- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задължително ли е?
Понеже мисля,че скоро ще правя секс и ще ми е за първи път,а на него не.Затова питам-трябва ли той да свърши?
що за въпрос..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
що за въпрос наистина,естествено,че трябва да свърши!![]()
a vyob6te znae6 li kakvo e svyr6vane ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Da trqbwa da swyrshi
xaxa deeba ... kvi sa tes sme6nite vaprosi ... estestveno 4e trqbva da svar6i ...![]()
![]()
абе кви са тея въпроси бе момичебахти от коя планета падаш.....! ако не свърши значи е кастрат
хахахх........
![]()
Естествено, че ще свърши![]()
Нещо не си задаваш въпроса правилно и за това не те разбират хората. Опитай пакПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми трпябва да свърши.
Май да.Та ако ме боли и не искам да продължаваме,трябва ли да го чакам да свърши или да го помоля да спре.Това питам.Предполагам,че не е задължително да свърши в този случай?Първоначално написано от Д....
ше търпиш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ами принципно в такъв случай не е задължително... Но от друга страна, той ще е много възбуден, може да се погрижиш все пак за него, като му направиш чикия или свирка...Все пак като си решила да правиш секс, би трябвало да си готова и за тези неща.Първоначално написано от Анонимко
Не е задължително при мене не свърши защото се уплаших и спряхме, но ако всичко протече нормално трябва да свърши мн ясно !!!
мда..и аз много се уплаших и ме болеше и го помолих да спре..Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
е не го ли изпразни поне на чикия? не ви ли е жал за тези момчета?Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
абе недейте такамного е шит ако не свършиш..
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
то, че може може.... но според мен е недопустимо жена да остави мъж, да не се изпразни. то просто е идиотска постъпка от страна на момичето. а за момчето би трябвало даговори достатъчно колко струва тази с която е и просто да и бие шута.
изключвам при горния случай за първи път, но и тогава трябва да е подготвено момичето все пак, а не просто да тръгне да прави секс - това е най-лесното! номера е да си готов не само физически, ала и психически за това. тогава няма как момчето да не бъзе изпразнено. една жена ако не свърши не е болка за умиране, но един мъж да не го изпразниш е глупост.
?? И какво да се мъчим ако ни боли или ако не ни е приятно да си мълчим за да може Господинът да си свърши работата?! Дори и след това ако ни се е убило желанието за каквото и да било след неприятното преживяване (ако е било такова ест) да направим всичко възможно за да може Негово Величество да свърши?? Изобщо не ми дреме. Ако е опитен и успее да ме накара да се възбудя ще му отвърна подобаващо, но ако не ми хареса изобщо няма да го мисля ще свършва ли или не, пък ако ще да ме псува и да пуска слухове за мен! Нека съм глупава щом Го оставям да се оправя сам.Първоначално написано от дама със сърце
А на теб ще кажа, че ако те боли или не се чувстваш добре, трябва да го помолиш да спре, защото това е ТВОЯТ първи път и в случая вниманието е насочено към теб,към твоето възможно най - безболезнено 'отваряне'. Ако те уважава най - малкото което е, ще уважи и чувствата и желанията ти ПОНЕ на първия ти път!
Присъединявам се към горното мнение!Все пак и момичето е човек и едва ли ще и е до мазохизъм още първия път.![]()
![]()
![]()
![]()
В секса, както и във всичко друго, трябва да можеш да казваш НЕ, когато не искаш нещо.
?? И какво да се мъчим ако ни боли или ако не ни е приятно да си мълчим за да може Господинът да си свърши работата?! Дори и след това ако ни се е убило желанието за каквото и да било след неприятното преживяване (ако е било такова ест) да направим всичко възможно за да може Негово Величество да свърши?? Изобщо не ми дреме. Ако е опитен и успее да ме накара да се възбудя ще му отвърна подобаващо, но ако не ми хареса изобщо няма да го мисля ще свършва ли или не,
na tva mu se vika TURBO Egoistka. 6tom tq ne moje da svyr6i na4i i toi ne trqbva (izklu4vam slu4aite v koito momi4eto q boli ili ne6to ot sorta)
a be momi4enca nau4ete se 4e za edno mom4e e vajno da se izprazni, nai-malkoto 4e posle go boli korema i topkite a i psihologi4eski efekt ima.
kvo vi kostva da napravite 4ikiq pone na pi4a?
a posle majete bili egoisti .... maiko mila![]()
typite egoistki ste vie ! 6toto ne davate ni6to, ako nie ne vi dadem pyrvi. tva e egoizam. stiga se praete na mu4eni4ki, gorkite te !Първоначално написано от krem4et0
А една жена не се ли чувства зле, ако не свърши? Значи ако умира от болка, трябва или да духа, или да се прави, че И е добре само и само за да свърши той. Не ние сме егоисти.