- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kade go pravihte za parvi pat??
Хора скоро ми предстои да правя секс.Та интересувам се каде го направихте за праф път??-в дома на моми4ето или на мом4ето!???Дали 6те и е по-комфортно у тях или у нас.Ако я поканя у нас тя може да не се 4увства комфортно-ддз???!!!
Каде?
predi nqkolko dena mai ima6e takava tema,ne mi se rovi sq
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
ай кажи каде ?моля!![]()
най-добре отидете на хотел или на неутрална територия...у тях ти няма да си уверен, у вас тя.Първоначално написано от Анонимко
molq e vul6ebna dumi4ka, sega trqbva ve4e da otgovori6 ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
на неутрална територия каде има6 предвид-->храст,пейка???
![]()
ако имат пари най-добре е в хотелПървоначално написано от Анонимко
ако нямат пари времето е чудесно и за храст и за пейка
а може в дома на трети човек... приятел, чичо, леля...има варианти винаги къде да се прави секс, щом има желание за това и от двамата.
Az go napravih v kvartirata mi,otidete tam deto ste sigurni,4e nikoi nqma da vi prekysne!Taka i na dvamata 6te vi e po komfortno :P
че ако дойде мама с точилката или тате с колана![]()
аха,благодаря на вси4ки за мненията.![]()
![]()
![]()
в къщата на момчето и ми беше добре защото бях сигурна че няма да влезе никой..![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
namerete si nqkoe skri6no mestence za koeto znaete 4e malko hora znaqt,6toto na men mi se slu4i mnoogo kofti mqsto-v dvora na u4ili6teto mi na edni stulbi 4esno da vi kaja be6e mnooogo kofti kogato izniknaha edna kompaniq mom4enca,te est. ne ni vidqha no nie gi vijdahme i ni stana mn tupo
примерно в морската градина някаде,или къде примерно е това местенце???![]()
Анонимко написа:
на неутрална територия каде има6 предвид-->храст ,пейка???
![]()
bravo be super predlojeniq si dal
![]()
mnem nai-podhodqshto e u momicheto,zashtoto tq shte se pritesnqva mn pove4e ot teb ako i e za purvi put,a u tqh shte si se 4uvstva mn po-dobre otkolkoto kadeto i da e drygade,a tav s hotela e nai-tupoto predlojenie....
У баба ми, защото тя тогава не си беше в София, а аз имах ключове оттам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Незнам аз бях на легло спасявайте се хах![]()
в офиса на майка ми, тя нямаше нищо против, даде ни ключ
Айде да ми дадеш един ключ и на мен за този офисПървоначално написано от Анонимко
![]()
V KOLATA NA GADJETO
Az go napraih za prav pat na rojdeniq den na priqtelq na maika mi , u tqh , i sas dashterq mu![]()
![]()
![]()
аз го направих тук за първи път![]()
a zna4i si go prail v internet taka li ? na 4ikiiki ? nqma lo6o
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!