- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing на хрущяла?
Абе и аз искам да си правя пиърсинг на ухото, пиша тук за да не правя нова тема. Та въпросът ми е-къде е по безопасно-на меката част или на хрущяла, къде стават повече проблеми, къде боли повече...
10x предварително!![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Мекото не боли хич...хрущяла е тежко ...А за проблемите предполгам че и на двете зависи как се грижиш за дупката
malii dala si 21 lv (navsqkyde drugade ama ne i tam) za hrushtiqla az moqta si q probih sama pred ogledaloto i slojih srebyrna obica .. tova beshe oshte predi 1 god i nito mi se e vyzpalilo nito nishto :}
Между другото си търся някой да ми пробие хрущяла, че сама много го кривя, а всички около мен ги е шубе да ме дупчат... бах ви.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
abe xora na xru6tqla znaeteli kolko e gadno i opasno![]()
abe 4ovek sus tova deto iska6 sam da go napravi6 nae6li kvo 6te stane,na vui4omi taka mu probivaxa i 4istexa uxoto zaradi tova.pro4istvaxa mu go sus marku4 nae6 li kolko e gadno i kak boli i 4e samo da te svetnaПървоначално написано от Boot
6te ty dup4at ,posle ako ty se vuzpali uxoto 6te te dup4at sus igla zada maxnat gnoita.mnogo e kofty.
![]()
mi da imam ot 4 godini mnogo si mu se kefq!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
o.OПървоначално написано от az_slunceto
Пробивали са ми хрущяла вече в домашни условия. Повече от година вече си е добре. И съм жива о.О
4eti sega mn vnimatelno!!!----...zna4i ima6 2 varianta da sdi probie6 hru6tqla s abokati ili s pistolet...li4no na mene mi se stori stra6ni4ko s nekbi igli da me dup4at i za tva re6ih s pistolet...stana mn burzo-bukvalno za sec...posle ne 4e 4ak tolkova boli prosto e stranno kato spi6, za6toto obecata ti bode ama se svikva ..az se probih predi 3 meseca i ve4e vuob6te ne q use6tsam=)))ae mili4ka pojelavam ti uspeh i ako me pita6 mene kato se probie6 si kupi piercing gel mn pomaga![]()
az_slunceto, млъкни, всички разбрахме колко си тъпа.
И много ви моля, препоръчайте някое студио, където да си пробия моя хрущиал, защото на мен няма кой да ми го пробие в домашни условияа пък и не съм се занимавала с такива неща и може да се каже, че нищо не знам. Та кажете някое, ама и къде се намира, ако има сайт и такива работи ала бала...Благодаря предварително
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Аз мога да те касапя, ако върнеш услугата![]()
Ти ли си го боцкал?
аз съм измисли бруталния пиерсинг тояно на дупката на гъза.и ше серем двойно говно.ЕБАТИ КЕФА!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Само дето не си го измислил ти. Momchence преди тооооооолкова време беше обсебен от идеята...Първоначално написано от magesnik
![]()
Хъх.Прав сиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
/rossa./
тогава аз ше си сложа 3 пиерсинга там и ше го серем под формата на звездичка.муахахахахахахПървоначално написано от Boot
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Един флеш със формата на звездичка ще ти свърши по-добра работа.
А мислил ли си как ще задоволяваш нуждите на батко си експлойтед... щото вие нали любов завъртяхте...![]()
Първоначално написано от exploitedteen
с цедка ше е гадно,ше се задръсти цедката и ше почне да ги връща по обратния път по които са дошли.![]()
а относно как ше си задоволяваме нуждите,ше направим цедката на щифтчета.инженерната мисъл си е ебала майката.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
фи 55 с допустим ход около 250.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
земи два да има за секи случай.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
абе вазелин,лайната вършат същята работа.една хубава дришня и сичко влиза.а може и на сухо,аз си падам малк осадо мазо.
![]()
а нафтата верно стана мнооо скъпа дееба,тия от нефтохим големи гъзари почнаха да го раздават.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
ше има:
-Нане,май влезнахме у градо.
-Е по кво разбра,ве?
-Еми мачкаме ора.
-Еми карай по бавно.
-Не карам аз,ти караш.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
псувайте ни тва сме ние,колкото да ви е яд няма да ни промените а осбено отзад.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Към мен ли беше? Ъъъъ звучи ми малко...страшно тва "касапя"Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.