.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    cassidy
    Guest

бременна ли съм?:(

ми праихме секс с гаджето ми ..той не се изпразни в мене а на корема ми...обаче после отидох да се измия и възможно ли е с водата спремата да попадне в мен..или ако е близо до влагалището може ли да забременея?? ..кажете моля вииии

Guest
    da bremenna si s bliznaci 4ESTITO...aman ot tupi temi.

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Миличка не си бременна...

Голям фен

.

За да се получи оплождане е необходима определена концентрация на сперматозоидите, какват в този случай е невъзможно да стане.Още повече са се разредили много с водата, пък и сапуна ги убива.Не се паникьосвай за глупости.НО! Ползвайте презерватив за да не си блъскаш главата после

Guest
    da bremenna si s bliznaci 4ESTITO

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da bremenna si s bliznaci 4ESTITO
    e ti biva li takiva gre6ki da dopuska6?!samo obarkva6 momi4eto...s triznaci e bremenna!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Opredeleno ne si bremenna
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Фен
    Град
    Майна town
    Бременна си!

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Maliii bremenna si...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Как ще го кръстите?

Супер фен Аватара на maybelline
    Те умират за няколко секунди,ако не са във влагалището,а както при теб - на корема.Където и извън теб да са,те се окисляват,няма как да забременееш от тяхА като си ги измила,нищо не може да попадне достатъчно навътре,за да забременееш.

Супер фен
    Не си бременна!Няма за какво да се притесняваш!

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Не си бременна!Няма за какво да се притесняваш!
    Така е недей да слушаш ония простаци по-горе където ти казват че си бременна

Супер фен
    не си бременна
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Как ше го кръстиш

Сперматозоидите умират за няколко секунди, когато са извън влагалището. а и сапуна ги убива. Но все пак има възможност да си забременяла, защото не си използвала презарватив. Дори и по време на секса, преди той да се е изпразнил от пениса могат да попаднат малка част сперматозоиди във влагалището. Не искам да те плаша, но без презерватив е рисковано, така че по-добре ако не си сигурна си направи тест...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Цитирай Първоначално написано от aNtarctic
    Как ше го кръстиш
    Ше го кръстят Улигофрен на тебе... Бъди щастлив... >.>
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Престанете да плашите момичето. Не си бременна. Обясниха ти вече защо. Следващия път с презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Да,бременна си,сперматозоидите са проникнали в теб през порите на корема ти. Аман от тъпи индивиди!Абе хора на колко години сте вие,че не знаете елементарни работи относно забременяването.Вземете един учебник по биология за 8ми клас и се образовайте малко и чак тогава почвайте да се ебете!!!
    No Brain No Pain!!!

Мега фен Аватара на koalka
    НЕ СИ БРЕМЕННА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    Да,бременна си,сперматозоидите са проникнали в теб през порите на корема ти. Аман от тъпи индивиди!Абе хора на колко години сте вие,че не знаете елементарни работи относно забременяването.Вземете един учебник по биология за 8ми клас и се образовайте малко и чак тогава почвайте да се ебете!!!
    ох не мога да разбера защо пишете такива постове..представи си какво й е на нея като чете че е бременна..пита защото не знае и иска да й се помогне а не да пускате безсмислени постове и да я притеснявате..не е правилно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: бременна ли съм?:(

Цитирай Първоначално написано от cassidy
    ми праихме секс с гаджето ми ..той не се изпразни в мене а на корема ми...обаче после отидох да се измия и възможно ли е с водата спремата да попадне в мен..или ако е близо до влагалището може ли да забременея?? ..кажете моля вииии
    Прочети малко другите теми има много такива обсъждания !

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Ghost^Rider написа:
    ох не мога да разбера защо пишете такива постове..представи си какво й е на нея като чете че е бременна..пита защото не знае и иска да й се помогне а не да пускате безсмислени постове и да я притеснявате..не е правилно
    Съжалявам слънчице,но се ядосвам като чета такива теми... защо първо не се образоват и след това да почват да правят секс!!!

Относно въпроса ти предполагам, че вече си разбрала, че не си бременна... за да нямаш повече проблеми започни да ползваш презервативи!
    No Brain No Pain!!!

ave idi si kupi test za bremennost i 6te razbere6 .. aku ste go pravili bez prezervativ est 4e ima v1zmojnost da si bremenna .....
    za boga ... PRAVETE SEX S PREZERVATIV

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си