- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не ми дава . . .
Значи страшно много исках или по точно все още искам да си сложа обица на папчето обаче гаджето ми не ми дава...и понеже страшно много го обичам се отказах .Но днес му казах че ще си направа 4-та дупка на едното ухо (вече имам 3) и той направо побесня! Даже ме заплаши че ще ме скаса ако си направа или по точно каза че ще направи нещо което ще го запомня цял живот и че много ще съжалявам! Зничи ние ходиме от 5 месеца и то си личи че много ме обича и прави всичко за мен.....но да ме загуби заради някаква си обицата даже той няма нищо общо с това и мисля 4е не го бърка ...Моля ви кажете какво мислите по въпроса и какво според вас да направя!?! Благодаря предварително и сорка за грешките
![]()
![]()
Зарежи го! Няма право да ти говори така.
Izvinqvai mn,no toq ne te obicha...kfoto i da prai za teb...1,4e ako te obichashe shteshe da prieme tova s obicata...i 2.ne si misli,che te obicha... zareji go i si sloji obica![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Я го зарежи тоя, как смее да ти говори така. Това не е нещо, което го засяга пряко. Той няма никакво право да се държи с теб като със собственост.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обича те ,ама заради неква обица иска да скъса с теб? Тоя нормален ли еВсе пак това е твоето тяло и ти решаваш какво ще правиш с него!едно е да не е съгласен,съвсем друго е да се държи по този начин!На твое място бих си поговорила сериозно с него и ако продължава да се държи така-чупката
![]()
Аз ти предлагам да си сложиш обецата... пък да видим какво толкова ще направи... А ако те зареже за една обеца и затова че правиш тоа което ти харесва ... тъпо е.
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
abe mila,pogovorete s tvoito gadje,nali se obi4ate mnogo,nai dobre 6te te razbere toi.puk i ti si ima6 ne malko dupki,celi 3,za6to ti e 4-ta,sus i bez neq.puk i e mnogo vredno na pupa dupka,6toto tam se presi4at mnogo vajni to4ki na organizma i ako se uslojnqt ne6tata moje da te kostva jivota.az mnogo se u4udvam kak gadjeto ti e protiv,a ne roditelite ti![]()
no vse pak tova e tvoe re6enie i ima6 pravo da napravi6 tova koeto iska6.
![]()
Лелееее...колко необмислени мнения прочетох до сега...Какво бре...момчето държи на външния вид на гаджето си...вярно, че е казал неща, които според мен не мисли...просто в пристъп на гняв...Защо го защитавам ли???Ами не виждам защо си мислите, че момчето не я обича, само защото се е ядосало за една обеца...глупаво е...и неговата постъпка е глупава, но като седне да размисли, сам ще разбере колко глупаво е постъпил и съм сигурен, че ще се извини...![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Няма те зареже за една обица ако те обича
Първоначално написано от WILD__BOY
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
съгласна! често хората в изблик на гняв казват неща, които дори не мислят! не се впрягай толкова много и всичко ще е наред! но все пак няма да е лошо да му обясниш, че ти е неприятно да ти вдига сканали за подобни неща, защото всеки има право на личен изборПървоначално написано от Axxxel
да те загубел заради няква обица. а струва лаи си ти да го загубиш заради една обица като е една обица кво ше ти стане ако не си я направишПървоначално написано от sisimur
ama vse pak go pitai kakuv e problema i zashto ne mu haresva ideikata... ako mn iskash da si slojish tr da te prieme kakvato si edna obica nqma da te promeni!Първоначално написано от WILD__BOY
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
naistina e glupavo 4e postapi taka no tova ne zna4i 4e ne me obi4a,Vinagi moje6 da poznae6 vlubeniq 4ovek i toi opredeleno e takav ! Bi dal jivota si za men no mnogo me narani kato mi nagovori vsi4ko tova![]()
Az puk mislq 4e gadjetot ti ima strah ot igli i se pritesnqva adski mnogo za teb... taka4e sedni i pogovori s nego 6toto edva li e samo 6toto toi taka iska da te zapla6va taka... prosto qvno go e strah... sedni i pogovori s nego =] USpeh i btw az ti prepory4vam da ne si slaga6 drugi oici... smisal nqma smisal ot tqh... samo det 6te se dup4i6... Ama kakto si re6i6 ... uspeh
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
a da sisimur sam az![]()
Da, i az sym na tova mnenie! \Първоначално написано от Axxxel
/
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
a da zabravih da kaja 4e toi iska da si slaga na dvete u6i po edna
Moje kogato ti go e kazal da ne se e osaznaval kakvo govori!vse pak si sloji obica,kakvo ti puka,toi ne e nikav 4e da ti kazva kakvo da pravish i kakvo ne!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
awe vij...ako e tolkoo vajno za teb si sloji edna obica...prosto pogovori s nego i mu kaji 4e e vajno za teb...100% sum sigorna 4e nqma da te zareje za takova ne6to!i az si slojih obica ama na ezika i v na4aloto ne be6e mn suglasen ama posle...razmisli...prosto nqma6e kakvo da kaje...
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
az ako bqh shtqh da si sloja obica na uhoto i na pypa pak da go vidq kfo sh naprai i spored reakciqta mu sh go pregyrna i celuna ili shte go napsuvam i sh si trygna![]()
abe kak tei nqma da ti daa!ti si si chovek sas samostoqtelno mnenie ako nqkoi moi te zabanqva takia neshta to e roditelite!a pak gadjeto kvo toi kvo shti kaje ? mi kat kaje ne she mu kaish ne dr pat dori da se izdrazni trqa prieme jelanieto ti !![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Не прочетох всички мнения ама пак ще кажа Абе не сте правиТова , че момчето не иска гаджето му да се дупчи не значи , че не я обича..Просто се чувства добре със сегашния и вид(вярно една обица на ухото не променя много от вида , ама то от малкото се почва
).Най-добре врътни с момчето едно разговорче и нека ти обясни спокойно , защо не иска да се дупчиш
az pak bih se produplchila s interes da vidq ko sha stane..ko she skasa s men za edna dupka lli ?xoxo
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!