- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечна ли е любовта
Ако всичко върви хубаво в любовта,има разнообразие и все пак е нормално и да си омръзнат партньорите след време но тогава вече са свикнали и още повече държат един на друг...
Та ако всичко върви на 6,изстива ли любовта с времето,случва ли се просто единият от партньорите да дойде един ден и да каже 'хубаво ми беше с теб обичах те но вече не те обичам' ... без да се е случвало нищо ?
Любовта не се ли засилва със всеки ден ? и когато 1 ден си ормъзнат,те вече са свикнали 1 до друг ?
Както родителите ни,те се обичат но колко често ги виждате да се целуват ?
Какво мислите изстива ли просто така любовта или без причина не?!?
Predi nqkolko dni imashe takava tema mislq 4e se kazva6e "zavinagi li e" potarsi otg na vaprosite si tam!
marze6e me da vlizam v akaunta si......
Predi nqkolko dni imashe takava tema mislq 4e se kazva6e "zavinagi li e" potarsi otg na vaprosite si tam!
marze6e me da vlizam v akaunta si......
НЕ НЕ,искам да се пише и в тая тема защото в онази няма въпроса "След като си омръзнат партньорите и връзката стане еднообразна,те остават ли заедно само защото са свикнали един на друг и още се обичат,КАКВО ПРЕДПОЧИТАТ-да са с човека с който са свикнали и обичат дори без страст вече,или да се разделят и да предпочитат разнообразието?
Най-често в такива ситуации човека се запитва-Ами ако с другият не е същото ?
Какво мислите ?
ne![]()
NIshto ne e vechno!Първоначално написано от DeziRe^
![]()
Учени са открили че любовта е няква смесица от химически и хормонални процеси протичащи в мозъка които траят 9 седмици. След тоя срок чувството изчезва.
Колкото до тва защо нашите родители са задно с години - тяхното не е любов а обич.
2т. системно
В последно време все пове4е се убеждавам,4е нищо на този свят не е ве4но![]()
Ако любовта е истинска не трябва да си отива с времето. Трябва да става още по-силна. И ако с времето нещо се променя в любовта, това е че тя се превръща в привързанност и обич.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
няма нищо вечно ! ! ...вена любов .... пълни глупости !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
истинската...да![]()
![]()
Първоначално написано от Aleandra
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и тя не е вечна !!Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мнението ми от почти същата тема!
Първоначално написано от f@nt@zi@
f@nt@zi@
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...hlight=#906353
ето ти същата темичка от преди няколко дена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love