.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Какво означава да се влубиш и да обичаш?

Какво означава да се влубиш и да обичаш?изкажете ващите разбирания!

Guest
    Извинявам се за правописната грешка,имах предвид да се влюбиш.

Мега фен
    Никой не може да го обясни...както не може да обясни тъгата, радостта...човешките чувства не са нещо материално, та да се обяснят и покажат.

Супер фен
    е как какво означава..задай си по-точно въпроса .. иначе не може да се обясни както каза `Death`Whore` ,просто трябва да го усетиш..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Има материални и по-материални неща.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato se vlubish.. i kogato obiknesh nqkoi istinski shte si otgovorish sama na tozi vypros.. No kogato prochetoh temata vednaga mi doide na um - "Da dadesh sebe si i jivota si na nqkoi bez toi dori da go e iskal.. znachi che go obichash"

Мега фен
    Ами, кажи го, де!

Guest
    Добре като обичаш някого го разбираш,чувстваш го,но какво означава да се влубиш в някого,просто ти е приятно да си с него ли,какво в такъв смисъл.

Мега фен
    Приятно ти е с приятели, дори с познати..не е това.

Мега фен
    Мразя да ми пишат това.

Супер фен
    ъъ..естесвено че ти е приятно,що за въпрос ..просто..когато те докосне,целуне,погали или нещо такова просто излиташ и чувстваш че това не искаш да свърши никога.Просто ти пърхат пеперуди в корема така да се каже
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    .......in your nightmares
    за всеки е различно! едни обичат да дават в любовта други да взимат! като ти се изпари половината мозък и заради един човек започнеш да обичаш целия свят е тогава вече си влюбен

Мега фен
    Град
    Olele.. Emi ne.. ne ti e priatno s nego.. Ako ne ti e priatno s nqkoi znachi si vluben!! Zapomni go tova ot mene!

Мега фен
    Аз говорех за друго...наясно съм с това, но когато някой попита как човек разбира, че е влюбен, или какво е любовта, това няма да му е от полза.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    .Просто ти пърхат пеперуди в корема така да се каже
    Цитирай Първоначално написано от BlOoD_rOsE
    като ти се изпари половината мозък
    Ами май наистина това е да си влюбен, ама не съм много сигурна...

Nadelina това в преносен смисъл ли го казваш или наистина го мислиш?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен
    Град
    Koe?

Внимавай само да не объркаш любовта с приятелството. Когато си до човека който обичаш... е съвсем неуписуемо и различно. Приятно ти е с приятелите, на тях подаваш ръка когато не сте се вижда ли, на тях споделяш тайните си, но със тях не може да споделиш сърцето си. Знам го защото съм го изпитвал. Бъркал съм това силно приятелство с любов и беше пълен кошмар.

Град
    sofiq
    Любовта е сложна за обяснение най-добрият начин да я разбереш е да я изпиташ.Но коментарите които са дали преди мен са вярни.Когато обичаш истински някой си готов да се жертваш за него и да направиш всичко за да бъде щастлив човека когото обичаш.Когато си с него просто има някаква специфична тръпка потреперваш дори само като чуеш гласът му.

Мега фен Аватара на iiirish
    понякога да се влюбиш и да обичаш са две различни неща

Guest
    А точно за това питам!

Мега фен Аватара на iiirish
    не знам доколко са верни разбиранията ми, но аз определям двете неща така: влюбването е импулс - състояние на някакъв екстаз от даден човек, от неизпитана до сега емоция. то е мимолетно. едва след него идва обичането - тоест привързаността, нуждата от предмета на чувствата ти, от разбирането и подкрепата, която евентуално ще ти окаже този човек. тоест обичането е за мен е задълбочаване на чувствата след влюбването! поне така го разбирам аз

Повече от фен
    da se vliubish i da obichash...tova znachi v shtastieto na choveka koito obichash da namerish svoeto shtastie.dori da si neshtasten ti se chustvash dobre shtoto znaesh che toi e dobre.tova e istinska lubov.obichta e silna samo togava kogato sa narpaveni mnoo jertvi.
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    влюбването е импулс - състояние на някакъв екстаз от даден човек, от неизпитана до сега емоция. то е мимолетно. едва след него идва обичането - тоест привързаността, нуждата от предмета на чувствата ти, от разбирането и подкрепата, която евентуално ще ти окаже този човек. тоест обичането е за мен е задълбочаване на чувствата след влюбването
    напълно подкрепям мнението ти ...
    възгледите ми относно тази тема са същите

Повече от фен
    jalko che mn malko hora razbirat istinskata sashnost na obichta...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си