.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: golqm problem

vasko_13
    Guest

golqm problem

Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna i da stana mnogo shtastliv i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se ebem kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx

Дейзито
    Guest

Re: golqm problem

Цитирай Първоначално написано от vasko_13
    Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna i da stana mnogo shtastliv i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx
    Значи тая яко се ебава с теб. Но ти мъж ли си или лайно на дъжд? Като е гола и разкрачена няма "ама не ми се ебе" набиваш и го и толкоз. Такива лигли ако ги чакаш могат много да си правят гаргара с теб. По принцип момичетата обичаме да си правим бъзици с момчетата и после да си умираме от смях като ги обсъждаме. Но ако пък и го натопорчиш на тая лигла, ще те оцени като истински мъж. Така че действай смело. УСПЕХ!

Guest
    значи да отида и да я наеба - щот ще ми стане много тъпо примерно отивам и оная да ми каже - не ми е на кеф

Гррр незнам и аз...объркан съм

Супер фен
    tva na 13 li si
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Дейзито
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи да отида и да я наеба - щот ще ми стане много тъпо примерно отивам и оная да ми каже - не ми е на кеф

Ми отиваш да я наебеш, ама го направи така, че и да не е на кеф да стане. Пусни и ръчички между краката, целувай я нежно и навсякъде и т.н. работи.
    Ако сте минали тази фаза и тя е гола в леглото, действаш, без да я слушаш кви ти ги говори... това ми беше мисълта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Дейзито

Ми отиваш да я наебеш, ама го направи така, че и да не е на кеф да стане. Пусни и ръчички между краката, целувай я нежно и навсякъде и т.н. работи.
    Ако сте минали тази фаза и тя е гола в леглото, действаш, без да я слушаш кви ти ги говори... това ми беше мисълта.
    еми значи влязохме у тях и почнах да я целувам по вратлето зад ушете по устата, пусках и ръце тя също така... почнахме бавно да се събличаме, и точно катодоиде момента и тя каза - не ми е на кеф

към предния пост - да на 13 съм, това проблем ли е

Супер фен
    Град
    до тебе...
    тая многооо яко те ебава
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    Burgas
    Mnogo filmi e gledala taz. Na takiva k....... po edin umruk i da vidim ko ne i e na kef. Ne 4e bih go napravil, ama 100% 6te q napsuvam i 6te q naredq. Ako zeme da mi otvru6ta sys samo4uvstvie 4e mi e stanalo gadno - togava ve4e bih q udaril s kef

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен

.

Май нещо ни гъбаркаш!Кога писа във форума, кога отиде в тях? Или ти се говорят и четат мръсотийки

Guest

Re: .

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Май нещо ни гъбаркаш!Кога писа във форума, кога отиде в тях? Или ти се говорят и четат мръсотийки
    не казвам ко стана преди 2 дена Ся сигурно ше отида

Фен
    Град
    XaCKoBo
    ааааа пичч е тая путка зверско се ебава с тебе тфа ако не на базикаш и ти вари при нея сЪбличай я ала бала там останете голи лизния там да я възбудиш малко и да ти кажа не ми е на кеф ..... НАПРАО И ГО НАБИИ ЦЕЛИЯ ТИ КААМ И КА ИЗПЛЮЩИ там 10-20 пъти и кажи ае ся ми кажи не ми е на кеф кучко и си тръгни хехех тфа с кучко може и без него ма карай .. бах я путката ей такива най-много ги мразя тфа сигурно те познава и знай че си некаф наивен такаф и знае че кото ти каже тфа ще праий СЕКСАЙЙЙ Я ВЕЕВЕЕЕ СКЪСАЙ ЯЯ ВЕЕ......баси тфа ако остана сн екфо момиче голи при тфа... с презерватив на к**а и тая разкрачена и ми кажи не ми е кеф... пф боли ма че не ти е на кеф ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ БАМ ----------->()
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    бягай да гледаш ю ги о ве лапищак

