.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Повторна любов

Според вас възможна ли е повторната любов ... Например истински сте обичали някой с цялото си сърце,давали сте всичко от себе си,за първи път е спал с вас(за момичетата),първата ви любов да речем,след време скъсате не по гаден начин и си останете с хубаво занапред не се мразите след като сте скъсали ... След време бихте ли се замислили че пак искате да сте с този човек защото е бил по-различен от другите дори да е минало време 1-2-3 години ? Дори през това време да сте обичали друг или поне да сте имали други гаджета ?

Разбира се ...
    Няма лошо в това да се разделиш тихичко и кротичко с половинката си , като запазите уважението и чистата приятелска обич , която таите в себе си ... а след известно време пак да се обърнете и да погледнете същия човек с онези очи, с които сте го гледали и тогава ,когато сте били истински влюбени ... Някои чувства не могат да умрат просто ей така , по-вероятно е да се преродят ... И в крайна сметка - няма лошо , щом нещата са имали такъв край ...

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    ами в момента връзката ми е такава, преди 2 години го обичах страшно много..после се разделихме и 2мата мислехме, че няма да се видим повече, но сега сме заедно...при мен поне не е същото...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Мега фен Аватара на iiirish
    за мен миналото си е минало и предпочитам да не го връщам

Повече от фен
    mi da ..na men mi se e sluchvalo vapreki che dori da povtorq posle pak sajalqvam.......
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Ако любовта е истинска и двмата се обичат, не виждам нищо странно. Понякога една връзка има нужда от почивка. Щом не е приключила с лошо, а с приятелски чувства, възможно е след време пак да се съберат.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    to i kat zavarshi s karanica kva e garanciqta che posle nqa pak da "plamnat" chuvstva??
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

porednata tema ... offf stiga ve4e edno i sa6to ... preglejdaite be horaaaaa
    hey now !!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    за мен миналото си е минало и предпочитам да не го връщам
    Мхм...

Фен
    Град
    BG
    Не бива да живеем с миналото си и да го повтаряме...трябва да вървим напред...затова не мисля, че е добре да бъдеш отново с човек, който си зарязал преди време....нищо не пречи той да остане важен за теб, но не се опитвай да върне миналото...така само тъпчеш на едно място....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

По добре затворена страница да не се обръща отново.Щом веднъж не се е получило едва ли вторият път ще е различен(говоря от личен опит)

И приятеля ми ми зададе такъв въпрос : "Мислиш ли, че ако след време се разделим и мине 1 година.. Ако севидим пак мислиш ли, че чувствата пак ще се разпалят, а преди това да сме натрупали опит с други хора?". Май отговора ми беше : "Не мисля"
    Не се сещам много добре. Ала сега като се замисля... ДА! Бих се върнала към нещо минало, ако това минало е сегашното ми настояще.
    Обичам го това момче и за него давам всичко.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    zvu4i mnogo krasivo i da az bih go povtorila ako naistina sme se obi4ali...
    moq nevinnost i greh.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си