.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: kvo sq

Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Имаше една приказка "Когато си в яма - спри да копаеш " т.е не прави така , че да си усложняваш положението , а точно обратното - намери начин да се справиш с всичко , което така ти е натежало и имаш нужда да махнеш от плещите си . Започни с промените ! Промени начина си на живот ! Не знам дали състоянието ти може да се нарече депресия , но не позволявай да стигаш до някакви крайни неща ... Всеки си има трудни моменти и не съм първата и последната , която ще ти го каже ... Тепърва ти предстои да се бориш с къде къде по-сложни неща , но не позволявай те да съсипват живота ти . Може би и възрастта си оказва своето влияние , но помни - ще дойде ден , в който като се сетиш за това , от което в момента много те боли , може би ще се усмихваш ... Просто след време ще ти се вижда нещо дребничко , но в момента и да ти се иска не можеш да го видиш по този начин ... Горе главата ...
    chast ot tvoq jivot ne moje da se nareche neshto drebnichko...vsichkata muka,vsichkite mechti za po dobur jivot...vsichkata tuga...preminem li tova...imame li po dobur jivot... nqma nachin da ne znaem..ot kude trugnahme zaradi eidn prekrasen jivot.
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    gledai da mojesh pravilno da precenqsh horata
    ama nedei zabraq che nishto ne e vechno
    ne e li taka ?
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си