.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

Kak da se zabavlqvame dokato si kypyvame prezervativi

1. Когато влезеш с приятелката си в аптеката, на висок глас попитай коя й е любимата марка.
    2. Когато влезеш в аптеката, позвъни на приятелката си по мобилния и я попитай: "Скъпа, днес как - ще се пазим ли?"
    3. Застанете пред щанда с презервативи с линийка и калкулатор в ръка и мерейки с линийката, дъъълго щракайте по клавишите на калкулатора.
    4. Сравнявай фотографията от опаковката със снимката на тъща си.
    5. Изкрещи с все сила - "Било, каквото било" и изкупи всички запаси!
    6. След покупката със загадъчен глас кажи - "Днес ще поиграем на руска рулетка", след което с игла пробий през опаковката един от презервативите и разбъркай купчинката.
    7. Попитай аптекарката, ще участваш ли в лотария, ако изпратиш на производителя пет използвани продукта.
    8. Помоли да ти продадат "ето... тези" и се ядосай, че не те разбират.
    9. Купи ВИАГРА и се поинтересувай какво количество презервативи ще са нужни, след като вземеш една таблетка.
    10. Изисквай само продукти с надпис: "Не е тествано на животни!"
    11. В аптеката попитайте всички клиенти какво мислят за определена марка презервативи"
    12. Опитайте се да подмените опаковка с дъвки срещу три пачки презервативи, а когато ви възразят обяснете, че... "Ама така обещаха по телевизията"
    13 Застанете до витрината и се провиквайте: "Трябва. Моят любим цвят! Моят любим размер!"
    14. Високо и ясно заявете на приятелката си - "Избирай! Аз черпя!"
    15. Застани пред витрината и си мърмори - ама така, че да те чуват всички - такааааааа, с тези си направихме големия... А ето с тези като правихме секс се роди малкия...
    16. Искай продукти от времето на социализма, защото с тях имаш толкова скъпи спомени...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    hahahahahahahahah!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    ХЬХьх забавно ...

Хахахах, интересна ще ми е ракцията на аптекаря. Замислям се дали някой път да не направим някой от тези номера.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

хаха .. яко

Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    haresa mi samo se 4udq kakva li 6te e reakciqta na drugite
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

имам чувството, че това го е писал някой от екипа на къци.
    vengeance knows no mercy

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    имам чувството, че това го е писал някой от екипа на къци.
    и аз

14. Високо и ясно заявете на приятелката си - "Избирай! Аз черпя!"
    тожа ми хареса

Има 1,2 попадения

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: Kak da se zabavlqvame dokato si kypyvame prezervativi

Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    6. След покупката със загадъчен глас кажи - "Днес ще поиграем на руска рулетка", след което с игла пробий през опаковката един от презервативите и разбъркай купчинката.
    15. Застани пред витрината и си мърмори - ама така, че да те чуват всички - такааааааа, с тези си направихме големия... А ето с тези като правихме секс се роди малкия...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Re: Kak da se zabavlqvame dokato si kypyvame prezervativi

Цитирай Първоначално написано от Ku4eNcE
    Да, това определено е яко. Представям си как ще реагират като чуят това с руската рулетка. А 15 ще е по-яко да го кажете на някой, който преди вас си е купил презервативи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си