- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vupros za KECOVE ;]
Taka zna4i mn si haresah edni kecove v nqkuv site,ama v moq maluk grad izob6to nqma takuv model i molq ako nqkoi e vijdal v nqkuv sk8-shop to4no teq kecki da pi6e v temata,da kaje v koi grad i kude se namira magazina,sumnqvam se 4e nqkoi 6e e vijdal su6tite...emi pi6ete aide
http://store.freestyleshop.com/etshwogal86b1.html
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
аз лично не съм виждал такива но можеш да си ги поръчаш от някой сайт
amii i az taka si mislq ako nikoi ne e vijdal v bg 6e si poru4am ot site,amaa moje da ima nqkuv problem s pra6taneto na pari s pristiganeto,moje da ne mi stavat ni6to 4e nomera otgvoarq,stavat falove![]()
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
ми ако ги няма в София ги няма никъде в България според менИначе от този сайт - skateamerica.com можеш да си поръчваш директно от американските фирми с кредитна карта по банков път
Там би трябвало да има и твоя модел кецове
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mn 10x..ima gi,oba4e ti probval li si taka da si zema6 ne6to ili nqkoi fr,dai poe4e info...Първоначално написано от skate_warrior
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
еми един приятел си купи скейт.Баща му има кредитни карти и с тях го е купил.. Каза , че няма никакви проблеми с тях много е доволен.. мисля че когато 3 дни след поръчката му ги донесохаПървоначално написано от shan7ava7a_
Абе не вярвам да те изментят ако тва се чудиш
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Недей да бъдеш така сигурен. Има по морето (Варна и Бургас) много неща които ги няма в София.Първоначално написано от skate_warrior
Е по принцип е така, но говоря специално за кецовете Etnies.Първоначално написано от WILD__BOY
Не съм навътре със скейт аксесоарите ама най-доброто за българия си е да си поръчаш от вън. Но за обувки не го препоръчвам - просто трябва да се мерят.Първоначално написано от skate_warrior
pf murzi me da se regna..ami t1i 6e e nqma da me izmentqt spored men,men ne me pritesnqva tova ami da ne vzeme primerno modela da e leko oburkan ili da ne mi stanat,a az sq hodih do varna v dva sk8-shop-a i ni6to ne mi haresa
..a puk 4ovek na moreto ima6e edin magazin uj po-sporten ama mn zlee,ne6to po-dobro ne vqrvam da ima !!!!!!!...i az sym na mnenieto na skate_warrior 4e ako nqma v sf nqma kude da ima
![]()
В магазините като Board Shop , BAS , Insomnia , Sabotage внасят обувките от самите фирмиПървоначално написано от WILD__BOY
Кофтито е само, че ги продават на същите цени каквито са на вън. За тях да си вземат едни кецове Globe или Etnies, е все едно ние да си купуваме Mania.