Фен
    Град
    XaCKoBo
    ако това се отнася за мене не си познал/а щото ми писна от малумни теми НА ТУПА ТЕМА ТУП ОТГОВОР КО ИСКАТЕ ДАЕБА...
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    ако това се отнася за мене не си познал/а щото ми писна от малумни теми НА ТУПА ТЕМА ТУП ОТГОВОР КО ИСКАТЕ ДАЕБА...
    ми не беше за тебе, ама кат ти прочетох мненито с чиста съвест и тебе пращам пред телевизора

Фен
    Град
    XaCKoBo
    ахх фук напрао са побърквам от такива теми и ей такива ГОСТЧЕТА ДЕТО НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ АМА СА ПРАЯТ... баси умниците баси нещото а отностно момчето прай си супер ебафка с нас.... сто процента даже може с некаф приятел сега седят и ни са смеят ма както да е аз и дадох перфектен ТУП ОТГОВОР аре радвайте се ...дано порасните ня кой път..
    .

БАМ БАМ хахахах

vasko_13
    Guest
    Posledno - vuobshte da hoda ili da ne hoda neska vecherta u TQH i akootida ko da napraaa

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: golqm problem

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx
    Нали си я видял гола т'ва ти стига
    Ми иди довечера виж ко ще стане може пък да тисе опече работата знам ли и аз...

Фен
    Град
    XaCKoBo
    аве Васко казах ти ве ако не си прайш майтап естествено значи утиваш у тях целувате се ала бала намекваш и за секс ако каже да почвате там събличате игрички всичко прайте там лижиш я всичко точно слагаш си презерватива точно да и го бутнеш и ако тя ти каже не ми е кеф ти и казваш ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ и го начу**** и тфа е ама незнам или пак поговри с нея защо постояно те връзва и е такива работи ама 1вото е най-яко поне ще си бутнал 1 път ехехех УСПЕХ хахах и кажи ко е станало.

Guest
    Posledno - vuobshte da hoda ili da ne hoda neska vecherta u TQH i akootida ko da napraaa
    къде си тръгнал ве ебач стой си у вас ! остави и на нас нещо за ебане ееее ти са оля напрао

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    аве Васко казах ти ве ако не си прайш майтап естествено значи утиваш у тях целувате се ала бала намекваш и за секс ако каже да почвате там събличате игрички всичко прайте там лижиш я всичко точно слагаш си презерватива точно да и го бутнеш и ако тя ти каже не ми е кеф ти и казваш ПАК НА МЕНЕ МИ Е НА КЕФ и го начу**** и тфа е ама незнам или пак поговри с нея защо постояно те връзва и е такива работи ама 1вото е най-яко поне ще си бутнал 1 път ехехех УСПЕХ хахах и кажи ко е станало.
    mi bate tq mi kaza - idvai da se ebeme kum 8 shot togava sum sama. Inache az i onq den pak probvah liubovna igra ala bala ama kato doide vreme - tochno predi da i go butna, i tq samo se mrudna i kaza - mi neshttaaaaaa, nqmam nastroenie - poludqh napravo, ama sq ako ne mi pusne she i go topna 10x za suveta

Супер фен
    momi4eto na kolko godini e?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    kolkoto men -ama sa q minavali pone 2ma sus sigurnost - daje tq si go priznava

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    kolkoto men -ama sa q minavali pone 2ma sus sigurnost - daje tq si go priznava
    Ба**у лапетиятаааа на 13 и вече се ебат леле....другия пък имал приятелка на 11 и те са ебали....до къде стигна светът.Аз на 11 незнаех кво е секс те наще вече го и пробвали

Фен
    Град
    XaCKoBo
    поредната курва ... отивай и хич да не ти пука не приемай ОТКАЗ ... тфа е.. баси курвето мали цццц

Guest
    otiwam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си