Родителите са си родители . Да , те искат най-доброто за децата си , но не винаги са прави . Ще ти дам прост пример ... Имам кака , която вече е на 23 и от 3 години е с едно момче ... Никога майка й не го е удобрявала , никога ... И като цяло никой не го харесваше - все пак бяхме свидетели на какви ли не сцени , който в крайна сметка не мога да отрека , че са били породени от любов . Двамата с приятеля си се караха редовно ... и то в повечето случаи заради родителите си . Накрая тя се озова между чука и наковалнята ... Майка й кажи речи я беше накарала да избира , което е много много лошо ... Трудно е за един родител да гледа как детето му се тормози , но пък не трябва и да се намесват винаги , защото по този начин след време , детето му може да се обърне и да каже "Виждате ли - ако преди не ме бяхте карали да избирам , сега нищо нямаше да стои по този начин и щях да бъда щастлив" ... Не знам ... Та както казах , кака ми беше в същото положение . Накрая майка и се примири ... нямаше какво друго да направи... Сега живеят в Исландия . Живее с този , който в началото никой не искаше да приеме .и е много,много щастлива ..
По-добре седни и поговори с родителите си ... Ако ти е писано да се париш - няма как , никой не би могъл да го предотврати ... Но нека след време да не става така , че да съдиш тях ... Успех ! Трябва да бъдеш наистина много силна , защото тук става дума за твоето щастие ... и твоя живот !