- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Закачка към {P}MoniKa{P}
нито Левски е Реал, нито ЦСКА - Барселона. нито ние сме Испания. победите на нашите отбори, българските, вдигат клубния коефициент, с което помагат и на вечните си съперници. пък и замисли се - когато играе някой от тези отбори в чуждите медии пише Левски(България) и ЦСКА(България). те защитават националното име, макар и само на футбол. и отново ти казвам - нито Левски, нито ЦСКА са Реал или Ливърпул. но каквото и да казваш аз винаги ще съм за българските отбори в Евротурнирите. защото просто така ми харесва.Първоначално написано от exploitedteen
тва бях аз.Първоначално написано от Анонимко
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
На 22 новмври съм в София,най-после в България дойде любимия ми чуждестранен отбор...
БДУ:Виждал съм Ноу Камп на живо и съм влизал в фен-магазина,който всъщност е част от стадиона...иии завиждам на българските фенове,които ще са на мача в Испания...
когато играе БЪЛГАРСКИ с чужд отбор аз съм за БЪЛГАРСКИЯ отбор, защитаващ БЪЛГАРСКО име и вдигащ АЦИОНАЛНИЯ коефициент и така нататък. преди фен на левски, преди всичко аз съм българин. иначе - не подкрепям друг отбор освен Левски. но защо да не се радвам когато БЪЛГАРСКИ отбор печели? освен това за мен любовта към Левски не означава отношение към ЦСКА. в първенството е добре да се дънят, за да е напред Левски. а в Европа е добре да печелят, понеже са БЪЛГАРИ
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Това е билета на Левски за Шампионската Лига.
Вие колко години още ще трябва да чакате за такъв?![]()
![]()
клубни... и какво от това? нима и те не са български?
малкият принц
ти няма да ме убедиш, не очаквам и аз да успея. няма и да опитвам. аз казах каквото имах. това, което ме кара да подкепям българските отбори. едва ли мога да кажа повече. но на мен и това ми стига за да ги подкрепям. преди всичко клубни, но в края на краищата български
малкият принц
Първоначално написано от WILD__BOY
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...