.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Левски изпревари Реал (Мадрид)

ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Kakto vinagi LeVsKi E NomEr 1

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Никога не съм била от Левски, но това си е успех. Дано се задържат напред.

Голям фен
    Град
    Варна
    И преди и сега само Левски София

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    SAMO LEVSKI

Голям фен
    Град
    Compton
    МАЧКАЙ СИНЬО ЛАВИНО!!!

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    заслужено!
    САМО ЛЕВСКИ

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Браво!

Guest
    ааааааааааааааа, сега чорбарчетата мълчат. нямат какво да кажат. така е. ще мълчат, когато падат надолу в класацията

bravo na levski

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

сега чакаме място в топ20
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    REAL MADRID е отборът с най-много титли в света:ШАМПИОН 29 ПЪТИ,КУПИ 17,СУПЕР КУПА 8,КЕШ(ШЛ) 9,УЕФА 2,1 СУПЕР КУПА НА ЕВРОПА И 3 МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ КУПИ
    ТОВА Е НАПРАВО НЕВЪЗМОЖНО,ЛЕВСКИ СА БОРСУЦИ
    ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОЛЯТ НА БАРСА ДА НЕ ЙМ ВКАРАТ 10 ГОЛА,А ДА ВИДИМ СИНЯТА ЛАВИНА ЧЕЛСИ КАК ЩЕ ЙМ ОТВЕЕ ШУШОНИТЕ
    ИГРАЛИ СА ЛОШО (РМ)2 ПЪТИ И ВИЕ ГОЛЯМАТА РАБОТА,А РЕАЛ С ТАКИВА ОТБОРИ СА И ИГРАЛИ И СА ПОБЕЖДАВАЛИ ....ЗА ТОВА ЛЕВСИ НЕ МОЖЕ И ДА МЕЧТАЕ

Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    REAL MADRID е отборът с най-много титли в света:ШАМПИОН 29 ПЪТИ,КУПИ 17,СУПЕР КУПА 8,КЕШ(ШЛ) 9,УЕФА 2,1 СУПЕР КУПА НА ЕВРОПА И 3 МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ КУПИ
    ТОВА Е НАПРАВО НЕВЪЗМОЖНО,ЛЕВСКИ СА БОРСУЦИ
    ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОЛЯТ НА БАРСА ДА НЕ ЙМ ВКАРАТ 10 ГОЛА,А ДА ВИДИМ СИНЯТА ЛАВИНА ЧЕЛСИ КАК ЩЕ ЙМ ОТВЕЕ ШУШОНИТЕ
    ИГРАЛИ СА ЛОШО (РМ)2 ПЪТИ И ВИЕ ГОЛЯМАТА РАБОТА,А РЕАЛ С ТАКИВА ОТБОРИ СА И ИГРАЛИ И СА ПОБЕЖДАВАЛИ ....ЗА ТОВА ЛЕВСИ НЕ МОЖЕ И ДА МЕЧТАЕ
    отвори ли линка в началото? тука става въпрос за клубен коефициент, не за история на клуба. има си алгоритъм по който се определя позицията на отборите. и в момента Левски е пред Реал. а вие не сте. умри от яд!

малкият принц

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Знаеш ли... казват,че любовта ни към теб ни прави хулигани?! ЛЕВСКИ СОФИЯ ти си всичко за нас !
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Spored FIFA Levski sa na 27 mqsto v momenta, s dve mesta predi Real
    Madrid, A cska sa 47, izq6te se ako iskate ot qd no Levski vinagi 6te sa predi vas.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Kakto vinagi LeVsKi E NomEr 1
    аха \/

Имам само едно да кажа -> Реал Мадрид вече за мен не са отбор

Повече от фен
    ei tapanarko LEVSKI ne sa borsuci LEVSKI sa nai velikite

Само Левски воооо !!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ше е ташак ако след 12-ти ни бият с много и застанем след киево

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    ше е ташак ако след 12-ти ни бият с много и застанем след киево
    ами то няма много значение тук головата разлика. мисля, че повече се гледат победи или загуби, а не с колко. но дано не ни бият

малкият принц

Град
    Бургас
    Да е кат земат 9 пъти Шампионска лига ми са обадете

Ако искаш мир, готви се за война!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    а някой може ли да намери самата ранглиста отнякаде ?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    offffffff Boje,tia prostotiqta ne varvi po gorata nali znaite!parvo da vi kaja 4e nito sam za levski nito za cska i ne mi puka koi na koe mqsto e!po princip ne me vle4e bg parvenstvoto 6toto to v bg nqma futbol!vsi4ko e uredeno ili levski ili cska sa 6ampioni,tuk tam nqkoq godinka pusnat po nqkoi drugi za da zamajat polojenieto,kakto stana s litex i mangalite ot loko pld!ta po temata-Awe vie ludi li ste kakvo?basi..kak moje da sravnqvate otbor kato Real Madrid i tiq ot levski?Koi gi znae tiah we hora?izvestni sa samo v BG.proli4a si na jrebiq za 6ampionskata,kato kazaha otbora na levski i deco neznae6e koi sa tiq!Ako ima ma4 na real sre6tu levski koi mislete 4e 6te bie,a?Moje podrejdaneto za momenta da e takova no vsi4ki znaqt koi e po dobriq i koi vinagi e bil po dobriq i 6te bade zanapred!
    Uspeh na 12 septemvri na levski a i po natatak,dano prikazkata vi prodalji(makar4e 6te se radvam da vidq top4o sre6tu ronaldihno ili sheva ,goliam smiah,ochakvam pone 5 golcheta)i taka,ne se vazgordiavaite mnogo,mnogo!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Цитирай Първоначално написано от gery_to
    offffffff Boje,tia prostotiqta ne varvi po gorata nali znaite!parvo da vi kaja 4e nito sam za levski nito za cska i ne mi puka koi na koe mqsto e!po princip ne me vle4e bg parvenstvoto 6toto to v bg nqma futbol!vsi4ko e uredeno ili levski ili cska sa 6ampioni,tuk tam nqkoq godinka pusnat po nqkoi drugi za da zamajat polojenieto,kakto stana s litex i mangalite ot loko pld!ta po temata-Awe vie ludi li ste kakvo?basi..kak moje da sravnqvate otbor kato Real Madrid i tiq ot levski?Koi gi znae tiah we hora?izvestni sa samo v BG.proli4a si na jrebiq za 6ampionskata,kato kazaha otbora na levski i deco neznae6e koi sa tiq!Ako ima ma4 na real sre6tu levski koi mislete 4e 6te bie,a?Moje podrejdaneto za momenta da e takova no vsi4ki znaqt koi e po dobriq i koi vinagi e bil po dobriq i 6te bade zanapred!
    Uspeh na 12 septemvri na levski a i po natatak,dano prikazkata vi prodalji(makar4e 6te se radvam da vidq top4o sre6tu ronaldihno ili sheva ,goliam smiah,ochakvam pone 5 golcheta)i taka,ne se vazgordiavaite mnogo,mnogo!
    1. личи си че си момиче. ПОВЕЧЕТО момичета не разбират от футбол.
    2. ти сама си каза, че футбол не гледаш.
    3. виж пак 1. и 2.
    4. виж 3.
    5. само лумпен може да се радва, ако български отбор пада.
    6. виж пак 5. и 3.

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си