.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Men mi e se taq...az utifam samo purdite 3-4 dena a sled tfa dori ne vlizam v 4asovete
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Men mi e se taq...az utifam samo purdite 3-4 dena a sled tfa dori ne vlizam v 4asovete
    аааааааахахахахаах

....пу ... и аз не искам даскало .. .

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    хич не ми се ходи на даскало....не усетих изобщо как мина тая ваканция....супер бързо някво...и все пак да се радвам....че един ден как ше ми е мъчно не ми се мисли. И все пак е турбо гадно....

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е на мен пък ми се ходи на даскало.Точно заради междучасията и малкото свободно време-така всяка минутка свобода ти се струват като половин ваканция.А и лигавенето по коридорите си има чар...различно е,някак си по-така...абе на мен ми се ходи на даскало.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Аз пък искам да почваме даскало.Поне съм в стария си клас за последна година. Тфа е якото че като се саберем с класа ми сме като едно семейство секи мисли за всички.Няма по-як клас от нашия.Ние сме едно цяло и никой не се дели, решаваме всичко заедно.Не искам да се разделям с класа си и искам последната ми година да е най- яката от сичките ми години с стария ми клас.Затова нямам търпение да дойе 15 август и колкото по-рано дойде толкова по-добре ще е за мене.

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Голям фен
    Град
    Compton
    както се казва началото на края

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    xaxa na 14 zaminavam za 4ujbina,no za malko,taka 4e az si po4vam na 18,4estno kazano kato za posledna godina ujasno mi se hodi na daskalo

мене пък ми е мн любопитно в къв клас съм попаднала

Град
    В института по наУчни изследвания
    А така, ходете на училище и може някой ден някои от вас да станат умни и образовани като мен

Ооооо, не!
    Това е някакъв кошмар! Не ми е заради зубренето или пък заради тва,4е ще сам 7ми клас ,просто клоса ми е отвратителен-преди вси4ки ме харесваха,а сега,когато си промених стила и не съм поредното барби, запо4нохо да ме избягват и т.н
    Не знам как ще оцелея цяла година,но няма и да се променям-обли4ам се така,както се 4увствам
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Мега фен
    Нали искаш да си различна? Ако те интересува какво мислят за теб хора, които те отбягват само защото си сменила стила си на обличане, си поредното барби.

не ме интересува какво мислят за мен, просто ми е кофти да съм самотна
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Мега фен
    1. Имаш нови приятели.
    2. Ще си сама в училище, но не и самотна. По-добре сам, отколкото с неструващи времето ти хора.

Супер фен
    NA men ne mi pre4i osobeno 6totot sq sam v novo daskalo i iskam da vidq kvo e.V staroto puskaha vse nekvi protivni detski pesni4ki za razni s4upeni vazi i takiva gluposti i az ludvah !!! 4ESTNO!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Е,ве4е запо4нахме,няма как,ще се у4и... Ина4е не ми беше голяма трагедия,ама като видях у4ебната си програма,се хванах за главата и ми се доска4а с вас!!! А от 18 по4ва яко зубрене...А,аз ина4е не мога да говоря,4е съм в някакъв клас,защото сме само 15 души,велико изклю4ение,може би единственото в цялото даскало! =D>Спаси ни от смесване с друг клас единствено това,4е сме френска паралелка,а останалите-английски!Миналата година бяхме 18,иди дойди става-поне бяхме на минимума за деца в класа.Е,какво да се прави... Bye,хора и до скоро писане!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не искамм е маина не искам на даскало там е гадно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

беше супер
    запознах се с толкова много хора
    почти никои не запомних но беше супер

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Svar6i ni vakanciqta
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Тази година ще ми бъде кофти година...

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    xiper tapo

Ай на ВИ!!! Дето много се вакахте да идва сега ще Ви е гадно

ujas
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен
    Град
    Варна
    Преди седмица исках да идва 15 септеври а сега вече искам да си върна седмицата [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си