.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Д-xtronic
    Guest

Как се сваля

Хайде тук да стане нещо като "Наръчник на младия сваляч"

примерно момчетата да кажат - как и къде срещнаха и свалиха момичето?
    момичетата - как обичате да ви свалят? а вие сваляте ли си момчет?

и т.н. и т.н. нека всеки сподели своя опит със сегашното или със старо гадже, който има

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Haha vseki si ima na4in da zabie nqkogo:Pp~Nai-qkoto mestence da si svali6 nqkogo e v zavedenie(kafe i t.n.)Az li4no svalih gadjeto si po sledniq na4in:Purvo go gledah vtren4eno bez da naru6avam zritelniq kontakt(Sled vreme mi kaza 4e pogleda mi e bil na tigrica gotve6ta se da napada),est. toi ne izdurja i doide da se zapoznaem,taka i taka zapo4nahme da si govorim no az prodaljavah da go gledam pravo v o4ite i da se usmihvam,ot vreme na vreme davah kratki qsni otgovori,toi est razbra namecite koito mu napravih otnosno tva dali si ima priqtelka.Kogato razbrah 4e nqma vkarah v deistvie drug koz,igrata s kosata-toi mi poiska nomera.Sled tova bavno izkarah luji4kata ot kafeto si i q oblizah,lapnah q poigrah si s neq,prodaljavaiki da go gledam v o4ite i da razgovarqme za suvsem nevinni ne6ta-togava toi poiska sre6ta,otvurnah mu prosti4ko utre ve4er v su6toto kafe.Stanah kazah mu 4ao i si trugnah bez da se obru6tam,bqh sigurna 4e me sledi s pogled kak se otdale4avam.Na drugiq den toi doide potursi me s pogled,v momenta v koito go vidqh da vliza vsi4ko mi se oburna s glavata nadulo,no ne pokazah kakvo sum po4uvstvala,naprotiv napravih se 4e ne sum go vidqla.Toi posledva moq primer i sedna na edna sasedna masa.Nakraq ne izdurja i doide pri men malko iznerven:Pp~Naistina durjah se gadno ama toi mina vsi4ki izpitaniq:P za tva sega sum s nego!

Мега фен Аватара на iiirish
    думата "сваляне" ми е страшно противна едва ли някой има точно изградена схема или техника по която действа за да се хареса на противоположния пол. в крайна сметка "свалянето" не върши никаква работа ако човека към когото е насочено, чисто и просто не те харесва! "свалянето" е внимание към дадения човек, мил жест и разбиране, а не намигане, обарване, намеци и т.н. , което е абсурдно лапешко!

Re: Как се сваля

Цитирай Първоначално написано от Д-xtronic
    Хайде тук да стане нещо като "Наръчник на младия сваляч"

примерно момчетата да кажат - как и къде срещнаха и свалиха момичето?
    момичетата - как обичате да ви свалят? а вие сваляте ли си момчет?

и т.н. и т.н. нека всеки сподели своя опит със сегашното или със старо гадже, който има

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    да тъ иб* в простия се идно ни знаиш как се сваля моми4е ко ма занимавъш тъка с твойте глупости кат низнаиш как се сваля питай маика ти тя шти кажи

Мега фен
    Не ме е свалял и аз не съм го сваляла. Видяхме се, харесахме се и на втората среща се намляскахме хубаво.

Guest
    Аз си нямам начин,но мен как са ме сваляли момичета направо сега като се замисля ми става смешно.Лежим си ние с една позната(бифша )на леглото гледаме някав ужас тя ми докосва устните и ми казва "колко гладки устни искам да ги притежавам",обаче навярно момичето не е знаело какъв съм и нещо ми стана смешно и трябваше да излезна от стаята за да не и се смея ,но какво да направя аз я викам в къщи за едно тя доведе родата и почна да ми говори колко много ме харесвала добре,че не съм вчерашен даже и една целувка не и дадох и цял живот ще се кефя на това

