Haha vseki si ima na4in da zabie nqkogo:Pp~Nai-qkoto mestence da si svali6 nqkogo e v zavedenie(kafe i t.n.)Az li4no svalih gadjeto si po sledniq na4in:Purvo go gledah vtren4eno bez da naru6avam zritelniq kontakt(Sled vreme mi kaza 4e pogleda mi e bil na tigrica gotve6ta se da napada),est. toi ne izdurja i doide da se zapoznaem,taka i taka zapo4nahme da si govorim no az prodaljavah da go gledam pravo v o4ite i da se usmihvam,ot vreme na vreme davah kratki qsni otgovori,toi est razbra namecite koito mu napravih otnosno tva dali si ima priqtelka.Kogato razbrah 4e nqma vkarah v deistvie drug koz,igrata s kosata-toi mi poiska nomera.Sled tova bavno izkarah luji4kata ot kafeto si i q oblizah,lapnah q poigrah si s neq,prodaljavaiki da go gledam v o4ite i da razgovarqme za suvsem nevinni ne6ta-togava toi poiska sre6ta,otvurnah mu prosti4ko utre ve4er v su6toto kafe.Stanah kazah mu 4ao i si trugnah bez da se obru6tam,bqh sigurna 4e me sledi s pogled kak se otdale4avam.Na drugiq den toi doide potursi me s pogled,v momenta v koito go vidqh da vliza vsi4ko mi se oburna s glavata nadulo,no ne pokazah kakvo sum po4uvstvala,naprotiv napravih se 4e ne sum go vidqla.Toi posledva moq primer i sedna na edna sasedna masa.Nakraq ne izdurja i doide pri men malko iznerven:Pp~Naistina durjah se gadno ama toi mina vsi4ki izpitaniq:P za tva sega sum s nego!