.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: samo za mom4eta!

crAzY`F-4e
    Guest

samo za mom4eta!

v1prosa mi e sledniq:slu4valo li vi se e da smqtate nqkoe momi4e za gotino i da ste mu naviti za sex 4e 4ak da go razkajete na vsi4kite si priqteli?ako e taka sled vreme meraka otminava li i kak kato q vidite vi vazbujda ?

не
    Guest

отговор

Да, случвало ми се е.

Ами зависи ...... Случвало ми се е , не съм го разказвал на всички ама на доста и ме възбуждаше почти всичко е разбира се лятото полички това онова ... Най - много това че се правеше на недостъпна И в подобен случка не би трябвало да отмине напротив ........
    ----- World Is Yours -----

Ами случвало ми се е..

Майн
    Guest
    Такова нещо като отминаване на мерака трудно ще намериш. Мъжете сме тестостерони на каишка.

естесвено

Град
    Там където няма болка и тъга!
    На мен ми се е случвало, но никога не съм разказвал за това как ми се е правило секс с нея на този и на онзи. Иначе всеки път като я видя си я представям гола в леглото ми
    skype-> the_dark_rain

Повече от фен
    vuzmojno e

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

Re: samo za mom4eta!

Цитирай Първоначално написано от crAzY`F-4e
    v1prosa mi e sledniq:slu4valo li vi se e da smqtate nqkoe momi4e za gotino i da ste mu naviti za sex 4e 4ak da go razkajete na vsi4kite si priqteli?ako e taka sled vreme meraka otminava li i kak kato q vidite vi vazbujda ?
    Случвало се е...

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен
    твърде често, то като видиш едно красиво момиче не си мислиш леле тази ще става мис свят 2007, а други неща , ама след 5 мин вече ти минава.... защото виждаш друго момиче абе така сме ние, и аз виждам някое момиче и си мисля разни неща, ама след точно 1 мин всичко се изпарява защото си имам гадже пък и се задава друго красиво момиче.

ама не разбрах какъв е точно въпроса

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е то момчетата постоянно говорят как ще скъсат някоя от секс А мерака...естествено че отслабва с времето

Guest
    ne mojah da te razbera mn dobre ?ama kato sam navit na nqkoe momi4e si ostavam navit de da znam .ma sa e slu4valo da ima i momi4eta na koit sam bil navit no posle mi e minal meraka .de da znam nqkvo stranno nemoga ti otgovorq to4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си