremenna si...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
А таткото кой е?
Те умират за няколко секунди,ако не са във влагалището,а както при теб - на корема.Където и извън теб да са,те се окисляват,няма как да забременееш от тяхА като си ги измила,нищо не може да попадне достатъчно навътре,за да забременееш.
Не си бременна!Няма за какво да се притесняваш!
Така е недей да слушаш ония простаци по-гореПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
където ти казват че си бременна
![]()
не си бременна![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Как ше го кръстиш![]()
Сперматозоидите умират за няколко секунди, когато са извън влагалището. а и сапуна ги убива. Но все пак има възможност да си забременяла, защото не си използвала презарватив. Дори и по време на секса, преди той да се е изпразнил от пениса могат да попаднат малка част сперматозоиди във влагалището. Не искам да те плаша, но без презерватив е рисковано, така че по-добре ако не си сигурна си направи тест...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Ше го кръстят Улигофрен на тебе... Бъди щастлив... >.>Първоначално написано от aNtarctic
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Престанете да плашите момичето. Не си бременна. Обясниха ти вече защо. Следващия път с презерватив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да,бременна си,сперматозоидите са проникнали в теб през порите на корема ти.
Аман от тъпи индивиди!Абе хора на колко години сте вие,че не знаете елементарни работи относно забременяването.Вземете един учебник по биология за 8ми клас и се образовайте малко и чак тогава почвайте да се ебете!!!
![]()
No Brain No Pain!!!
ох не мога да разбера защо пишете такива постове..представи си какво й е на нея като чете че е бременна..пита защото не знае и иска да й се помогне а не да пускате безсмислени постове и да я притеснявате..не е правилноПървоначално написано от Ghost^Rider
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Прочети малко другите теми има много такива обсъждания !Първоначално написано от cassidy
Ghost^Rider написа:
Съжалявам слънчице,но се ядосвам като чета такива теми... защо първо не се образоват и след това да почват да правят секс!!!Да,бременна си,сперматозоидите са проникнали в теб през порите на корема ти.
Аман от тъпи индивиди!Абе хора на колко години сте вие,че не знаете елементарни работи относно забременяването.Вземете един учебник по биология за 8ми клас и се образовайте малко и чак тогава почвайте да се ебете!!!
ох не мога да разбера защо пишете такива постове..представи си какво й е на нея като чете че е бременна..пита защото не знае и иска да й се помогне а не да пускате безсмислени постове и да я притеснявате..не е правилно![]()
Относно въпроса ти предполагам, че вече си разбрала, че не си бременна... за да нямаш повече проблеми започни да ползваш презервативи!
No Brain No Pain!!!
ave idi si kupi test za bremennost i 6te razbere6 .. aku ste go pravili bez prezervativ est 4e ima v1zmojnost da si bremenna .....
za boga ... PRAVETE SEX S PREZERVATIV![]()