- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Е това ме дразни!
АЗ СЪЩО ХОДЯ САМО ПО МОНОКИНИ И ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА КОЙ ГЛЕДА И КОЙ НЕ.Първоначално написано от vladi_addict
СЪЩО ХОДЯ И НА НУДИСТКИ ПЛАЖ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ СЛЕД ХОТЕЛ ГЛАРУС!!
Dam temata e tupa. Kakwo losho ima che te gledat qvno imash hubawo tqlo.. ne te li kefi kato ti hwurlqt po nqkoi drug pogled towa trqbwa da ti diga samochustwieto..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
АЗ МРАЗЯЯЯ да заглеждат приятелката ми !!! Където и да е...За тва се е случвало с аверчетата от залата дааа...как да кажа...да "натъркаляме" някви селтацинай-яко е като са по-дъртички или зрели...хахаха
после е мнооого яко да видиш някое сгърчено 23 годишно "батенце" да му развалим фешан прическата
![]()
![]()
![]()
Маце ходи си както искаш и както ти е удобно и да не ти пука! Кво като те гледат? Приеми го като комплимент, ако нямаше какво да им привлече вниманието, ако не беше хубава и никой не ти обръщаше вниймание нямаше да се чувстваш по-добре, нали? Раздавай го както ти удобно, таман ще има и ние по какво да плакнеме очи
Абе аз ли нещо бъркам или тази тема е на 2 и половина години?(мръднахй да проверя датата, че нещо ме усъмниха тез монокини през април месец
)