.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Зарежи го! Няма право да ти говори така.
    axam
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Лелееее...колко необмислени мнения прочетох до сега...Какво бре...момчето държи на външния вид на гаджето си...вярно, че е казал неща, които според мен не мисли...просто в пристъп на гняв...Защо го защитавам ли???Ами не виждам защо си мислите, че момчето не я обича, само защото се е ядосало за една обеца...глупаво е...и неговата постъпка е глупава, но като седне да размисли, сам ще разбере колко глупаво е постъпил и съм сигурен, че ще се извини...
    Абе то това е вярно и мойто гадже не ми дава да се боядисам червена косата,ама чак така не ме е заплашвал.А и ако се боядисам няма да ме зареже.Ама от друга страна като се замисля може да смята че на теб няма да ти отива да се дупчиш още...а и относно обицата на пъпа адски опасно е ...наи малкото може да се възпали и да се налови и по болници да ходиш.Имах една такава приятелка и от такова възпаление и белег и остана!!!Така че и ти самата помисли дали наистина искаш....

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Блафира!Сложи си обицата и ще видиш,че няма да те зареже.....НЕ го оставяй да ти нарежда и да те подчинява...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си