Ми ние не сме се блъснали нарочно налиПървоначално написано от `Death`Whore`
Просто тогава тя се беше спряла да говори с приятелки и си връзвала маратонките точно тогава,а аз се бях заблеял щото някой от компанията ми каза някфа глупост.Искам да кажа че точно това момиче ми е викало името 2 или 3 пъти по центъра преди това,даже когато се блъснахме и тя ми извика името.
ton1 abe ti imash li si priatelka![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
сия бъзикаш ли се![]()
Първоначално написано от Aleandra
mi ne ne se bazikam
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Кратко и ясно- вярвам в съдбата.![]()
ako sadbata mojeshe da se prevaplatti v chovek bih go prebila!
vqrvaaaam.
be careful what you wish for 'cause you just might get it
напълно вярвам![]()
вярвам в съдбата - Елвис е жив !
vengeance knows no mercy
Не знам дали има съдба. Замислям се много често по този въпрос, защото искам да си обясня някои неща, но не мога. Принципно вярвам, че има съдба. Как по друг начин мога да си обясня внезапното развитие на някои ситуации?... Понякога нищо не се получава, ти се мъчиш да постигнеш нещо, но то сякаш на пук бяга. Сякаш някой си отмъщава за нещо... И след дълго чакане и усилия... в момент, който никога не си очаквал, нещата се развиват по най-неочаквания и различен начин. Изведнъж всичките ти усилия придобиват смисъл и биват възнаградени. И ти потъваш в своите минутка - две радост и наслада... Тогава си казваш: "Да, има съдба! Ето, виж колко е хубаво... виж как се подреди всичко!" ... Но както всичко, и това си отива. Идва момента, в който както си се радвал и си се смял, и всичко е изглеждало безбрежно хубаво... изведнъж то се срива. И трябва да се примириш, защото няма друг начин. Не стига, че трябва да прескочиш купчината сринати спомени и надежди, но и трябва да почнеш отначало. И пак се стига до момента, в който си казваш... Добре де, това ли е съдбата?! С недоумение гледаш и се мъчиш да асимилираш, докато всичко минало прескача през главата ти. Това ли трябва да е целта?? Да се сриваш, за да изграждаш отново?!? Каква съдба... нали?!...
Това мисля аз... времето ще определи дали ще вярвам или не.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Хората си тьрсят извинение с тази сьдба.. Каквото си го направиш това е..
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Запомни - ако не схващаш какво пиша, не го коментирай. Ясно е, че нямах предвид, че сте се сблъскали нарочно.Първоначално написано от ton1
abe ima sudba ama specialno mene ne me e sabirala sus mom4e ili ne6to takova,no kogato tie gadno vseki iska sudbata da my pomogne i v tozi moment vqrva napuulno v neq
ami da vidim....az vqrvam,che ako na nqkoi neshto mu e pisano..to shte se sluchi....ama ot druga strana sum ubedena,che koito kvoto sam si napravi..tva shte da e....taka che ako ima sudba,to horata mogat da q promenqt...
хахахах съдбата не може да се промени. как ще си промениш съдбата ми е много чудно, как ще разбереш, че си я променил ? каквото и да направиш, все ти е било писано. дори и да промениш съдбата, значи такава ти е съдбата - да я промениш, демек нищо не можеш да направиш, защото всяко твое действие е твоята съдба.Първоначално написано от BeBencEto
istoriqta ti e mn hubava i mn 6te se radvam ako naistina tolkova mn se obi4ate!!!V takiva momenta neiskate li da si kajete da ima sadba i nqkoi den tq 6te me sre6tne s moeto mom4e/momi4e i 6te badem tolkova 6astlivi 4e 6astieto ni nqma da se pobere i v celiq svqt!!!!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Вярвам в съдбата. Лошото е, че не винаги съдбата е на наша страна и в такива моменти вътршно се убеждаваме, че няма съдба, защото ако имаше не би ни дала нещо хубаво, а после да ни го отнеме. И все пак моето лично мнение е че съдба има.