Цитирай Първоначално написано от WindWaker
Цитирай Първоначално написано от Иста
въпроса не е, че са чикиджии... това просто им е в природата - да зяпат. не можеш да ги отучиш. мене не ме дразни. даже понякога ми е кеф
a va6ata priroda e mnogo po razli4na li ? va6ata priroda e da se pravite taka 4e da vi gledame. Taka 4e koi vinoven idva na 1-vo mqsto a ? draznite jenite kat po4nete da ni narejdate 6toto i za sekunda ne poglejdate sebe si. ai da i ....sys zdrave
достигнах до един много добър извод... така, сега ще ти го представя. ако мъжете не съществуваха (не че искам, просто казвам примерно) и жените намерят по някакъв начин да се възпроизвеждат (възможно е, има доста умни жени, колкото и страно да звучи на някои хора... ), какъв би бил света? ами... да - куп дебели и щестливи жени. така си е. всички тези глупости за "слаба съм, не съм", "грозна съм" и т.н. идват от мъжете.
да, напълно нормално е да се гласиме и т.н. причина - иначе няма да ни харесате и ще ни разправяте колко сме грозни, дебели и какво ли още не. и без да искате (че понякога и нарочно) ще ни комплексирате и ще ни карате да спазваме такива диети, че да се достигне до... абе, да кажем и до най-лошото.
не казвам, че мъжете са най-лошото нещо, но пак повтарям - мъжката природа, от страна на сексуалността е по-просто устроена. не казвам, че и ние, жените, не се заглеждаме по мъже... но това си е привилегия на мъжете)
be grumni se, kaza nai golqmata glupost. Vie jenite po-mejdu si se narejdate TROINO pove4e otkolkoto nie vas vi narejdame. Va6ata priroda e da se glasite - da za da vi haresame, no za6to ? za6toto da vi vzemem za jeni i da vi izhranvame (po-moderno kazano - da vi daame pari4ki, da vi kupuvame koli4ki i skypi4ki drehi). 6toto tva e zalojeno vyv po4ti 90% ot jivotnite na zemqta (ima nqkoi vidove pri koito jenskata e dominantna). ne kazvam 4e vsi4ki jeni iskat koli i t.n. - kazvam 4e prosto principa i prirodata e takava - da ni se haresvate po taq pri4ina. i ako sveta bi bil po-dobyr bez nas, to togava mujete nqma6e da upravlqvat toq svqt ve4e desetki hilqdi godini (otkak ima 4ove4estvo - neznam otkoga, edva li nqko i znae)
душко... това твоето вече е голямата глупост. първо, света не е толкова хубав като го "оправлявате вие мъжете". въобще не е вярно. между другото, всичката тази мизерия тръгва от христианството... колкото и да ти е лек умствения багаж, би трябвало поне това да осъзнаеш. и не е вярно, че жените искат само пари и коли. тези жени са тъпите, ограничени, поробени на мъжете-управляващи-света и псевдо красотата същества. и също така, не е вярно, че вие ни взимате за жени и после ни изхранвате. това е такава глупост. не знам накъде сме тръгнали въобще да се развиваме, щом още има такива хора... и то сред младите
и просто не прави жалки опити да сравняваш животните в природата и хората. първо, защото, ние като най-тъпите същества, сме се отдалечили от своето начало толкова много, че вече просто нямам какво да кажа, и второ - да, вярно е, че сме животни, но имаме няколко, макар и минимални разлики.
също така не е вярно, че откакто има човечество мъжете управляват смета. не си ли чувал за Венерите? за култа към жената при праисторическите хора? за Богинята-майка - при траките, примерно? вземи малко прочети книжки преди да говориш. на същата тема, мога да ти препоръчам и много нови, съвременни психолози. например... най-добрия, поне според мен - Юнг. прочети едно, две неща и ще видиш за какво става дума. там ще намериш себе си. не ти говоря за мъже или жени. говоря ти за психика... но ме съмнява да ме послушаш... жалко. наистина глупостта ходи по хората...
и най-странното е, че аз досега не съм те обидила нито веднъж, а ти започна даже в началото... прави си изводите...
1-vo opravi si pravopisnite gre6ki du6ko i togava se pravi na umna
2-ro koda na leonardo da vin4i qvno mnogo ti e povliql - i stava6 sme6na qsno li ti e ? prosta si
3-to prosta si 6toto ne si pro4ela posta mi kato horata - kazah 4E NE VSI4KI JENI iskat pari i koli - kazah go kato na bazik, 4e v moderno vreme tva e prikazkata. A edno vreme horata ne sa imali koli i takiva 4udesii, vajno e bilo izhranvaneto
4-to Horata SA jivotni, za6toto vinagi 6te se pod4inqvame na instinktite i relfleksite si. Tova 4e imame pove4e mozak ni e dovelo prosto do syzdavaneto na civilizaciq, kulturi, razli4ni ob6nosti, tyrgoviq (ot neq se e po4nalo vsi4ko) i taka natatyk. No jivotni vinagi 6te bydem (btw zamisli se i otkyde trygva samata duma "JIVOTno" . (ako vyob6te ima6 dostaty4no mozyk da misli6)
5-to Jenski bogini ima mnogo - tova e absolutno vqrno. No sa glavno ot roda na Afrodita, Venera i takiva - na krasotata, plodovitostta i ot sorta (ima i drugi, vqrno e). No kato 6te mi govori6 za bogini i takiva ne6to - ne zabravqi 4e v redica kultove i takiva 4udesii - kotkite, 4isloto 6 (666 i 999) i drugi takiva + JENATA se olicetvorqvat sys ZLOTO i DQVOLA.
6-to Prepory4va6 mi psiholozi, a ? A az na teb 6ti preporu4am da zavur6i6 pyrvo u4ili6te, a ako si go zavyr6ila ve4e - qvno ima6 nujda ot o6te 1 pyt.
7-mo Kato 6te mi govori6 za li4nosti i takiva ne6ta - zamislq6 li se, 4e vsi4ki izvestni li4nosti (ne vsi4ki - no 90%) sa vse myje ? Otkrivateli, syzdateli, avtori, fizici, himici - ae nqma smisal da izbroqvam - sa vse muje ? Tva da ti govori ne6to na taka i taka praznata glavi4ka ?
8-mo Za6to te obijdam li ? 6toto mneniqta ti (v da kajem 60-70% ot slu4aite) sa tolkova sme6ni, 4e .... ne mi se komentira prosto. Ai i sys zdrave
за правописните грешки - личи си, че са от бързане... поне пиша на български. няма смисъл повече да си говорим. по простата причина, че няма да стигнем до единодушно мнение. приятна вечер и довиждане - дано някой ден се осъзнаеш.