- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- poza lotus
hora 6te mi kajete li kfo predstavlqva taq poza?![]()
Da bihte li kazali,4e i na men mi stana interesno,ne6to link sys snimki na tazi poza ili ne6to info...?![]()
Малко ме мързеше да го чете,така че ще го кажа с мои думи.Момичето сяда в момчето с леце към него и си кръстосва краката зад кръста му.Най-добре момчето да е седнали на края на леглото.Тази поза е много добра за момичетата,тъй като се стимулира G-точката и жената по-бързо стига до оргазъм.
най-добре обяснено и на мен тази поза много ми харесваПървоначално написано от Катя
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
на мен даже ми е любима
![]()
и на мен ми се прави
men pyk mi e dosta neudobna, kakto i na priqtelkata
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
А как стават движенията?
Ами представи си който има повече сили работи другия излиза в отпускаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Мдам, движенията са малко по-сложни в тази поза.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Малко е изморително,даже веднъж имах мускулна треска![]()
А представи си, ако ти решиш да си почиваш, а момчето да действа? Направо го съжалявам.Първоначално написано от Катя
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
В Космополитан е дадена така,както аз съм я обяснила,а не така както е на картинката.Не знам,мисля,че и другите мислят като мен
трудно приемам мнение на хора, четящи ...бляях КосмополитънПървоначално написано от Катя
![]()
![]()
![]()
![]()
Много жени сядат от горе, за да доставят удоволствие на мъжа, въпреки умората. Това е истинска жена, дето знае как да глези мъжа в леглото, а "това ми е уморително" "онава еди какво си" това е малка лигла, която тепърва ще става жена и има мнооого да се учи
Първоначално написано от Катя
Ами аз я знам ето така.
Иначе за Катюша,не е токова за неговото удоволствие,въпреки че знам,че и на него много му харесва,а повече за моето,доста по-възбуждащо ми е аз да съм седнала в него
така еПървоначално написано от Катя
![]()