MOLQ VI DAITE MI SAVET KAKVO DA PRAVQ!OT4AQNA SAM!!!
Ta eto kakvo stanaredi malko vlqzoh v m-tel s registraciqta na moq priqtel,za6toto prosto iskah da si porovi4kam malko i kakvo da vidq...........vlizam v izhodq6tata kutiq i tam 2sms-a do nqkakav nepoznat nomer.....otvarqm gi i 4eta:"sega,kakvoto i da se opitvam da pravq ne se polu4ava.Edinstvenoto,za koeto mislq si ti,a strannoto e,4e ne te poznavam,no ne znam kak se polu4ava taka" Az zvanna na tozi nomer i estestveno vdigna momi4e.... Vqrvate li mi,4e napravo kato gi pro4etoh mi ide6e da potana v zemqta........kak moje da mi pri4ini takova ne6to,a se kalne6e,4e me obi4a i mi go pokazva6e i dokazva6e tolkova mn pati,a sega kakvo stana......naistina vqrvah v silata na 4uvstvata mu,za6toto bqha stanali mn ne6ta,s koito toi mi dokazva6e obi4ta si i ne sam vqrvala,4e e sposoben na tezi raboti zaradi men(nqma da obqsnqvam,za6toto e prekaleno li4no)I sega kakvo stana........tova be6e 4oveka,ot koito ni nai-malko sam o4akvala takova ne6to.......Molq vi daite mi savet kakvo da pravq,tai kato utre 6te se vijdame:da mu kaja li,4e sam pro4ela sms-ite ili da si zamal4a........mn sam obarkana........ako mu kaja,tova moje bi 6te bade kraq,a az go obi4am tolkova silno,4e ne znam kak 6te prodalja bez nego!A pak ako si zamal4a....6te izglejdam kato palna glupa4ka-toi da mi se podigrava,a az......kak da postapq?Ne iskam da go gubq,no ne iskam i da me razigrava!Molq vi kajete si mnenieto,mn mi e tejko i ne znam izob6to kak da postapq................