- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo stava o_0
Ne znam samo okole mene li e taka ame ve4e vsiako 3to xubavo momi4e xodi s ciganin![]()
za mene ne e normalno vie kak mislite
![]()
ами то не е нормално,но все пак всеки си има вкус и има право на избор.Те са направили своя..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
emi ne, opredeleno vsiqko treto momiche ne hodi s ciganin prosto qvnu v takava kompaniq se sabirash![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Аз пък не съм попадал на момичета които да ходят с цигани просто компанията ти май е такава.
Лелеее,това говори,че народа се побърква!Много лошо!МНОГО![]()
![]()
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Това зависи от много неща. В всеки град, в всяка махала, в всяко училище, във всяка компания е различно, такаче не може от шепа хора да правиш изводи. Момичетата около мен си са напълно редовни. И все пак "Всеки има право на избор".
Zavisi.. Vsqko momiche samo si precenqva.. Moje i da ne e ciganin.. ama da e nqkoi muncho ot vsqkyde.. I na mene mi pravi vpechatlenie che mnogo hubavi momicheta si hvashtat typi momcheta.. Ama vypros na izbor!
това, че всеки има право на избор е вярно. но от друга страна какво стана наистина?! да не би да са се свършили хубавите момчета (говоря за българи), че има момичета, които се хвърлят на циганиимам позната, която въпреки, че е свястно момиче един единствен път е била с момче, което не е от ромски произход
мен лично ме е грус дори да ме пипне такъв човек, камо ли да имам връзка с него. още повече, че си падам и малко расистка
![]()
Окей![]()
Ама има и свястни роми, не всички крадат, обиждат и cа груби, мръсни. Колкото и да са малко, ги има.
И кфо!?! Като са роми гадже ли не трябва да видят![]()
И едно момиче като е хубаво...то не значи, че непременно трябва да тръгне с първия красавец![]()
Не мисля, че всяка 3-та ходи с циганин...
Аи представете си всички по горе, които ги оплювахте, да сте се родили роми!?!??? Кфо са виновни ХОРАТА![]()
Neznam predi nikolko dni vidiax edno momi4e ot moito daskalo v troliea edin ciganin kak s negovite priateli ia psuvaxa pred xorata i ia bluska i v4era gi gledam zaedno
Takiva mizerii pravqt i bylgarite .. Nishto ne moje da me uchudi mene.. Prosto momata e naivna ta znae li se..
Ама не знаеш цялата история нали. Може да са се случили хиляди неща, които да са накарали и двамата да постъпят така. Да, има отвратителни цигани, но туй не значи, че трябва всички да поставяме под общ знаменател.Първоначално написано от niki000
Има и отчаяни момичета, които от липсата на гадже, тръгват с първия срешнат![]()
мдаааааПървоначално написано от EQUITIS
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Първоначално написано от EQUITIS
И аз така мисля.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Az imam edna fr koqto hodi s ciganin.......neodobrqvam neinata vrazka no ni6to nemoga da i kaja tq si re6ava s koi e nai dobre......
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
айй стига бееееее...........да ни лъжиш??!?!?!!?!!!?!!?!!!Първоначално написано от niki000
щом сяка трета ходи с цигънинначи и ни си циганин
![]()
Един, който е наци, ходи с някаква, която ходи с дънки, с които почти И се вижда гъза...и се изживява като метълка. Не се учудвай.
Не съм расист,но просто знам ромската раса каква е и не ми допада,а и като се замисля как българка го прави с циганин ми иде да се издрайфам.Синеоката(или както беше) разбра се,че ти имаш ромски приятел сега се спри с постовете няма да промениш мнението на всички останали в този форум