- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви се...
Към момчетата... Да ви бъркат с пръстче в дупето, до като ви обслужват орално момичетата?
Към момичетата... Да си пъхате пръста в мъжките анусчета?
Моля за мнения, коментари и впечатления към темата. Интересно ми е просто.![]()
Бъркам само в своя анус, не бих бръкнала в чужд.
Ako pitash mene umri w "anus4eta" za hubavata tema
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Определено не!!!![]()
аз същоПървоначално написано от `Death`Whore`
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не.
много сте гнусливи![]()
Проява на личен вкус и избор, всеки сам си решава в чии гъз да бърка нали така?Първоначално написано от Анонимко
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
a be vie normalni li ste . kvi sa teq pederastiii. tva sa bahtii geiskite izpalneniq nikoga nqma da dam da mi braknat v anusa!!!
anjtoniq mnogo dobre znae6 ...i predi sam ti kazval 4e tova nqma da se haresa na gadjeto ti!)))poznaqvam teee
znam 4e si antoniq!
))))))))mo ti neznae6 koi sam
)))
Мен пък ме възбужда. Ама на приятеля ми не му хареса- болеше го.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Бляхххх !Първоначално написано от Kulio Gangstera
I`m trying to make your dreams come true...
бааааааааахтиииииииииииии иии![]()
да е супер гнусна тема ....незнам ама тва е гадно !![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
to4no takanikoga nqma da dam da mi braknat v anusa!!!
![]()
Се 1 ядеш лайна баси!!!!Първоначално написано от Kulio Gangstera
ti qla li si laina 4e prai6 takviz sravneniq?
Не съм правила нито едно от двете,а предполагам какво е мисля че няма голяма разлика от тва да ближеш ануса на някой у другото!Първоначално написано от Анонимко
доста напомня на животинския свят, но животните така се опознават и идентифицират.Ние тауж си имаме слово...![]()
Imam mom4enca deto obojavat tazi laska i principno nqma ni6to lo6o v dostavata na udovolstvia mejdu vlubeni
Ами това ми се струва малко извратено,но ако на някой му харесва защо да не го прави.
дам и аз бляяякПървоначално написано от sometimes_
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m