Minalata godina v 4ata se zapoznah s edno mo4e s koeto se okaza 4e sme sasedi.vidqhme se o6te ot pyrviq mig v koito go vidqh se vlubih v nego ....na drugiq den ne pokani u tqh, ve4erta pak izleznahme i toi ivednyj me pregyrna ....a sled tva me celuna. ..be6e strahotno ...na dr den pak se vidqhme ama toi se dyrjete mn stranno.az taka i ne mu kazah za 4yvstvata koito izpitvah kym nego...I izmina 1 godina i az ra6ih da mu kaja 4e vse o6te ne moga da spra da msilq za nego...i mu kazah-sno6ti a toi mi kaza 4e me vyzpriemal samo kato mn dobra priqtelka s koqte sme izjiveli qki momenti...no i toi izpitval ne6to kym men no predi 1 godina kogato sme se zapoznali...i imal seriozni namerieniq kym men no az po nikaf na4in ne mu pokazah 4e go haresvam i toi si pomsilil 4e nqma smisyl...i za tva se otdrypnal.I sq mi e mn gadno 6toto mojehme da sme zaedno ako mu bqh pokazala po nqkaf na4in .problena e 4e az po princip kogato haresvam nqkvo mom4e ne sam nastoqtelna i 4akam toi da naprai pyrvata kra4ka i moje bi za tva ne mu kazah..... mn e typo... sno6ti bqh naprao...sysipana
kaza mi 4e 6te si ostanem nai dobri priqteli i az mn se radvam za tva 6toto tva e nai hubavoto ot cqlata taq istoriq
P.S. prosto iskah da spodelq s nqkoi kak se 4yvstvam