- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo obi4ate nai mnogo
...
обичам майка си най-много![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
obi4am laskite na lyubimiq 4ovek. su6to i da spinakm,da qm,obi4am Bog,obi4am blizkite si,sebe si,obi4am jivota
moq nevinnost i greh.....
Nai mnogo obi4ak da qmmmmmm \/
![]()
Obi4am vsi4ko i vsi4ki koito me zaobikalqt \/ Demek obi4am mama,tati i kaka,obi4am sebe si,laskite na lubimiq,OBI4AM jivota,obi4am jivotnite,obi4am BULGARIA
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Приятели, България, живота ми такъв, какъвто е, близките ми, стрийт културата, риболова, футбола и други.![]()
Приятели, Футбола, Да спя, Интернета и тем подобни
Близките ми хора, себе си, фитнеса, цигарите и солариума![]()
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
приятелите,себе си,човека до мен,кучето и котето си......баща ми,музиката,интернета и такам![]()
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
Брейй мноо набожи ве. Моя бог си го почитам ама чак па да го обичам... Обичам удоволствията - ядене пиене секс музика кино колите и тн... Също така си обичам моето слънчице.
2т. системно
Обичам пица !!!!!!!!!!11111!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!
nai-nmnogo obi4am brst4etkasi,koqto e na 4 godinki blizkite si i ku4etosi.![]()
obi4am nai-mnogo ne6ta NO NAI-OBI4AM SEBESI.
оби4ам палачинки с мед![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.