- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Закачка към {P}MoniKa{P}
Предпочитам да Х със вихрен и отстраняване на киево .. отколкото да биеме некви български смешни отбори и некакви анонимници ХАЙДУК КУЛА да ни прават за смях пред цял свят и да излагате БЪЛГАРИЯ!
Е,такива можем да си редим шест дена...Примерно:
Тва бяха 92 години нали?А колко тряа да чакате за да отстраните Олимпия Любляна..И тн.
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
ами да дойдат 100% няма да чакаме дълго некаде до 30мин резултата сиг ше е 5:0Първоначално написано от Ziezi
Еми добре,аз пък съм сигурен,че другата година ще влезнем в ШЛ...Тва прай 59 години,докато вие сте чакали 92..Пак сте преебани..Първоначално написано от PLAMENKO
ПП:Хайде стига с тези тъпи теми...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
мани ги бе бате нека се пукат от яд...Първоначално написано от PLAMENKO
след 1 седмица отново ще са там където им е мястото- 2 метра под земята![]()
Вие луди ли сте бе! Забравете за български футбол бе
между другото за ШЛ не сме чакали 90 години. турнирът е основан пред 55 година. така че - чакали сме 51 години. пък вие 92 години може и да чакате. ако още ви има тогаваПървоначално написано от Ziezi
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
как беше оная книга... "преди да се родя"Първоначално написано от exploitedteen
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
не бих казал. все пак от много много години нямаме отбор, достигнал тази фаза. по-точно при този формат - никога. вероятно друго щеше да говориш, ако в група А беше ЦСКАПървоначално написано от exploitedteen
малкият принц
Но в този турнир е участвал по един отбор от държава, което го прави малко или много по-лесен от сега.Първоначално написано от exploitedteen
"Hominem te esse memento"
Сегашният формат на ШЛ е страшно неправилен и е направен с цел облагаделстване на по-богатите отбори. Трябва да направят да има само по максимум 2 отбора и то само на най-добрите 5 страни. Само че това ми се струва невъзможно.
11 tochka deaktiven profil.
затова класирането на наш отбор много по-трудно, следователно постижението на Левски - по-голямо. но пък замисли се - ако са само шампионите... значи шампионът на Андора да кажем да влиза, а далеч по-силни отбори - не. самоят замисъл за клубен и национален коефициент не е лош, но все пак силите трябва да са поставени по-наравно, а не от една държава да влизат 4 отбора директно в групите...Първоначално написано от Mo6no
малкият принц
Ами то да кажем, че има квалификации за абсолютно всички отбори като няма такова нещо като поставени отбори, отбори влизощи директно или в по-късен квалификационен кръг.
Постижението на Левски не е толкова голямо тъй като другият отбор никога не е влизал в щампионската лига, а и май не е и играл изобщо в Европа. Сега на Левски ще му стане по-лесно, тъй като от ШЛ ще получи пари, които ако вложи може би почти всяка година ще влиза. Точно там е проблемът почва се един омагьосан кръг богатите отбори все повече забогатяват, бедните имат все по-малки шансове да се клрасират.
работата не е само до парите. един отбор не може да се прави само с пари. пример - челси. влагат милиони, а нямат постижение в ШЛ. парите ги печелят ДОБРИТЕ отбори.
пък квалификациите е хубаво да ги има. защото от тях пък по-малките отбори могата да припечелят нещо, а и да си качат коефициента. ако всички отбори започват наравно няма да е по-добре. представи си отбор от ранга на Интер Братислава да играе с Интер Милано. от това по-слабия отбор няма да спечели. или пък още в квалификациите да се срещнат Челси-Барселона, едните ще отпаднат естествено. но в друга среща играят Публикум-Хайдук Кула. и единият се класира. и какво ни очаква тогава? посредствени отбори, отишли напред без да го заслужават и силни отпаднали. от това ще загуби футбола. но при този формат един по-малък отбор може да играе при големите, като естествено преди това си го заслужи с идра. както беше Артмедия, както е Левски, както е Копенхаген и както не е Беверен примерно.