Мега фен
    Това не е свалка, а е направо предложение за гаджосване или секс.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    думата "сваляне" ми е страшно противна едва ли някой има точно изградена схема или техника по която действа за да се хареса на противоположния пол. в крайна сметка "свалянето" не върши никаква работа ако човека към когото е насочено, чисто и просто не те харесва! "свалянето" е внимание към дадения човек, мил жест и разбиране, а не намигане, обарване, намеци и т.н. , което е абсурдно лапешко!
    Съгласна съм! За мен например моног по-мило ще бъде ако дойде някое момче и ми каже "Здравей! Как си?", отколкото "Ооо, маце, как сме", придружено с влажен поглед, който казва "Искам да те изчукам"

без думи
    vengeance knows no mercy

ami dnes naprimer... :

Edna moq poznata haresva edin pich ot ndk s bike...i nz kak da se zapoznae s nego...dori pi bira za da q fane lignqta,no ne... onq si kara...i tuk tame gleda nasam.....i est men toi mn me kefi..i nz kfo mi stana...toi mina i az vikam:"oooo vesko!"...toi izkachi tam..neshto i sprq bike... vrushta se i vika:"kakvo 4uh" ili " vesko li 4uh"(podavaiki si usheto)...doide pitashte ot kdue mu znam imeto az otg.Posle vika:"mi..priqtno mi e az sum vesko"i az vikam:"mi i na men mi e pr az sum didi..tova e mimi..." i taka...zapoznahme se ... posle samo mu namigah...i mu se usmihvah...no onaq mi nalitashe ot shtastie,che se zapoznah s nego...toi kaza,4e ne e dobur na bike... posle az mu vikam,4e novata mu [richeska e mn po gotina..i neshatta se razviha dobre(v moq polza..) ...tova ne bih kazala,4e e svalka...no imaiki predivd hilqdite usmivki i namiganiq...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

xaxaxaxa smeshna tema ...ako nemojesh da "svalqsh" prosto ne se opitvai Vie momchetata stavate smeshni kogato kajete "mace kfo staa" ili neshtu podobnu. 100 pyti po dobre shte e ako prosto popitash kak sym i se usmihnesh ot kolkoto da mi se pravish na gyzar!

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Rosene tuka li reshi da si opraviash problemite s momichetata be?
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

edin suvet kum mom4etata: awe hora sprete da se pravite na guzari napravo mi se povru6ta ot takiva otrepki!oniq den idva edin (vijdam go za purvi put) i mi se pravi na mnogo znae6t,moje6t i tn...i mi vika "sladurano kak si?" i posle "iska6 li da se pozabavlqvame ti mai haresva6 batkovci" i az vikam "haresvam pootrasnali batkovci ne kato tebe" a toi v tqloto si be6e ama ina4e kak se durja
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Повече от фен
    kak se svalq...natiskash po glavata s imruk dokato si prolichi nadpisa DOWNLOAD :P :P :P
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Няма точно определен начин за сваляне всеки действа различно.Обаче едно нещо почти винаги действа зрителният контакт.Когато си харесаш някоя просто започваш да я гледаш докато тя усети че я гледаш.След това може да се направиш на разсеян и след това продължаваш да я гледаш и чакаш да видиш каква ще бъде реакцията й.Ако ти се усмихне отиваш и се запознавате.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    chasha vodka s led i limon she opraat raotata
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Супер темичка. Ето къде мога да се науча да свалям

Повече от фен
    pravi kompliment za ochi,kosa harakter trqa da pokajesh na momicheto che e mnoo znachimo

разбойничка
    Guest
    е опитвам се да се науча на свалка....

Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    kak se svalq...natiskash po glavata s imruk dokato si prolichi nadpisa DOWNLOAD :P :P :P
    xaxaaxa syglasna sym!

