- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември
Тц тц тц докъде ще стигнем като сме толкова немотивирани да ходитим на училище незнамНа мен хем ми се ходи,хем не
Ама иначе 15 е някво яко,виждаш си всичките познати,морковчета,зеленце ,дъжд обикнвено,кафенета,ала-бала
Само дето аз ще имам изпит точно тогава
Дам,и в друга паралелка ще съм,ама слава Богу в същото даскало,тъй че си познавам доста хора от новия клас
Абе май все пак ми е яко,че почваме зубкането
Пък и все пак колкото по-скоро започнем,толкова по-бързо ще доидат другите ваканции
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
мен пък хич не ми се почвакакво да им гледам на старите идиоти от класа ми?! поне ще ми е последния 15-ти септември
![]()
Eee vie go izkarahte bolka za umirane..I na men mi se leji po cql den i mi se obikalqt kafetata ama kfo da napravq..sichko hubavo si ima krai aide she iztraete oshte nqkolko godinki..Za vas neznam am seld 2 god she se molq az lichno da hodq pak na school..Ima i po loshi nehsta spox..she go prejiveete tfa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
aide vsichki chakam vi na 15-ti pred ministerstvoto na obrazovanietoПървоначално написано от Angel_Girl
nosete si vujeta!
![]()
abe 15 septemvri me kefi 6t0t0 se vijdam s si4ki friend0ve i stava qk0 tak0a,ama p0sle kat0 vida daskalite i mi staa tupo kat se seta 4e traa se u4i
![]()
![]()
mojue puk i da umreme gadost blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
az iskam da hodq v na daskalo stoto prosto mi omruzna taq vakanciq.....i sq kato razbrah che i nie pochvame na 15.....blqhhhh![]()
преди някво време ми се ходеше... сега нещо ми мина мерака :/
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Само при мисълта за датата 15 септември се разпадам![]()
НИЕ сме в Шаппионска Лига, а ВИЕ къде сте !?
Аз пък ще си оправя настроението на 15-ти като поиграя на двора пред даскало с малко зайци на боулинг с колата![]()
![]()
предлагам да спретнем масов killда се съберем и дружно да се самоубием на 15-ти
но преди това да се напием
![]()
![]()
![]()
![]()
It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!
Не ми е гадно, 'щото пак се почва с лудориите.![]()
az pa imam RD na 15
da idva po skoro , 4e tamyn na daskalo da se opukame edno qko,kakto nii si znaim![]()
ами ние сме решили на 15 да ходим някъде да се отрежем и без това е петък ..та поне да имам и други спомени от тоя ден а не само как виждам всички даскали и пак усещам приятното чувство в стомаха..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Е какво като почваме даскало-то си е интересно и забавносмисъл-виждаш си приятелите, кефите се в междучасията, правите номера на даскалите
Пък и вече се чудя как да си изгубя времето, а и ще и скучно постоянно да сме ваканция-важно е разнообразието, да правиш различни неща, за да не е скучно
А за ученето-е все някак ще се изуча
![]()
Леле като си представя,че ме чака още една гадна учебна година и ми се реве![]()
![]()
Тая ваканция нещо много бързо мо мина ...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ufff 15 sept!mrazq tozi den mnogo!!!!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ужас не ми се мисли.
Изобщо не искам да почваме тва ш*бано даскало![]()
ne mi se misli....trqbva da si kupuvam uchebnici tetradki ...male male...tazi godina sma v novo uchilishte s nov klas...nqmam tyrpenie a gi vidq![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
И аз съм така, ама няма как, за съжалениеПървоначално написано от adi_crazy
![]()
Аз пък ще си ура от кеф...мразя точно тая ваканция и като свърши поне ще си виждам 2-3 приятелки,а не Брук и Торн и баба ми,и другата ми баба
Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Ама че си смешнааааа!!!! Щело да се мре, тстстст ми мри тогаа! Я си спомни дали не си прекарала едни от най-забавнит си моменти в клас! И колко ще има да се молиш отново да ходиш на училище след време, ама на![]()