.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Hybrid View

ПЕТЬО
    Guest

Re: Е това ме дразни!

Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    Цитирай Първоначално написано от рика
    Сега преди няколко дена се върнахме с приятеля ми от морето, но не за това ми е думата. Там си бяхме двамата и когато ходихме на плаж аз си бях само с прашки и моно. И непрекъснато някой ме гледаше, ама винаги. Даже ги гледам като идва някоя група момчета и нарочно се оглеждат и сядат до някой момичето, които са по монокини и зяпат. Имам чумството, че половината от мъжете бяха чикиджии. Вас дразни ли като ви зяпат само?
    ми скъпа аз за това от 2 години съм си намерил един нудистки плаж и си ходя само на него. там всички са голи, пола и възрастта нямат значение, всички сме от една партия щом сме голи. даже има супер печени хора и една майка ми предложи да легна под нейния чадър щото беше много слънце, пък аз нямах чадър. хората си минават, поглеждат те и си заминават, въобще не обръщат внимание на това, че си гол и това е най-много ме изкефи като бях за пръв път на плажа, че като си свалиш дрехите и падат задръжките и се чувстваш някак си свободен. който е ходил на такъв плаж знае какво казвам.
    АЗ СЪЩО ХОДЯ САМО ПО МОНОКИНИ И ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА КОЙ ГЛЕДА И КОЙ НЕ.
    СЪЩО ХОДЯ И НА НУДИСТКИ ПЛАЖ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ СЛЕД ХОТЕЛ ГЛАРУС!!

Dam temata e tupa. Kakwo losho ima che te gledat qvno imash hubawo tqlo.. ne te li kefi kato ti hwurlqt po nqkoi drug pogled towa trqbwa da ti diga samochustwieto..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

BoSs-A
    Guest
    АЗ МРАЗЯЯЯ да заглеждат приятелката ми !!! Където и да е...За тва се е случвало с аверчетата от залата дааа...как да кажа...да "натъркаляме" някви селтаци най-яко е като са по-дъртички или зрели...хахаха после е мнооого яко да видиш някое сгърчено 23 годишно "батенце" да му развалим фешан прическата

Маце ходи си както искаш и както ти е удобно и да не ти пука! Кво като те гледат? Приеми го като комплимент, ако нямаше какво да им привлече вниманието, ако не беше хубава и никой не ти обръщаше вниймание нямаше да се чувстваш по-добре, нали? Раздавай го както ти удобно, таман ще има и ние по какво да плакнеме очи

Абе аз ли нещо бъркам или тази тема е на 2 и половина години? (мръднахй да проверя датата, че нещо ме усъмниха тез монокини през април месец )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си