.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: A ottuk natatuk ?

Hybrid View

A ottuk natatuk ?

Zdraveite ...
    Nova sym vyv foryma i moje bi kato povecheto ot vas bih iskala da spodelq neshto , koeto mi teji i s koeto ne bih mogla da se preborq lesno . Imam ogromna nujda ot mneniq na hora , koito kato stranichni i neutralni lica , biha me posyvetvali kakvo da pravq . Vidqh , che tuk ima podobna tema , za koeto se nadqvam da me izvinite , no mi se iskashe da razkaja kak stoqt tochno neshtata ...
    Stava dyma za vryzka ... Hodq s edino momche ot chetiri meseca . Vzaimootnosheniqta ni sa super stranni , ne sym imala takava vryzka i moje bi zatova gledam na neshtata s takava bolka . Otkyde da zapochna ? Pyrvo - vijdam priqtelq si ot dujd na vqtyr . Po cql den raboti i vecherta tvyrdo mi zaqvqva,che nqma da uspee da izleze,za da se vidim,tui kato e mnogo ymoren i otnovo shte trqbva da stava rano ... Vtoro - tova , che vryzkata ni e takava po nikakyv nachin ne go priqtesnqva , za nego e napylno normalno v sedmicata da se vidim dva pyti , zashtoto po tozi nachin ne sme si omruzvali ... koeto e mnogo mnogo glypavo,a ot moq strana shte e naivno da se vryzvam . Treto - moqta uj nai-dobra priqtelka go poznava pone polovin godina predi men , tui kato e priqtelka sus sestra mu ... iiii ottuk idvat problemite . Pri vsqko izlizane na kompaniqta , te dvamata ne spirat da se ligavqt ... Postoqnno se pregryshtat , celyvat , prikazvat , bazikat ... no problema ne e v tova . Po princip ne si padam revniva , ne mislq , che i v sluchaq trqbva da byda , no neshto otvytre postoqnno me chovyrka . Ne izpadam v nqkakvi lydi sxemi , che neshto pomejdu im moje da se sluchi ( tyi kato toi ne e nein tip momche ) - ne , prosto se draznq ot povedenieto i na dvama im . Toi mi e gadje , a tq priqtelka i nito edin ot tqh qvno ne se useshta i zamislq kakvo mi e na men ... A tq e kude kude po-privlekatelno momiche ot men ... samochuvstvieto i e v povechko ... i tova vednaga me podseshta za edna statiq v edno spisanie kydeto bqha nahvyrlqni dosta podrobnosti po temata "Zashto mujete haresvat kuchki" . Tq e i po-obshtitelna , ne che az ne sym ... no opredeleno nqkoi neshta sa v povechko pri neq ... Opredeleno ne moje da se spre na edno mqsto ili da byde s edin myj ... sviknala sym da gledam kak flirtyva i pravi kakvoto si poiska s kogoto si poiska ... no tochno tova ,che go pravi s nepodhodqshtit chovek rano ili kusno shte zapochne d ami se otrazqva mnogo zle . A ne moga da kaja nito an ediniqt , nito na drugiqt "kopche" . Zashto li ? Ami zashtoto ako i kaja na neq , vse shte doide den v koito shte mu kaje na nego che sym i napravila leka zabelejka i sum podchertala , che tova ne mi haresva i toi shte mi napravi izrechenie ... ili pyk shte mu kaja na nego , a toi shte spre za malko i sled vreme shte pochne da go pravi oshte po-staratelno samo i samo zashtoto znae,che tova me drazni . Naistina ne znam kakvo da si mislq ... Edno momiche mi beshe kazalo , che problema opredeleno e v tazi moq "priqtelka" , zashtoto ako tq ne si sedne na chetibukvieto i ne se pozamisli , che si vre nosa tam , kudeto opredeleno ne mu e mqstoto , toi nqma da prestane ... A ako sum mu kajela na nego da prestane,nqmalo da stane ... tui kato tq shte produljava , bez da znae nishto .. a toi tui akto e muj , nqma da saumee da se sdurji ... Tyrpqh do edno polojenie , no naistina ne znam kakvo trqbva da pravq ottuk natatyk ... ne moga i da byda pasivna ... tova moje da me poburka , a v takyv sluchai , kakva trqbva da byda i kak trqbva da postypq ? Mnogo mi e trydno , na momenti izpitvam edno bezsilie , bolka ... che mi se iska da promenq neshto , koeto opredeleno ne e bih mogla da napravq ...
    Shte sym priznatelna na tezi , koito biha me posyvetvat kak trqbva da postypq ...

