- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- golqm problem
EEEeee kef mersi za pomoshta i che me navihte da otida - mane otidoh i onaq samo me chakashe po edni prashki lilavi i oshte kato vlqzoh i onaz mi subi pantalonite i mi go hvana i go nalapa - posle otidohme v spalnqta na tehnite i q nagunah zdravo ama mnogo reve i pishti deba Kefff aaaa
sq mi e golqm kef
JENSKOTO I NA NEGO MU E KEF I VUOBSHTE![]()
VCHE NE SYM DEVSTVEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lorraine
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
да ама вече съм МЪЪЪЪЪЖПървоначално написано от melani
![]()
bravo na tebe![]()
ne e golqma gordost da si stanal maj kat si se 4u*** s kurva po dobre da si go naprail s momi4e koeto obi4a6 ma problema si e tvoi kato kaje6 az ne sam hlape ve4e sam maj 6tot sam 4u*** edi koqsi i 6te ti otgovorqt 4udo golqma taq i az sam q ebal
saglasna sam s tva poslednoto
Само аз ли се радвамПървоначално написано от melani
Хораа курва или не - топнах и го и даже таино си засичах - 34 минути...
Покажете малко солидарност - най накрая станах човек дет се викъ
![]()
MI KAT ti se bazika e zareji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хмм аз си мисля и днеска да я наебъ(veche i se obadih i tq e navita..) puk posle she mu mislqПървоначално написано от ZLA
mnogo sum vesel neska - seksa me napravi nov chovek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RADVAITE SE ZA MEN - VECHE NE SUM DEVSTVEN![]()
еееее хора много мерси за помощта - пак я наебах - ТАЗ СЯ РАЗБИРАМ НАПЪЛНО ЧЕ Е КУРВА И СЛЕД КАТО СВЪРШИХ И ГО КАЗАХ И СЯ МНОГО СЕ КЕФА ЧЕ СЪМ Я ЕБЪЛ А ТЯ МИЛАТА ИСКАШЕ ОЩЕ АМА АЗ ВИКАМ ДГД ЩОТ ПЪРВИЯ ПЪТ НЕ ТИ БЕШЕ НА КЕФ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pff deba i tapata gordost ebal si se i kakvo tolko....lele abe tva mladoto pokoleniq se e bagnalo toalno![]()
Първоначално написано от васко_13
naish ko manqk....
sq palnish 1 ligen s voda...zemash 1 paket edra sol....
topvash si krachkata v ligena ... izsipvash solta ....
hubu si gi izmivash taka ...
hapvash i lqgash.....
i kato se sabudish gledai da ne si s takaf malak koeficient na inteligentnost(ebacho)...
naebal si 1 kurwa chudo golqmo.....ako beshe do kurwite mu do raotite,kachvam se na 4-tiq etaj v vhoda mi zvankam na komshiqta,sutrenior batkata i vednaga moga da se uredq ....
ama zako da davam na nqkva kurwa deto nosi sumati bolesti.....
sex-a batkas slushai mene ne e samo da i go dadesh da lapa i sled tfa da i go v.....h , kefa na sexa e momicheto da ti haresva,i ti na neq, da moje da ima jelanie ot 2-te strani....
ti si otishal pri 1-vata sreshtnata deto as ako otida da i kaja i vednaga shte e gotova ....
samo gavra s KURWITE.....
Ох...да знаеш как се радвам...що не почерпишПървоначално написано от Анонимко
![]()
А девствените не са ли хора?
Секса те направил нов човек ..хахах момчетата на 13 си играят още с покемони...Остава да кажеш, че и оная е била на 13 и...
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми на 13 бешеПървоначално написано от Lady Death
![]()
бтв - няма нищо лошо в ЮгиО и покемон, не се заяждаите.
udo golqmo naebal si kurveto ot fakluteto
nishto ama kef be maceПървоначално написано от melani
inache nishto e
![]()
XaxxaXaxa
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ХахахахаххахахахахАХАХАХ! а 13 години, хаха смешко, що не си наебеш грозната майка, като толкова ти се ебе, а?Дееба и смешниците, още пишка нямат, тръгнали да ебат, пък и поне да беше ебал, а не да лъжеше, защото се разбира.
kolko zavist ima po toz sviat bojeeee boje... tc tc =D>Първоначално написано от Анонимко
Той/тя ти се смее, а ти завист било. Далеч не е. Просто ти каза истината. Зак'во тряя да спориш? Ако се имаш за 'батко' или за 'ебач' /както се казва.../ нещо си се сбъркал.Първоначално написано от vasko_13
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аве тая те разиграва !!! как мое й са хващаш , тегли й една майна и готово !!! има време да праиш секс , не са отчайвай ! засега си бий чикиите и са радвай !![]()
dobre parvo tazi istoriika mi se struva prekaleno izmislena.vtoro kakav sex na 13 godini nqma li da vi stigne jivota za sex ta o6te ot sega ste zapo4nali. prosto za men tova ne e normalno na tazi vazrast da zapo4vate sas sex![]()
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!
ходи и тоя път ако те преебе я фани и я изеби та да се научиПървоначално написано от vasko_13