- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 99ne6ta...:)
moq nevinnost i greh.....
LuCkY^YoU thanks za link4eto!biah pozabravila za niakoi neshta![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Сладичко ...
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Да не сте момчета ако ги слушате тия приказки!
Глупости на търкалета, така се държат конете с капаци...
Da we tochno samo konete s kapaci pravqt mili jestove za choveka koito obichat..Aide stiga gluposti..Mnogo e gotinko siatcheto dade mi nqkolko ideiiki i na men :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не свързвам милите жестове с изтъркани клишета от миналия век. Показвам по друг начин чувствата си към човека до мен...
ЯкУ![]()
Много е хубаво.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Gotinko...![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
interesno![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Идва ми малко прекалено на места....чак толкова....но няма лошо ако някои двойки изпълняват тези неща
яко![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Някои от нещата не ми допаднаха много като например "Разкажи й/му своите религиозни преживявания." и "Пейте заедно!", аз ако му запея, той ще избяга и няма да се върнеНо останалите са наистина добри
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Men ne mi dopadat tia neshta.. Ima nqkoi spoluchlivi syveti no sa malak chast.. Kato cqlo sa typi..
Доста неща от тези сме прайли![]()
Има доста добри идей но някой ми идват в повече.![]()
Ole tva e ujasnoVie dobre li ste be? Kvi sa teq sladnikavi ligotii?!?!?! Tolkova shte mi e dosadno ako gi pravim sichkite che...
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Да не сте момчета ако ги слушате тия приказки!
Глупости на търкалета, така се държат конете с капаци...
ИСКАМ КОН СКАПАЦИ ТОГАВА!!!
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
CoOL
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
a mi nie s priqtelq mi sme praili vs s isklu4enie na 3/4 neshta
radvam se,4e sa vi haresali na pove4eto ot vasmen li4no mi se vijdat super sladurski,samo 2-3 sa preuveli4eni..
moq nevinnost i greh.....
Първоначално написано от anito.sl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...