Ако трябва да бъда честна и да ти кажа какво мисля, то ще е:"Тегли им и на двамата по една и си живей живота спокойно". Нито тя ти е толкова добра приятелка, нито пък той държи на теб толкова много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Тегли им и на двамата по една и си живей живота спокойно". Нито тя ти е толкова добра приятелка, нито пък той държи на теб толкова много.
    tochno taka~!!!~C dneshno vreme na horata...trudno mojesh da se doverish
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако трябва да бъда честна и да ти кажа какво мисля, то ще е:"Тегли им и на двамата по една и си живей живота спокойно". Нито тя ти е толкова добра приятелка, нито пък той държи на теб толкова много.

sisi_kn
    Guest
    1) ako tq ti be6e priqtelka vaobste nqma6e da postapva taka i 2) ako toi te obi4a 6te ti obarsat vnimanie na teb a nqma da se ligavi s neq kakto kaza!! Spored men toi ne te zaslujava ,a pak mu e dostata4no da se vijadte samo 2 v sedmicata!?! Mne tova ne e lubov spored men

Мега фен Аватара на iiirish
    дори и да не си ревнива, щом нещо от вътре те човърка, значи има действително основание за това. ти си със тях, ти ги познаваш и сама можеж да прецениш ситуацията! а това, че той не бил нейн тип момче... ами знае ли човек, понякога идва момент в който ни се иска да опитаме нещо различно! така, че не се предоверявай на отношенията между тях. това което правят изглежда чисто и просто като флирт!

от тук нататък решаваш сама, но моят съвет е същият като на Aleandra - зарежи тази история с приятеля си. нито той, нито тя заслужават да им търпиш простотиите. всяка наглост си има граница. ако те не са я усетили още покажи им я ти!

Vopshte i dvamata gi zareji , kakto izglejda tq ne ti e nikfa priqtelka! A tozi napravooo "4upkata" ..Tfa e na4ina.

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    дори и да не си ревнива, щом нещо от вътре те човърка, значи има действително основание за това. ти си със тях, ти ги познаваш и сама можеж да прецениш ситуацията! а това, че той не бил нейн тип момче... ами знае ли човек, понякога идва момент в който ни се иска да опитаме нещо различно! така, че не се предоверявай на отношенията между тях. това което правят изглежда чисто и просто като флирт!
    Мен на няколко пъти така ме човъркаше и все мислех,че си въобразявам,че всичко е 6 точки,а то накрая разбрах,че женската интуиция рядко греши...за тва,че тя ти е "приятелка" съм напълно съгласна с другите...колко и да се познават и аз имам такива приятели дето се гушкаме и целуваме,ама баш пред техните мацки няма да го направя,камоли пред приятелка

Бе и те двамата май са си лика прилика. Я по-добре ги зарязвай. Тая не ти е никаква приятелка. С кое разбра, че ти е приятелка не мога да разбера. За това, че флиртува с всеки влючително както ти казваш "грешния човек"... или с това, че те е страх да и кажеш нещо за да не те изпорти на авера ти. Еби им майката. Случайно да не върти и двете Ся като се замисля. Но по думите ти .. Няма какво да върти май приятелката ти понеже тя горката си е завъртяна .. и преебана от живота. Ай гледай си кефа, а кефа ще ти дойде и без тях. С по-добри хора!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

мисля, че с първият пост (отговор) темата се изчерпа !
    vengeance knows no mercy

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    I az mislq 4e trqbva da i tegli6 i na dvamata po edna.... ne si zaslujava mili4ka da se qdosva6.... ako tq naistina ti be6e priqtelka nqma6e da pravi taka... a toi qvno e kato pove4eto muj....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

mnogo mnogo blagodarq na vsichki vi ...
    bezkraino sym vi zadyljena za vseki edin ot redovete , koito ste napisali ...
    naistina se nadqvam syvsem skoro da obyrna nova stranica v jivota si . Kolkoto i da mi e trydno , qvno trqbva da go napravq ... zashtoto "Vsqka prikazka si ima svoq krai,no v jivota vseki krai e edno novo nachalo" ... Tepurva mi predstoi da osuznavam mnogo neshta , no blagodarq za podkrepata i posokata kum koqto me nasochvate ...

