.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: golqm problem

Guest
    EEEeee kef mersi za pomoshta i che me navihte da otida - mane otidoh i onaq samo me chakashe po edni prashki lilavi i oshte kato vlqzoh i onaz mi subi pantalonite i mi go hvana i go nalapa - posle otidohme v spalnqta na tehnite i q nagunah zdravo ama mnogo reve i pishti deba Kefff aaaa
    sq mi e golqm kef

JENSKOTO I NA NEGO MU E KEF I VUOBSHTE

VCHE NE SYM DEVSTVEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN

Фен
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    tva na 13 li si
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

васко_13
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от melani
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    tva na 13 li si
    да ама вече съм МЪЪЪЪЪЖ

bravo na tebe

Фен
    Град
    burgas
    ne e golqma gordost da si stanal maj kat si se 4u*** s kurva po dobre da si go naprail s momi4e koeto obi4a6 ma problema si e tvoi kato kaje6 az ne sam hlape ve4e sam maj 6tot sam 4u*** edi koqsi i 6te ti otgovorqt 4udo golqma taq i az sam q ebal

Guest
    saglasna sam s tva poslednoto

васко_13
    Guest
    ne e golqma gordost da si stanal maj kat si se 4u*** s k***a po dobre da si go naprail s momi4e koeto obi4a6 ma problema si e tvoi kato kaje6 az ne sam hlape ve4e sam maj 6tot sam 4u*** edi koqsi i 6te ti otgovorqt 4udo golqma taq i az sam q e***
    Само аз ли се радвам Хораа курва или не - топнах и го и даже таино си засичах - 34 минути... Покажете малко солидарност - най накрая станах човек дет се викъ

tazi mn qko se gavri s tebe nameri druga koqto da ebe6

PANI
    Guest
    MI KAT ti se bazika e zareji

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZLA
    хмм аз си мисля и днеска да я наебъ(veche i se obadih i tq e navita..) puk posle she mu mislq

mnogo sum vesel neska - seksa me napravi nov chovek

RADVAITE SE ZA MEN - VECHE NE SUM DEVSTVEN

васко_13
    Guest
    еееее хора много мерси за помощта - пак я наебах - ТАЗ СЯ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО ЧЕ Е КУРВА И СЛЕД КАТО СВЪРШИХ И ГО КАЗАХ И СЯ МНОГО СЕ КЕФА ЧЕ СЪМ Я ЕБЪЛ А ТЯ МИЛАТА ИСКАШЕ ОЩЕ АМА АЗ ВИКАМ ДГД ЩОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ ТИ БЕШЕ НА КЕФ

pff deba i tapata gordost ebal si se i kakvo tolko....lele abe tva mladoto pokoleniq se e bagnalo toalno

bastar4e
    Guest

#dance_club_excess v mirc :D

Цитирай Първоначално написано от васко_13
    еееее хора много мерси за помощта - пак я наебах - ТАЗ СЯ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО ЧЕ Е КУРВА И СЛЕД КАТО СВЪРШИХ И ГО КАЗАХ И СЯ МНОГО СЕ КЕФА ЧЕ СЪМ Я ЕБЪЛ А ТЯ МИЛАТА ИСКАШЕ ОЩЕ АМА АЗ ВИКАМ ДГД ЩОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ ТИ БЕШЕ НА КЕФ

naish ko manqk....
    sq palnish 1 ligen s voda...zemash 1 paket edra sol....
    topvash si krachkata v ligena ... izsipvash solta ....
    hubu si gi izmivash taka ...
    hapvash i lqgash.....
    i kato se sabudish gledai da ne si s takaf malak koeficient na inteligentnost(ebacho)...
    naebal si 1 kurwa chudo golqmo.....ako beshe do kurwite mu do raotite,kachvam se na 4-tiq etaj v vhoda mi zvankam na komshiqta,sutrenior batkata i vednaga moga da se uredq ....
    ama zako da davam na nqkva kurwa deto nosi sumati bolesti.....
    sex-a batkas slushai mene ne e samo da i go dadesh da lapa i sled tfa da i go v.....h , kefa na sexa e momicheto da ti haresva,i ti na neq, da moje da ima jelanie ot 2-te strani....
    ti si otishal pri 1-vata sreshtnata deto as ako otida da i kaja i vednaga shte e gotova ....
    samo gavra s KURWITE.....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хмм аз си мисля и днеска да я наебъ(veche i se obadih i tq e navita..) puk posle she mu mislq

Ох...да знаеш как се радвам...що не почерпиш
    А девствените не са ли хора?
    Секса те направил нов човек ..хахах момчетата на 13 си играят още с покемони... Остава да кажеш, че и оная е била на 13 и...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death

Ох...да знаеш как се радвам...що не почерпиш
    А девствените не са ли хора?
    Секса те направил нов човек ..хахах момчетата на 13 си играят още с покемони... Остава да кажеш, че и оная е била на 13 и...
    еми на 13 беше

бтв - няма нищо лошо в ЮгиО и покемон, не се заяждаите.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: golqm problem

Цитирай Първоначално написано от vasko_13
    Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna i da stana mnogo shtastliv i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u
    nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me
    podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx
    emi ako tolkova te sa pravi sex-otidi ama ako sum az nqma da otida i ako pak ne ti pusne i tegli edna maina i tova e.ima6 vreme spoko nqma da si cql jivot devstven

Фен
    Град
    burgas
    udo golqmo naebal si kurveto ot fakluteto

Guest
    udo golqmo naebal si kurveto ot fakluteto
    nishto ama kef be mace inache nishto e

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    XaxxaXaxa
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.

vasko_13
    Guest
    ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.
    kolko zavist ima po toz sviat bojeeee boje... tc tc =D>

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    kolko zavist ima po toz sviat bojeeee boje... tc tc =D>
    Той/тя ти се смее, а ти завист било. Далеч не е. Просто ти каза истината. Зак'во тряя да спориш? Ако се имаш за 'батко' или за 'ебач' /както се казва.../ нещо си се сбъркал.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

аве тая те разиграва !!! как мое й са хващаш , тегли й една майна и готово !!! има време да праиш секс , не са отчайвай ! засега си бий чикиите и са радвай !

dobre parvo tazi istoriika mi se struva prekaleno izmislena.vtoro kakav sex na 13 godini nqma li da vi stigne jivota za sex ta o6te ot sega ste zapo4nali. prosto za men tova ne e normalno na tazi vazrast da zapo4vate sas sex
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!

Re: golqm problem

Predi 2 dena bqh mnogo zagorql(ne bqh pravil chekii za 2 dena pored) i si vikam ei tui na maitap na edna frendka are se ebeme. I tq samo mi vika "koga" - obache nali sum prost i devstven(chak v segashniq moment go ocenqvam) i, i kazvam - "kogat ti kavesh . I tq mi kazva - are sq da hodim nekude obache prezervativa ti she go kupuvash. Az imah 1 v portmoneto(ne sum ochakval che tolkova skoro she mi potrebva) i are otidohme u neinata ku6ta shtot nemalo nikoi. i otidohme slojih prezrvativa i taman da i go topna i da stana mnogo shtastliv i tq kaza - veche ne mi se ebe, nekoi drug put i na mene mi stana mnogo gadno napravo poludqh ot qd ama vikam ko da napraa....

I sq taz mi se obadi [redi 2 min i mi vika are se e**** kum 8 chasa ela u nas i nosi kondom. Ta ko da praaa da otida li shot puk moje da me podigrava , a puk ot druga strana o6te sum devstven i mnogo iskam SEx
    ходи и тоя път ако те преебе я фани и я изеби та да се научи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си