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

[/i]
    Moga mn da pi6a po tozi vypros est.No sy6to tolkova est e 4e v glavata mi e golqm byrko4,taka 4e moje da ne napi6a si4ko koeto iskam ( da ne obhvana si4ki aspekti po koito iskam da se izkaja ). Da zapo4nem ot tam...momi4etata nikoga ne sa znaeli kakvo iskat, iskat otrakani, sigyrni, direktni, i nz si o6te kakvi ka4estva harakterni v takyv tip mom4eta....NO iskate sy6to i po-nejni, 4yvstvitelni, romantii4ni, da ne se biqt ili da ne prekalqvat s gazar6tina i mn dr takiva....NO sy6to iskat nqkva syvkuptnost ot vsi4kite ka4estva i nedostatycii napao nikoga nz kakvo iskate, prosto za6toto jelaniqta vi se smenqt sys vsqka izminala minyta !BUKVALNO! taka 4e svalkite se vodqt edno ot nai nesigyrnite ne6ta, ako ne si nqkyv mn haresvan ot pove4eto momi4eta, a ne si4ki sa takiva. Zatova kakvoto i da spodelite to nqma da pomogne mn mn, 6toto edinstvenoto ne6to koeto vyr6i rabota v takiva momenti e vyobrajenieto i tam nqkvi si 6esti sedmi osmi deveti i dr tam po nomera 4yvstva koito podskazvat pravilniqt podhod.I kato za nakraq edis syvet za momi4etata:"Ako iskate nie mom4etata da deistvame pokajete nigo kato napravite pyrvata ka4ka no q pavete taka 4e da se zabelqzva!!!Togava nqma da e tolkova zor da razberem kakvo iskate!!!"
    prez dylgiqt ssi 6iban jivot sym izmislql mn hitri ne6ta oba4e si4kite sa gubeli smisyla si s vremeto...edinstvenoto koeto still remainS iz"Bydi pi4 6toto pi4ovete sa golemi pi4ove i si4ki gi obi4at 6toto sa pi4ove"....AliLyQ

значи....
    аз ще говоря за себе си защото всяко момиче е различно
    мн ми допадат разни комплименти за усмивката,очите,устните дори.
    когато се запозная с някое момче което ми харесва не спирам да му се усмихвам
    но мразя някви от сорта на "ооооо бебче как си?"
    супер глупаво и банално
    също така мн мразя някви с по 10 и повече години по големи от мен да ме зяпат.в същност се плаша.но да речем когато някое симпатичномомче ме следи с поглед......тва ми харесва.тогава мисля всяко момиче се усмихва.
    а иначе как аз свалям момчета
    зрителен контакт + усмивка
    тва е формулата
    хайде надявам се че съм помогнала

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от devstvenqka
    [/i]
    Moga mn da pi6a po tozi vypros est.No sy6to tolkova est e 4e v glavata mi e golqm byrko4,taka 4e moje da ne napi6a si4ko koeto iskam ( da ne obhvana si4ki aspekti po koito iskam da se izkaja ). Da zapo4nem ot tam...momi4etata nikoga ne sa znaeli kakvo iskat, iskat otrakani, sigyrni, direktni, i nz si o6te kakvi ka4estva harakterni v takyv tip mom4eta....NO iskate sy6to i po-nejni, 4yvstvitelni, romantii4ni, da ne se biqt ili da ne prekalqvat s gazar6tina i mn dr takiva....NO sy6to iskat nqkva syvkuptnost ot vsi4kite ka4estva i nedostatycii napao nikoga nz kakvo iskate, prosto za6toto jelaniqta vi se smenqt sys vsqka izminala minyta !BUKVALNO! taka 4e svalkite se vodqt edno ot nai nesigyrnite ne6ta, ako ne si nqkyv mn haresvan ot pove4eto momi4eta, a ne si4ki sa takiva. Zatova kakvoto i da spodelite to nqma da pomogne mn mn, 6toto edinstvenoto ne6to koeto vyr6i rabota v takiva momenti e vyobrajenieto i tam nqkvi si 6esti sedmi osmi deveti i dr tam po nomera 4yvstva koito podskazvat pravilniqt podhod.I kato za nakraq edis syvet za momi4etata:"Ako iskate nie mom4etata da deistvame pokajete nigo kato napravite pyrvata ka4ka no q pavete taka 4e da se zabelqzva!!!Togava nqma da e tolkova zor da razberem kakvo iskate!!!"
    xoxoxoxooooo razbira4ooo
    ti ot 4akaneee nqkoq macka da deistva si o6te devstvenqk, tva 4e ne znaem kvo iskame si e verno, amaaaaa are are 4ak puk da si smenqme mnenieto s vsqka minuta.....
    are 6e ti stiskam palci
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    в модерните западни общества, отдавна е на мода практиката жените да предприемат първата стъпка и да свалят мъже. кога ли и ние ще влезем в Европа по този показател?

a

Да сте чували че най-добре се сваля момиче/момче с тухла четворка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си