Повече от фен
    nishto na toq svqt ne e vechno.nito vruskata ti s nqkvo momche nito istinskoto priatelstvo s nqkoe momiche.e tujno no fakt.
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    mnogo mnogo blagodarq na vsichki vi ...
    bezkraino sym vi zadyljena za vseki edin ot redovete , koito ste napisali ...
    naistina se nadqvam syvsem skoro da obyrna nova stranica v jivota si . Kolkoto i da mi e trydno , qvno trqbva da go napravq ... zashtoto "Vsqka prikazka si ima svoq krai,no v jivota vseki krai e edno novo nachalo" ... Tepurva mi predstoi da osuznavam mnogo neshta , no blagodarq za podkrepata i posokata kum koqto me nasochvate ...
    pone da beshe prikazka sas xubavo krai jalko 4e e s losh
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    da e basi nqa da moa da spa taq vecher...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Поговори с приятелката си няма смисъл да мълчиш щом поведението й те дразни.Кажи и че не ти е приятно тя да флиртува с гаджето ти и я помоли да престане.Обясни и точно как стоят нещата.Ако ти е истинска приятелка ще престане и дори няма да спомене нищо за разговора ви пред гаджето ти.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    sloji q na mqstoto i kat tii istinska fr she i stane tapo shot she znae che tq e krivata ama she ti se izvini kat ne edin shut otzad tq nqa ti zaslujaa priatelstvoto...sq mi svetna chak che takia hora mn sam gi opraqla

Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Поговори с приятелката си няма смисъл да мълчиш щом поведението й те дразни.Кажи и че не ти е приятно тя да флиртува с гаджето ти и я помоли да престане.Обясни и точно как стоят нещата.Ако ти е истинска приятелка ще престане и дори няма да спомене нищо за разговора ви пред гаджето ти.
    Много ми се иска , но не мога ... Не е човек , който ще ме разбере ... ще й се накриви шаплето и ще направи всичко възможно да ме направи крива , дива и щастлива в очите на останалите . Тя се пише за голяма приятелка , но до едно положение - настъпя ли я става лошо ... точно заради голямото й самочувствие ... може би заради това си и мълча - само защото ще предотвратя много неща ...

Повече от фен
    po dobre ostavai ne se zanimavai tq ne zaslujava da nosi prozvishteto PRIATEL!

KrIsEnCeTyYy
    Guest
    Еми,какво да ти кажа.Най-добрата ми приятелка или по-скоро бившата ми най-добра приятелка е същата к***а като тази твоята.Минаха около 2 години преди да разбера що за стока е.Така,че приеми го като съвет от човек,който е изпадал в подобно положение-не си струва да се занимаваш с тях.Тя не ти е приятелка,а той е...Абе кво да си говорим.Зарязваш ги и двамата.Просто не си заслужават

Голям фен
    Аз мисля както всички тука-ЗАРЕЖИ ГИ И ДВАМАТА!По-добре въобще не говори с "приятелката ти",а направо започни да я отбягваш и да спреш да излизаш с нея.Ако те пита защо правиш така ти и кажи да си помисли и,ако има акъл ще се сети.А на приятелят си кажи,че искаш да имаш гадже,а не най-добър приятел,защото той май ти е такъв.Кажи му,че ти е писнало да се виждате само 2 пъти в седмицата и така по-скоро го забравяш,от колкото да не ти омръзва.Ще си намериш друг който ще те заслужава найстина,а не като този...Тоя е ебаси ПУТКАТА!Не те заслужава,вярвай ми..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    [quote="let_me_go"]
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Много ми се иска , но не мога ... Не е човек , който ще ме разбере ... ще й се накриви шаплето и ще направи всичко възможно да ме направи крива , дива и щастлива в очите на останалите . Тя се пише за голяма приятелка , но до едно положение - настъпя ли я става лошо ... точно заради голямото й самочувствие ... може би заради това си и мълча - само защото ще предотвратя много неща ...[/quote
    Mi ti da ne si vtora ruka 4ovek,4e da nqma6 neinoto samo4uvstvie,prosto trqbva da znae6 4e tova e istinkt,da postavq6 purvo sebe si pred drugite,taka 4e govori s neq,ako ne te razbere i bii 6uta!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    А на приятелят си кажи,че искаш да имаш гадже,а не най-добър приятел,защото той май ти е такъв.Кажи му,че ти е писнало да се виждате само 2 пъти в седмицата и така по-скоро го забравяш,от колкото да не ти омръзва.Ще си намериш друг който ще те заслужава найстина,а не като този...Тоя е ебаси ПУТКАТА!Не те заслужава,вярвай ми..
    Миналата седмица го видях два пъти - ако не се лъжа в средата и в края на седмицата... Сега е вторник ... Утре пътувам . Ще отида да разпусна за няколко дни и ще се върна другата седмица . Но на него явно му е през оная работа ... Вместо да излезе да ме види , защото знае , че ще заминавам ... той прави точно обратното ... Ако благоволи да излезе , ще му кажа точно това , което си ми написала ти ... че нямам нужда от най-добър приятел , а от гадже ... А ако изобщо не излезе , мисля че това ще бъде края ... и лошото ще е единствено в това , че много неща ще останат недоизказани от моя страна ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си