- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Воленчо президент ?
Кат' не можеш не пиши!Първоначално написано от WILD__BOY
2pac е жив!!!!
айде леко леко политически анализатори и разбирачи
още нямат 17 и тръгнали да нищят политика и попиват като гъби каквото им налеят медиите![]()
Е да, ама аз телевизия негледам.Първоначално написано от Анонимко
А и ти си същия като тези, за които говориш. Попиваш това, което САКАТ ТВ. Както и каквото ти кажат мама и тати (или пък нарочно си им анти).
11 tochka deaktiven profil.
недей да лепиш етикети на хората като дори и не си си направил труда да прочетеш мнението им![]()
някъде да казах да казах волен президент ? някъде да казах първанов президент ?
въобще не ставаше дума за това ! а по-скоро за фактът, че не сте дорасли да обсъждате такива неща - мненията ви го доказват !
лека вечер
Залепих етикет признавам си.
А кой е пораснал? Някакви пенсионери, които вече са изкуфели ли? Защото те най-вече обсъждат политиката.
А майка ти е толко луда, че чак те обича.Първоначално написано от Анонимко
мен пък Волен ме кефи, лудо копеле е... който и да стане президент, по-добре няма да бъде, така че... ако не си харесам друг - ще гласувам за него![]()
изобщо не ме вълнува кво мислят някои за него
/me = долна пенсионерка
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ти имаш и други доста близки наблюдения, аПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
определено е вреден...и аз ги имам...
volen4o 6te mine pokrai prezidentskiq post![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Виж кво бе негър,хайде да внимаваш кво говориш!Първоначално написано от WILD__BOY
Опазил Господ!Тоя клиент на лудницата ако стне президент,аз автоматично се изстрелвам в чужбина.Ама за сега май Първанов е фаворит.Първоначално написано от XePouH
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
амин сестро![]()
![]()
някои не схващат тънката ирония в мнението на пора... колко жалко![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ако го изберат този за президент, трябва да си тръгнем от България. Този е тръгнал да ни управлява.По-добре да се гръмна.
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
само ме е яд, че още нямам 18, за да гласувам за него!съвсем сериозно!
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
=D> И на мене ми се иска да имах, но съм малко далеч от пълнолетие... А иначе мисля , че е много по-добър от всички взети заедно!Първоначално написано от obi4am_se
![]()
![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Te che vsichki sa idioti e vqrno,no sushto e vqrno che Volen(Bolen) e nai-golemiq ot tqh ...Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
Mislq che dosega shtqha da sa go vzeli v Karlukovo ako ne beshe "politik".
Ти кво,да не си му правил изследвания?Първоначално написано от RedChil
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Вярвай ми и аз \Първоначално написано от exploitedteen
/
От малки сте с промити мозъчета![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Болен Сидеров президент?!? Хаха! Тая куха лейка, ако стане президент аз ще стана трамвай на седем колелца обикалящ софийските улици. На тоя ако не му беше имунитета щеше да бъде президент на бялата сграда.
Вие там дето ви е яд, че нямате 18 ходете да му слугувате в същата сграда!
Мо6по мисля, че забрави да сложиш някое цигане в списъка на новото правителство.
Е Цар Киро и Бат Сали какви са?
А глез е вице премиерПървоначално написано от Mo6no
Виж предишната страничка
![]()
Пък експлодит химна го добавих и него ама на англда го сменим ли на бг се пак сме в бг
![]()