.

Виж резултатите на анкетата: Издържате ли дълго време любимата/любимия да ви се сърди?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, не ми пука

7 13,46%
  • Не, неиздържам

45 86,54%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София

Издържатели дълго време любимият/любимата да ви се сърди?

Искам да ви попитам нещо Мойто пиже (гаджето) ми се сърди, защото грешно и лошо постъпих дори не знам и защо Значи вчера си лафехме и дойде една моя приятелка (не я бех виждала от одавна) и дойде и казах му, че е дошла и, че ще си лафиме малко, и после му казах, че ще я изпрата а тя (уж за малко дойде) и вика "Ще остана още малко" И аз както искаш...
    И бяхме пред нас и си говорихме и викам "Чакай малко, е са идвам" И тя... " Къде тръгна ма?" И аз "Абе е са идвам..." И тя "Да кажеш на сашо ли (гаджето ми)" И аз "Да е са ида" И тя "Абе седи са нали знае, че си с мене" Деа и колко ме е яд, че се върнах и ме заговори и се разсеях... и не му кликнах GSM ми се зареждаше деа а можех да му кликна ама не се качих да се е*а в тапата п*ч*
    И ми се разсарди не защото съм си лафила с нея а щот не му казах и ме фана яд и ми стана много болна да му се невиди
    И сега ми се сърди...каза че ми прощава, че макар да го наранявам той ме обича и не иска да ме губи заради грешката ми а мен ме боли не искам... защото той ми прощава на думи само а не в сърцето си ... и ще ми го натяква а не искам ... ех-х-х сама съм си виновна как да изкупя грешката си Обещах му, че няма да се повтаря , найстина няма, не искам да го губа хора
    Дай те ми съвет да изкупя вината си... да ми прости не искам не искам да ми се сърди, мраза да ми се сърди (макар понякгоа да се пра'а на тояга, пак ме измъчва вътвешно )
    Дай те ми съвет какво да направа много ще съм благодарна
    Мерси и, че прочетох туй нещо, просто имах нужда 10х предварително!
    А колкото до анкета се извинявам ако има така направих я просто, горе долу поради моя проблем!

Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    София cIty
    Еее мисличка защо си направила тъка!? Трябвало е да му кажеш, или поне не знам... ама е трябвало! Защото виждам, че момчето май наистина те обича, защото ако напр. аз бях направила така моя няма да му пука защото той ... си е малко шматка... но ако беше като твоя едвали да ми прости не знам де
    Извиняваи аз па кво те обвинявам...
    Еми ти си му се извинила... това е добре да не го правиш повече, може следващия път да не ти прости
    За което повече и от сега ще те боли Не го прави повече и гледай да си по нежна и по загрижена... щом не искаш да го губиш... направи така, че да не е така
    Успех! \/ И аз те обичам

Град
    София
    Знам, че трябваше ех-х-х хораа! Не иксма да ме обвинявате знам, че съм виновнаа
    Искам помощ! TanaHapke_ Мерси все пак, зашото гледам, че секи гласува в анкетата а не пише мнение! Немога да разбера, защо като някой тъпак пусне тъпа тема..пишат, а сега когато на мен ми треа HELP и това е найстина сериозно нема никой и се праите на тояги!!!
    К'во ви напраих??
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Град
    София
    Споко бе ще му мине, а и тва твоето въобще не е било чак такава грешка Щом те обича няма начин да ти се сърди дълго за такова нещо. Вярно че се е получило кофти амам всеки прави грешки! Кажи му го тва Айде успех

Мега фен Аватара на iiirish
    и ти и той правите от мухата слон нали си му кликнала? какво още иска? разбирам да не си му пуснала дори сигнал, че да каже "забрави ме", ами то... я зарежете тия глупости и си живейте живота

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми.. виж са за мен тфа са глупости.. наистина праите от мухата слон и то напразно..
    ти пък не се измъчвай,не си го 'наранила' чак толкова,струва ми се че той малко преиграва..
    както и да е,извини му се,но и му обясни че е тъпо да ти се сърди за такоа нещо ии .. успех

Иначе.. не издържам ако гаджето ми се сърди,но само когато наистина има основание и е за нещо сериозно...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    za kvo tolkova se prai na sardit,da ne ti e bashta 4e da mu se obajdash za vsqko neshto da mu kazvash ko praish,kato e iskal zashto toi ne ti se e obadil bez da mu klikvash,badete i vie malko tarikatki nedeite za vsqko stanalo neshto malko ili golqmo samo da se izma4vate

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Super mnogo se draznia kogato mi se surdi i kato se slu4i poludqvam!izvini se na mom4eto,6te te razbere,6toto vse pak pri4inata da ti se surdi ne e 4ak koi znae kakvo
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    и ти и той правите от мухата слон нали си му кликнала? какво още иска? разбирам да не си му пуснала дори сигнал, че да каже "забрави ме", ами то... я зарежете тия глупости и си живейте живота
    Не съм му кликвала! Точно заради това и не съм искала да ме забравя деа нз защо го нарпавих

Град
    София
    Напротив той за мене е прав да ми се сърди! Защото просто можех да му кажа... ревнува ме много... мисли си глупости... както си мислеше и като не му казах претеснява се... а и му казах да чака а повече от 2 часа чака поне да му бех казала да не чака ех-х-х не казвай те, че е нещо малко защотот не е Винаги си казваме къде ходиме как с кого, защо просто искам да знам всичко както и той за мене... Просо гадно постъпих...
    Все пак 10х за мненията, и че изразихте желание да пишете
    Дано някога ми прости

Абсурт. Става ми много кофти независимо в кой е причината.

