- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите?!
Защто когато едно момче спи с много момичета е playboy,а когато едно момиче спи с много момчета е курва?!
Moderated by Tiffany
по т.1 от правилника.
Zaradi sveta .... Taka e ustroen ... Shtoto e bil Patriarhat do sega ....Първоначално написано от BeBeTo_F
I shtoto Muja kazva koe e dobro koe e losho ! ako beshe matriarhat shteshe da e razlichno
..
Syvsem normalno
To v arabskite strani primerno 1 muj ima pravo na 5 jeni ....
no 1 jena izneveri li primerno da ima 2-ma muje ... i q prebivat s kamuni ....
v civilizovaniq svqt Nazvanieto "Kurva" e omekoteno ubivane s kamani !
![]()
ми тфа беше тема по н-жой ама аз место да слушам в 5 сунтринта радио правех други работи ...(с ръката) хахах
ами мисля че ЖИВЕЕТЕ В МЪЖКИ СВЯТ И НЯМАТЕ НИКФИ ПРАВА(то тфа не е верно ама тфа е живота просто тфа е) някой го е казал ако жена спи с много маже КУРВА.. пак за мажа е плайбой щото вии путките така така не пускате на всеки срещнат значи просто знае как да го прави свалки малки демек ПИЧ
аре мисля че тфа е изчерпателно..
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Hahha temichkata ne e za tuk puk i nemoslq che nqkoi moje da ti dade otgovor na vuprosa..Ama ako tva te uspokoqva naposleduk vse po chesto se chuvat izrazi kato "mujka kurva" i tn...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми тва е доста изтъркано - и много такива жени се появиха. А и не одобрявам мъже, които парадират с бройката си.
Вече има тема по въпроса. А принципно света е устоен по този начин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[quote="BeBeTo_F"]Защто когато едно момче спи с много момичета е playboy,а когато едно момиче спи с много момчета е курва?![quote]
Това са твърде остарели схващания. Така се приема само в държави и региони като нашия - Балканите и из азиатските страни. Няма такова нещо и въобще не се приема така в цивилизования свят.
Когато един мъж е с много жени той е способен и надежден пратньор, не само за леглото.
Една жена с много мъже се приема за освободена и необременена. Има разлика между курва и между жена, която е наясно със себе си, не страда от предрасъдъци и прави секс за удоволствие. Такива жени често са способни и надеждни партньори не само за леглото.