малкият принц
Напротив. Аз искам така както го обясних, защото ми писна да гледам идни и същи отбори, фаворитите са едни и същи и са от едни и същи страни. Да искам Челси и Барсеилона да се срещнат. Така ще запомна това нещо, така ще ми е интересно. Искам да гледам отбори от различни страни. Имено заради тази система отборите всяка година са едни и същи. Имено заради тази система напоследък гледам ШЛ много рядко. Другата Схемата не е честна, защото Чеси и Барселона ще са винаги силни и няма да има интрига. Сега интригата е между 5-6 отобра. Най-голямото постижение на отобрите от другите страни е влизане в групите. Не искам да е така, искам примелно да видя Славия Прага на полуфинал. Колко време отобр от източна Европа не е достигал престижно място? Това се случва заради тази измислена схема. Какви са силните отпаднали? Киево не са силен отбор. Единственият отбор, за който се сеща е Аякс, но да си видял Реал Мадрид, Барселона или пък Милад да са отпадали в квалификациите? Не нали.
е, изненадите винаги са добре дошли. но пък е хубаво да се гледат силни отбори, а не посредсвени тиймчета. това би помогнало на интригата, но не и на качеството на играта.
малкият принц
Е да, но тези тобори са посредствени именно заради тази схема, ако беше тази схема може би нямаше да са посредствени.Първоначално написано от мечтател
аз сега няма да тръгна да защитавам формата. и за мен той не е много правилен. шампионите трябва да са там. и аз искам към Нотингам или Звезда да се присъедини Левски, Локо, ЦСКА дори. но искам да гледам и отбори, които да заслужават да са шампиони на Европа. а в момента, да си признаем, това не са ЦСКА Левски или Локо. и все пак промени би трябвало да се направят. ама кой ни пита нас? този формат носи пари на УЕФА, така че нямаме какво да направим... дано поне тези пари, както твърдят, да отиват за развитието на млади футболисти там, където има нужда от пари
малкият принц
мечтател - тези тобори ако са достойни ще преминат квалификацийте ще спечелят пак титлата на Европа. Това, което искам аз е всички отобри да имат равен старт и да има по 1 максимум 2 обора (за най-добрите страни). Замисли се. Така и вътрешните първенства ще станат много по-интересни, защото ще има интрига кой да влезе в Шампионската лига. А сега интригата е за 4 място и как да издрапаш 3 място, че да няма квалификаций и да се класираш директно.
с малко отбори няма да е интересно. пък и нали ти казах, че малките отбори не печелят от това да срещнат Барселона в първия си мач и да запишат 2 загуби с по 5 гола. от това не печели никой. затова е добре да има отбори, които се включват по-късно. а мен ако питаш в големите първенства, където имат право на няколко участника интрига си има.Първоначално написано от Mo6no
LOCK !!!
ей, сифте за тая тема съм съгласен с тебеПървоначално написано от exploitedteen
малкият принц
еми това не е хубаво. съгласен съм, но си мисля, че не всичко е лошо. идеята примерно за послютевеност, клубен коефициент и така нататък. но наистина би било добре да има по 2 отбора от държава, които да си оспорват отличието в схема, подобна на сегашнатаПървоначално написано от exploitedteen
малкият принц
[color=blue]Левски е Номер 1!!![/colour]
Trqbva vsi4ki da se radvame kogato bylgarski otbor vleze v 6ampionskata liga,za6toto ne se znae koga tova 6te stane pak,no da ne zabravqme,4e na4aloto e vinagi trudno.AZ sym za Levski no za razlika ot nekoi "umnici" sym za Bylgariq predi vsi4ko i me radvat uspehite na bylgarskite otbori!Taq godina Levski dogodina moje CSKA i taka.Vajnoto e da se razviva futbolyt ni.