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Е вярно,кофти е така да го зарежеш,сбъркала си,но
    не е чак пък кой знае кво
    Не го познавам,ти сама можеш да прецениш дали ще го забрави
    и ще му мине или ше ти го напомня всеки път,
    като стане дума за нещо подобно...
    Но мисля,че с времето и като се обичкате тва няма
    да ви пречи
    Аз лично не издържам човека,който обичам да ми се сърди
    Веднага правя всичко възможно да му мине и
    да забрави станалото

Наистина си сбъркала като си направила така, но вече няма как да върнеш времето. Направила си това, което си могла, извинила си му се. Не вярвам това да е нещо толкова сериозно, за да те зареже или да ти го натяква постоянно. След няколко дни ще му мине и всичко ще се оправи. Не се безпокой чак толкова. Всичко ще се оправи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    men ne mi puka dali 6te se sardi ili ne ...se taq mi e !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Е, вярно, тъпо си постъпила, когато си забегнала на някъде, моя ако така ми направи, много ще му буча. Ама ще се оправим. Не е фатално бе, ебаси! Не е нещо, за което да ти е обиден. ДА ти се сърди, да ти мърмори - ок. Ама чак пък обида... Какво да ти кажа - аз и 5 минути не издържам приятеля ми да ми се сърди и му се извинявам непрекъснато. Споко - ще му мине. Поговори с него, кажи му колко съжаляваш, че безумно много го обичаш и т.н. Обръщай му повечко внимание, примерно му направи някаква изненадка, поглези го малко, сготви му нещо, подари му нещичко... Абе поглези го. И ще му мине. Трябва да му докажеш, че много държиш на него. Пиши как се развиват нещата.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    out of the reality
    Be to si zavisi ot problema.Ako e za nqkva glupost i me e izdraznil sigurno i az shte se syrdq i taka...A inache ako az sym vinovna shte opravq neshtata.Obiknoveno ne se sluchva dygo da se syrdim edin na drug
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Guest
    xaxaxa ebi mu maiakta na toq wee kvo pa za nai malkoto ne6o se sardi az ako mi se sardi gadjeto za tva 6e go zapcuvam ... spoko e se kosi 6e mu mine

Повече от фен
    ne mn qsno ama az gledam da napraq taka che da mi se otsardi mnoo za nabarzo
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен

Re: Издържатели дълго време любимият/любимата да ви се сърди

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Искам да ви попитам нещо Мойто пиже (гаджето) ми се сърди, защото грешно и лошо постъпих дори не знам и защо Значи вчера си лафехме и дойде една моя приятелка (не я бех виждала от одавна) и дойде и казах му, че е дошла и, че ще си лафиме малко, и после му казах, че ще я изпрата а тя (уж за малко дойде) и вика "Ще остана още малко" И аз както искаш...
    И бяхме пред нас и си говорихме и викам "Чакай малко, е са идвам" И тя... " Къде тръгна ма?" И аз "Абе е са идвам..." И тя "Да кажеш на сашо ли (гаджето ми)" И аз "Да е са ида" И тя "Абе седи са нали знае, че си с мене" Деа и колко ме е яд, че се върнах и ме заговори и се разсеях... и не му кликнах GSM ми се зареждаше деа а можех да му кликна ама не се качих да се е*а в тапата п*ч*
    И ми се разсарди не защото съм си лафила с нея а щот не му казах и ме фана яд и ми стана много болна да му се невиди
    И сега ми се сърди...каза че ми прощава, че макар да го наранявам той ме обича и не иска да ме губи заради грешката ми а мен ме боли не искам... защото той ми прощава на думи само а не в сърцето си ... и ще ми го натяква а не искам ... ех-х-х сама съм си виновна как да изкупя грешката си Обещах му, че няма да се повтаря , найстина няма, не искам да го губа хора
    Дай те ми съвет да изкупя вината си... да ми прости не искам не искам да ми се сърди, мраза да ми се сърди (макар понякгоа да се пра'а на тояга, пак ме измъчва вътвешно )
    Дай те ми съвет какво да направа много ще съм благодарна
    Мерси и, че прочетох туй нещо, просто имах нужда 10х предварително!
    А колкото до анкета се извинявам ако има така направих я просто, горе долу поради моя проблем!

Лоша работа...ам гледай да си прекарвайте добре и той да забрави за това което се случило!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Направила си грешка,но можеш да се поправиш.Просто му обясни и го помоли да не тисе сърди.Акоте обича ще ти прости.

Супер фен
    Понякога дори се плаша от факта,че за 6 месеца нито веднъж не сме се скарали Споровете...това вече е ежедневие,но всеки един такъв завършва с яко смях...но когато се обиди за нещо...нз минава му бързичко,не е злопаметен за разлика от мен
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    София
    Много мерси на всички който писаха и ми дадоха някакви савети отностно проблемацията 10х на всички... еми прости ми дали е на думи не знам в сърцето му няма да ми прости(или поне да го забрави), но поне не се караме за т'ва и не е отворил дума за темата...
    Няма да го повтарям това и ще гледам се ввнима'ам

Повече от фен
    Град
    ;]
    Ако бях на мястото на гаджето ти щях ти фърла един хубав бой...

нарича се blowjob
    лека за всикчко
    everybody's singin'

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Ако бях на мястото на гаджето ти щях ти фърла един хубав бой...
    Да ама ти не си той И леко да можеш да ме набиеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си