.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    рика
    Guest

Е това ме дразни!

Сега преди няколко дена се върнахме с приятеля ми от морето, но не за това ми е думата. Там си бяхме двамата и когато ходихме на плаж аз си бях само с прашки и моно. И непрекъснато някой ме гледаше, ама винаги. Даже ги гледам като идва някоя група момчета и нарочно се оглеждат и сядат до някой момичето, които са по монокини и зяпат. Имам чумството, че половината от мъжете бяха чикиджии. Вас дразни ли като ви зяпат само?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ит'с ийзи - не се разголвай и няма да те гледат

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

emi drazni,ama kato ne iskash da te gledat,ne se sabli4ai,mnogo e prosto....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    като не ти е оприятно да те гледат - не се разголвай.
    И на мен не ми е приятно да ме зяпат в захлас група недорасли ...,но за това си слагам горнище
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

рика
    Guest
    Е няма що! Аз да ходя с фередже за да не зяпат дъртите чикиджии и млади такива! Вие така ли правите? От глава до пети!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Естествено че ще гледат... това ми е любимото занимание \/
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

жена за милиарди
    Guest

Re: Е това ме дразни!

Цитирай Първоначално написано от рика
    Сега преди няколко дена се върнахме с приятеля ми от морето, но не за това ми е думата. Там си бяхме двамата и когато ходихме на плаж аз си бях само с прашки и моно. И непрекъснато някой ме гледаше, ама винаги. Даже ги гледам като идва някоя група момчета и нарочно се оглеждат и сядат до някой момичето, които са по монокини и зяпат. Имам чумството, че половината от мъжете бяха чикиджии. Вас дразни ли като ви зяпат само?

...е да ни наебат ли?

след като ходиш по този начин, нормално е мъжете да те заглеждат. като не ти харесва не ходи така или ходи някъде където ще си сама и няма да има други хора около теб.

Град
    Е няма що! Аз да ходя с фередже за да не зяпат дъртите чикиджии и млади такива! Вие така ли правите? От глава до пети!
    Не,просто не ходя по монокини слагам си горнище пък който ще да зяпа тогава!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Какво е "монокини"?
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

гаджето на милиардите
    Guest
    ама какво толкова като ви зяпат??? ми имате хубави тела, хората ви се радват. това само прости момичета може да се възмущават, че някой естетично ги е оценил. то не стига, че ви се дава така да ходите, пък и се сърдите...я питайте иранките как се чувстват

Голям фен
    Град
    Memphis
    oble4i si edin 4oval i nqma da te gledat da eba tupata ti tema
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    oble4i si edin 4oval i nqma da te gledat da e** tupata ti tema
    tukmo tva 6tqh da kaja.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Град
    Compton
    чи ти тряя да са радваш че та гледат бе

Голям фен

.

Ти кво отчакваш като ходиш гола?Да бягат от теб и да си крият очите ли?Момчетата да не са от дърво?Не ти ли е ясно, че ги предизвикваш сексуално? Чудя се на приятеля ти с кой акъл върви до теб

Фен
    Град
    XaCKoBo
    да е супер яка тема върха напрао да ако видя хубаво момиче което е без горнище я гледам да.... заглеждам се също и по дупенца с прашки ама ко да са прай нали затова сме мъже(момчета) и мисля че няма нищо за драснене просто хората се наслъждават на красотата ти пак да не искаш та гледат казаха ти го СЛОЖИ СИ 1 ЧОВАЛ и няма никой да те гледа...
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    oble4i si edin 4oval i nqma da te gledat da e** tupata ti tema
    tukmo tva 6tqh da kaja.
    i azzZzzZ

Guest

кат не искаш да те зяпат ш са покрийш в противен случай имам пълното право да те изнасиля в съзнанието си
    капиш ?

Супер фен
    men ne me drazni da me gledat
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    дразнещо е да видиш някой забил поглед в прелестите ти,разбирам да гледа незабележимо,но отворил устата си до земята просто изглежда някак си..А иначе когато те гледат няма нищо лошо дигаш самочуствието

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Еми мен аз не се печа по монокини и това не ми прави впечатление.
    А за това...абе ддз може би с въобразяваш чак пък толкова ли да са загорели .... Но мъже са все пак к'во очакваш, че като видят хубави цици и няма да се спрат да гледат ли?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Слагай горнище-толкова ли е сложно.Ако не щеш-свиквай с погледите.
    И по прашки,че по-добре на нудистки плаж да беше отишла.То прашките все едно,че нещо скриват.

Мега фен
    И аз бих гледала зяпнала голи женски цици. Ти си избрала да си гола, НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ!

Фен
    Град
    XaCKoBo
    аве остайте я да са дразни да мре и тфа е баси дразнеласа еми ко да напрая немога да не погледна момиче което е на 5 метра от мене и е без горнище или пак минава покрай мене с прашки ..тфа е свиквайте хееххехехе
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

e k'vo tolkova ,kato ima kvo da zqpat -da si zqpat. ne mi pre4i stiga da ne otide po -dale4... \/ \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    въпроса не е, че са чикиджии... това просто им е в природата - да зяпат. не можеш да ги отучиш. мене не ме дразни. даже понякога ми е кеф
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си