offffffff Boje,tia prostotiqta ne varvi po gorata nali znaite!parvo da vi kaja 4e nito sam za levski nito za cska i ne mi puka koi na koe mqsto e!po princip ne me vle4e bg parvenstvoto 6toto to v bg nqma futbol!vsi4ko e uredeno ili levski ili cska sa 6ampioni,tuk tam nqkoq godinka pusnat po nqkoi drugi za da zamajat polojenieto,kakto stana s litex i mangalite ot loko pld!ta po temata-Awe vie ludi li ste kakvo?basi..kak moje da sravnqvate otbor kato Real Madrid i tiq ot levski?Koi gi znae tiah we hora?izvestni sa samo v BG.proli4a si na jrebiq za 6ampionskata,kato kazaha otbora na levski i deco neznae6e koi sa tiq!Ako ima ma4 na real sre6tu levski koi mislete 4e 6te bie,a?Moje podrejdaneto za momenta da e takova no vsi4ki znaqt koi e po dobriq i koi vinagi e bil po dobriq i 6te bade zanapred!
Uspeh na 12 septemvri na levski a i po natatak,dano prikazkata vi prodalji(makar4e 6te se radvam da vidq top4o sre6tu ronaldihno ili sheva ,goliam smiah,ochakvam pone 5 golcheta)i taka,ne se vazgordiavaite mnogo,mnogo!