.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Подаръци

Guest

Подаръци

Значи моля ви за съвет, тъй като гаджето ми има рожден ден след една седмица и ходим вече почти година и незнам какво да му купя...не разполагам и с много пари - 20-30 лв... Исках да му купя наргиле, но хубавите са към 100 лв а не мога сега да дам толко за подарък...Плс дайте некви предложения, ама нещо по-оригинално - НЕ плюшена играчка само!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Нещо сребърно или златно
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Нещо сребърно или златно
    Мда,наистина,може някоя хубава сребърна гривна!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi da nqkoq hubava sreburna grivna

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Сребърна гривна за 20-30 лв? Мъжките гривни са доста по-скъпи пък и не върви да му купиш някоя тънка като конец. От личен опит ти казвам, че мъжете обичат подаръците им да са практични, т.е да могат да си ги ползват. Можеш да му вземеш някоя блузка или парфюм и отделно можеш да направиш нещо за него, което да е по-романтично... Примерно албум с ваши снимки или диск с любимата ви музика...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Сребърна гривна за 20-30 лв? Мъжките гривни са доста по-скъпи пък и не върви да му купиш някоя тънка като конец. От личен опит ти казвам, че мъжете обичат подаръците им да са практични, т.е да могат да си ги ползват. Можеш да му вземеш някоя блузка или парфюм и отделно можеш да направиш нещо за него, което да е по-романтично... Примерно албум с ваши снимки или диск с любимата ви музика...
    syglasna sym s tova mnenie
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз съм виждала хубави наргилета за 35лв ... , не знам защо си решила, че само тези от 100лв. са хубави...?
    Иначе съм съгласна с мнението на CooL^GirL^^^
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Съгласна!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми защо не му вземеш някое пръстенче, сребърно. Към 10-тина 15 лева са. Гривните са си скъпички. Можеш да му вземеш бельо, пяна за бръснене, рол-он... Абе нещо, което му трябва. Да речем, свършил му гела за коса, самобръсначката... Нещо такова. Някоя запалка готина да му вземеш. Също е яко. Пепелник...
    HardC0re and BDSM forever

Град
    .......in your nightmares
    виж тук има различни наргилета http://natamno.com/shop/index.php?m=list&c=7&n=49

Мега фен
    Научи от какво има нужда...може и да не го питаш...виж стаята му, дома му..нали си говорите. Моят имаше нужда от възглавница например...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Хубав парфюм.. Но внимавай. Ако не си сигурна, че ще му хареса, не му купувай точно този парфюм
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    asglasen sam s Cool^girl no ne mu vzimai parfium :P

ako e romantik...

za men nai hubaviq podaryk ot priqtelkata mi e edna na6a snimka, a na gyrba i stihotvorenie posveteno na men i tova laminirano. )

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Нещо сребърно или златно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Нещо сребърно или златно

Зависи с какви пари разполагаш. Отиди в подлеза на Шератон. Сетих се, че може да му купиш пръстен.

Guest
    Наистина идеята за една хубава ваша снимкаe super ,отиди в студио да ти я овеличат повечко,купи една хубава рамка,вземи една красива картичка и му посвети стихотворение ако неможеш сама да измислиш има толкова много сайтчета....
    а и все пак сте заедно от толкова много време,значи ще го зарадваш на 100%

РР:ако не си навита на такова нещо,в момента е голям хит за момчетата да носат ланеци,харeйсай му някакъв,ама внимавай поне да му отива,защото например ако някакъв тъничък един дебел ланец хич няма да му ходи

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    6te ti kaja ideq koqto e podarih na moq pr.zna4i vav fototo koeto na centura,pravqt snimki v-u 4a6i.dava6 va6a snimka,ili disk sus va6i snimki i te slagat 1 ili 2 na 4a6ata.stava super qko i garanciq 4e mnogo 6te se zardva.kum tova mu podarih edin sreburen singjir,no tui kato razpolaga6 s 20-30 lv,,moje6 vmesto sindjir da mu kupi6 ne6to,koeto toi nqma i znae6 4e iska.dano sum ti pomognala.

Повече от фен
    BE KVOT i da zemesh glei da ne e parfium.smqtam che tfa e sduxano za podarak.se edno kaash na nqkoi "mirishish napraskai sa "
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    6te ti kaja ideq koqto e podarih na moq pr.zna4i vav fototo koeto na centura,pravqt snimki v-u 4a6i.dava6 va6a snimka,ili disk sus va6i snimki i te slagat 1 ili 2 na 4a6ata.stava super qko i garanciq 4e mnogo 6te se zardva.kum tova mu podarih edin sreburen singjir,no tui kato razpolaga6 s 20-30 lv,,moje6 vmesto sindjir da mu kupi6 ne6to,koeto toi nqma i znae6 4e iska.dano sum ti pomognala.

В кое "фото" в центъра правят снимки върху чаши ? Малко информация ?

Повече от фен
    nqkoq gotina bluzka spored men e hubav podarak
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ето няколко предложения:

Някаква фланелка (която ти си поръчала...щампи ала-бала)
    Голяма ваша снимка в хубава рамка
    Наргиле (Както каза милото, има хубаво за около 35лв.).

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

Re: ako e romantik...

Цитирай Първоначално написано от DarkShade
    za men nai hubaviq podaryk ot priqtelkata mi e edna na6a snimka, a na gyrba i stihotvorenie posveteno na men i tova laminirano. )
    Axam
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla

В кое "фото" в центъра правят снимки върху чаши ? Малко информация ?
    Лилиии искам и аз да знам къде правят такива неща в София?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си