- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- rihanna
hora mojete li da mi dadete link na teksta na pesenta-unfaitful.plsssss
RIHANNA - UNFAITHFUL LYRICS!
Ти google.bg знаеш ли кво е ?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
vidqh 4e ve4e dadoha teksta no ne moje li prosto da napi6e6 v google.bg ili v yahoo.com rihanna unfaithful lyrics.6te stane mn po byrzo![]()
Да се изкажа и аз един път компетентно по някоя тема![]()
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Първоначално написано от ivals
![]()
![]()
Поздравления! Подкрепям изказването ти
![]()
На такива хора винаги съм се чудила... абе кааак пък не влязат в тая програмка Google, която върши чУдЕсА, да се опитат поне веднъж нещо сами да изнамерят и ако им се стори чаАак толкова трудно (направо е смешна думичката!) или не успеят()-тогава да питат?!! И освен това мн ми е интересен факта, че за времето, за което намерят този или онзи форум и си направят невероятния труд да ни попитат - вече 100 пъти ще са си намерили не само текста на Rihanna - Unfaithful ами и на Rihana - Munfaithful!!!
![]()
![]()
Ем човека все пак е гост и не е редовен във форуми, но за Бога мада фака има търсачка и в самия сайт. Писна ми всеки от тук - от там да дрънка за ши**ната песен. Има я и на US и na BG във ворума. Пфу!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
а, човек, сайта от който си я взел... един път...Първоначално написано от ivals
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц