- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издържатели дълго време любимият/любимата да ви се сърди?
Искам да ви попитам нещоМойто пиже (гаджето) ми се сърди, защото грешно и лошо постъпих дори не знам и защо
Значи вчера си лафехме и дойде една моя приятелка (не я бех виждала от одавна) и дойде и казах му, че е дошла и, че ще си лафиме малко, и после му казах, че ще я изпрата а тя (уж за малко дойде) и вика "Ще остана още малко"
И аз както искаш...
![]()
И бяхме пред нас и си говорихме и викам "Чакай малко, е са идвам" И тя... " Къде тръгна ма?" И аз "Абе е са идвам..." И тя "Да кажеш на сашо ли (гаджето ми)" И аз "Да е са ида" И тя "Абе седи са нали знае, че си с мене"Деа и колко ме е яд, че се върнах и ме заговори и се разсеях... и не му кликнах GSM ми се зареждаше деа а можех да му кликна ама не се качих да се е*а в тапата п*ч*
![]()
![]()
И ми се разсарди не защото съм си лафила с нея а щот не му казахи ме фана яд и ми стана много болна да му се невиди
![]()
И сега ми се сърди...каза че ми прощава, че макар да го наранявам той ме обича и не иска да ме губи заради грешката миа мен ме боли не искам... защото той ми прощава на думи само а не в сърцето си ... и ще ми го натяква
а не искам ... ех-х-х сама съм си виновна как да изкупя грешката си
Обещах му, че няма да се повтаря
, найстина няма, не искам да го губа хора
![]()
Дай те ми съвет да изкупя вината си... да ми прости не искам не искамда ми се сърди, мраза да ми се сърди (макар понякгоа да се пра'а на тояга, пак ме измъчва вътвешно
![]()
)
Дай те ми съвет какво да направа много ще съм благодарна![]()
Мерси и, че прочетох туй нещо, просто имах нужда10х предварително!
А колкото до анкета се извинявам ако има така направих я просто, горе долу поради моя проблем!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват