- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември
15 септември, наближава - ЩЕ УМРА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
ХаХахАхА само ти ли ??? Тоя ден ми емного противен
Ооо,айде айде...гарантирам ти,че няма да умреш!!!Какво пък толкова,мен даже вече ми се ходи на даскало,домъчняло ми е за всички...е,с приятелите си се виждам почти секи ден,но има познати,чиито физеономии са ми долипсвали.Освен тва сега се чудя как да си губя времето,а като сме на даскало се чудя как да си спечеля малко време за губене.Еми наречете ме луда ама мен пък си ми се ходи на училище
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Леле-леле не ми се мисли
К'во ме чака не само мене а всички ни
Мъка-а болка-а , ужас
Да ви ка'а чесно вобще не съм умрела нали от претеснение ама гледай к'во стана като наближи 13/14... 15
! Ще се 'мре'
Бог да ни е на помощ
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ми аз кат 6е бъда в нов клас ... никой няма да познавам![]()
Ха да не си само ти!Първоначално написано от aNtarctic
И аз ще съм в нов клас и даскало (на майната си) Не ме питай как ще хода до там камоли за ученето, новите даскало и у-ци!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
=D> На мен не ми се ходи само защото съм 12 клас и после изпити,ала-бала, малко страхувамПървоначално написано от iv4enceto
Но няма как! Всичко с времето си!
аз чакам да дойде 11 и 12 щот на 11 брат ми се връща а на 12 мача левски-барса а иначе за 15 мноо кофти ден аз мисля да отида за 5 мин и после ша са разкарваме![]()
15 е петък и се почна от 18ти *мисля позитивно*
Ei da vi kaja 4estno na mene sa6to mi se hodi na daskalo,6tot mn iskam da vidq sau4enicite mi,koito mi lipsvat adski mnogOoOoO...ina4e ako stava na vaspros vaob6te ne mi se u4i!UJASSSSSSSS![]()
![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Еее, вие сте добре бе хора, аз на 1 започнах![]()
![]()
Учете се деца мои![]()
П.С. нееееееее, свършиииии![]()
![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
i na men mnogo mi se hodi na u4ili6te!!!mnogo sum se zatujila za sau4enicite si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа 15-ти ще взема се обеса![]()
Аз пък нямам нищо против 15...лошото е след това...
И аз като пове4ето в нов клас...хи4 не съм о4арована като 4ух кои ще са съу4ениците ми в близките 4 години...но...такъв е живота...![]()
чакай ме и менПървоначално написано от BlOoD_rOsE
![]()
И аз почвам на 11Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
И тук се присъединявамПървоначално написано от aNtarctic
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Иеееееееееееее най-после училище. Нямам търпение да започнем.
И аз идваааааааааааааамПървоначално написано от aNtarctic
Да вземем да направим масово самоубийство пред министерството на УбръзУвъниетуПървоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
И аз!![]()
Аз пък нямам нищо против![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love