.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    ех какви сме докачливи
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абсолютна глупост...

за българите- има национален отбор... аз съм фен на ЦСКА и такъв ще бъда винаги.. не ме интересува Левски като играе в евротурнирите, защото не е моят отбор и НИКОГА няма да викам за тях... просто ми е безразлично...

и не мога да го разбера този национален комплекс за малоценност на българския фен- ама нали е наш отбор...
    феновете на Барса викат ли за Реал в ШЛ??
    феновете на Партизан за Звезда???
    нито Левски е Реал, нито ЦСКА - Барселона. нито ние сме Испания. победите на нашите отбори, българските, вдигат клубния коефициент, с което помагат и на вечните си съперници. пък и замисли се - когато играе някой от тези отбори в чуждите медии пише Левски(България) и ЦСКА(България). те защитават националното име, макар и само на футбол. и отново ти казвам - нито Левски, нито ЦСКА са Реал или Ливърпул. но каквото и да казваш аз винаги ще съм за българските отбори в Евротурнирите. защото просто така ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абсолютна глупост...

за българите- има национален отбор... аз съм фен на ЦСКА и такъв ще бъда винаги.. не ме интересува Левски като играе в евротурнирите, защото не е моят отбор и НИКОГА няма да викам за тях... просто ми е безразлично...

и не мога да го разбера този национален комплекс за малоценност на българския фен- ама нали е наш отбор...
    феновете на Барса викат ли за Реал в ШЛ??
    феновете на Партизан за Звезда???
    нито Левски е Реал, нито ЦСКА - Барселона. нито ние сме Испания. победите на нашите отбори, българските, вдигат клубния коефициент, с което помагат и на вечните си съперници. пък и замисли се - когато играе някой от тези отбори в чуждите медии пише Левски(България) и ЦСКА(България). те защитават националното име, макар и само на футбол. и отново ти казвам - нито Левски, нито ЦСКА са Реал или Ливърпул. но каквото и да казваш аз винаги ще съм за българските отбори в Евротурнирите. защото просто така ми харесва.
    тва бях аз.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    На 22 новмври съм в София,най-после в България дойде любимия ми чуждестранен отбор...
    БДУ:Виждал съм Ноу Камп на живо и съм влизал в фен-магазина,който всъщност е част от стадиона...иии завиждам на българските фенове,които ще са на мача в Испания...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

когато играе БЪЛГАРСКИ с чужд отбор аз съм за БЪЛГАРСКИЯ отбор, защитаващ БЪЛГАРСКО име и вдигащ АЦИОНАЛНИЯ коефициент и така нататък. преди фен на левски, преди всичко аз съм българин. иначе - не подкрепям друг отбор освен Левски. но защо да не се радвам когато БЪЛГАРСКИ отбор печели? освен това за мен любовта към Левски не означава отношение към ЦСКА. в първенството е добре да се дънят, за да е напред Левски. а в Европа е добре да печелят, понеже са БЪЛГАРИ
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

АТАКАБГ
    Guest
    Това е билета на Левски за Шампионската Лига.
    Вие колко години още ще трябва да чакате за такъв?

клубни... и какво от това? нима и те не са български?

малкият принц

ти няма да ме убедиш, не очаквам и аз да успея. няма и да опитвам. аз казах каквото имах. това, което ме кара да подкепям българските отбори. едва ли мога да кажа повече. но на мен и това ми стига за да ги подкрепям. преди всичко клубни, но в края на краищата български

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Вие луди ли сте бе! Забравете за български футбол бе

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си