.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Problem 2006

Hybrid View

roza
    Guest

Problem 2006

Molq vi mili hora pomognete mi [-o< Opitvah se i sama da opravq ne6tata no ne stava.To istoriqta e malko glupavi4ka ama ko da se pravi Ot dosta vreme se 4udq kogo da pitam i re6ih 4e tova ste vie.Mama i tatko sa razdeleni No ne tova e problema.Mama si hvana priatel.Zapoznah se s nego i se okaza dosta svesten.Te sa zaedno ot dosta vreme.Ta k1m problema....Ba6ta mi iska da se v1rne pri nas no i dvete s mama ne go iskame.Kak da mu go obqsnq.Opitvah 100000000000 p1ti A toi se pravi na tapanar.Iskam da mu kaja 4e mama obi4a drug i ve4e nqma mqsto za nego pri mama

Мега фен
    1. Според мен трябва да уважаваш баща си. Не бъди толкова груба. Акое биел майка ти и т.н., окей, но ти само казваш, че са се разделили...
    2. Майка ти трябва да му обясни. Те са били женени, имат дете и трябва сами да решават.

Град
    In youre smile
    виж сега.колкото и да му обясняваш че няма място за него,той няма да схване.начинът е един-ignore. просто трябва да го изключиш от ума си.дори да ти приказва и каквото и да е-просто трябва да се правиш че не го виждаш.казвам го от опит.аз ти пожелавам късмет.
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не мисля, че ти трябва да обясняваш на баща ти, защо не оставиш този проблем на майка ти. Все пак тя е била омъжена за него.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    ами съберете се някой път и поговорете,нека майка ти да му обясни..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored mene ne si ti tazi koqto trqbva da obqsnqva na bashta ti che maika ti ne go iska.. Tq i toi sqdat i govorqt.. i nakraq stigat do edin osbht izvod.. V sluchaq.. Vseki po pytq si.. A tfoita greshka e tazi che priatelq na maika ti si go haresala prekaleno.. che si otblusnala bashta ti.. Vse pak zamisli se koi e istinskiq ti bashta.. choveka ot chiito seme si doshla na bql svqt.. i koito predpolagam te obicha!

Град
    sofiq
    Попринцип не би трябвало ти да се месиш в това трябва майка ти да говори с него и да му каже че не иска да бъде повече с него и че раздялата им е окончателна.Дори и да не искаш да сте повече заедно като семейство с баща ти все пак ще бъде много грубо ако самата ти тръгнеш да му обясняваш тези неща все пак ти е баща а това неможе да се промени.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Според мен трябва да уважаваш баща си. Не бъди толкова груба. Акое биел майка ти и т.н., окей, но ти само казваш, че са се разделили...
    2. Майка ти трябва да му обясни. Те са били женени, имат дете и трябва сами да решават.

roza
    Guest
    Ami pravi ste.Az obi4am tatko mnogo no go vijdam kak se m14i naprazno.Priatelqt na mama naistina e svesten no s1m go kazala i na mama Az imam edin ba6ta i si go obi4am.No mi e jal kak se m14i

Фен
    Град
    out of the reality
    Da taka e.Toi vse pak ti e bashta.Stranno mi e da ne go iskash i po tozi nachin da gledash na nego.I Vse pak ne si ti tazi,koqto da reshava i da narejda.Ostavi gi te dvamata da se razberat.
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Saglasna sam..
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Той ти е баща и ще остане такъв независимо дали живее с вас или не!Освен това майка ти е тази,която трябва да обясни на баща ти как стоят нещата.Те са зрели хора и могат сами да изяснят взаимотношенията си.Майка ти най-добре знае как да говори с него и да му обясни как се чувства,защото само тя знае какво й е на сърцето и как да подходи към баща ти.Така че остави разговора на тях

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Той ти е баща и ще остане такъв независимо дали живее с вас или не!Освен това майка ти е тази,която трябва да обясни на баща ти как стоят нещата.Те са зрели хора и могат сами да изяснят взаимотношенията си.Майка ти най-добре знае как да говори с него и да му обясни как се чувства,защото само тя знае какво й е на сърцето и как да подходи към баща ти.Така че остави разговора на тях
    Съгласна съм...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Абсолюнто! Ако трябва някой да сложи наистина край на взаимоотношенията съпруг-съпруга между родителите ти, то това определено е някой от тях двамата (в случая майка ти), а не ти

ostavi na vashite da se opravqt,no bashta ti si e tvoq bashta..iskash ili ne...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ

Голям фен
    Град
    София
    Еее стига бе 1. Мястото му на тва не е тука!!! и 2. Взеха много да стават тия простотии

Re: Problem 2006

Цитирай Първоначално написано от roza
    Iskam da mu kaja 4e mama obi4a drug i ve4e nqma mqsto za nego pri mama
    eto ti edno hubavo obqsnenie ... s tova izre4enie trabva da pojane6 uspeh ... drugiq variant e da govori s maika ti i taka...a za6to ne da pogovorite trimata ...
    hey now !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си