.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    NE6TASNATA
    Guest

ZA6TO POSTYPI TAKA???? :(

Zna4i moq priqtel u4e6e v moito daskalo i sega zavur6i.Trugnahme mart mesec.... tezi ot negoviq klas ne odobriha vruskata mi s nego... govoreha kakvi li ne kluki za nas... 4e hodq s nego za pari... za da me karal s kolata na daskalo i sqkakvi takiva vreli nekipeli.Doide vreme za bala.Az ne mu bqh dama...V denq v koito zaminaha toi mi prati sms i mi pi6e6e 4e sa go obedili 4e trqbva da ima dama na bala nezavisimo koq e... az estestveno pobesnqh.Bqh gotova da go ostavq... i v kraina smetka edna gadna tupa ovca mu be6e dama.... edna deto e bila v negoviq klas ama v 9-ti klas se e premestila da u4i v Sofia.4uvstvam se ujasno... vse o6te ne moga da spra da mislq za tova... toi mi kaza togava 4e vsi4ki 6te si imat dami i nemoje samo toi da nqma.... a edinstvenoto mom4e ot negoviq klas s koeto sme dobri fr. si e nqmalo.... nerazbiram za6to be6e TQ a ne az.... sega v tezi hubavi spomeni 6te e drugata....neznam kakvo da mislq... nepojelavam na nikoi da mu se slu4i ne6to takova za6toto povqrvaite ujasno e... za6to go napravi..... :{ kak da spra da mislq za neq....

Мега фен
    А ти ходиш ли с него все още?

NE6TASNATA
    Guest
    Da vse o6te sme zaedno vsi4ko mejdu nas varvi strahotno no az nemoga da spra da mislq za neq...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Нз защо е постъпил така гадно с теб А ти говори ли с него за това?!?Ако все още не си-трябва да поговориш.Това не е нещо което може да се подмине така! надявам се да си изясните случая.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Govrela li si s nego za tova?ako ne pogovorete i iziasnete tova nedorazumenie!da gadno e che e napravil taka sled kato si e imal priqtelka no neznam moje bi zashtoto vsichki ot negoviq klas ne sa odobriavali vrazkata vi i zatova e postapil taka!no i tova ne go opravdava spored mene,zashtoto ako mnogo darjeshe na teb shteshe da izbere tebe a ne neia,no puk ot druga strana ne go poznavam i nemoga da kaja zashto e napravil taka!ne se sduhvai tolkova mnogo za minali neshta,vajnoto e che sega se razbirate dobre i dano i zanapred da e taka!a kolkoto do parite i kolata mu-viarvam che si mu dokazala che ne si s nego zaradi tova!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

NE6TASNATA
    Guest
    Momi4eta govorili sme ne edin put na tazi tema s nego ... toi se opravdava edin vid s klasa si.... kaza mi 4e stra6no mnogo e iskal az da sum damata na bala mu no pone malko da sum se razbirala s klasa my.... a dokolkoto do parite my i kolata my mu e qsno 4e ne sum za tova s nego. ako nqkoq ot vas iska da se poopoznaem pi6ete mi na pisanata_17@abv.bg i tam 6te razmenim pove4e danni. Az daje vogorih po telefona s ?-snata my dama vzeh i Skype-a i tam i napisah kak se 4uvstvam i tq vze da mi se oprvdava 4e sa mnogo dobri fr. i 4e vaob6te ne e mislela 4e 6te se po4uvstvam gadno....

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    tia moje da ne e mislela no toi e triabvalo da pomisli!kakto ti kazah moje naistina prichinata da e bila v klasa mu!iskal e da izkara poslednata im vecher zaedno bez nedorazumeniq!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Офф..оправдания и то с класа му Нз но мисля че ти си по-важна за него от колкото неговия клас А и неговия клас знае че ходите,а защо да не си дама на бала му при положение че имате връзка!!!?А и сигорна ли си че той не харесва момичето с което е отишал на бала?

NE6TASNATA
    Guest
    Obedena sum 4e ne ispitva ni6to kum neq.Dokazval mi e miloni puti 4e me obi4a i 4e sum edinstvena za nego.Pravi ne6ta za men koito ne sum o4akvala ot edin muj.I to4no mom4eto koeto misle6e 4e mu e mnogo dobur priqtel mu e kazal 4e trqbva da ima dama na bala.... sega moeto mom4e razbra tozi negov "priatel" 6to za stoka e.Ot kakto sme zaedno toi razbra koi mu e istinski priqtel.Kakto i az....

Мега фен
    Хмммм...трябвало да има дама на бала, обаче да не е приятелката му? Ако те обича толкова много, защо е послушал онзи?

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    И на мен ми мина нещо такова през ума,но тя каза че си имат доверие и т.н.

Голям фен
    Град
    Memphis
    nishto ne e stanalo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Хаххахха, да. Представям си да каже, че не мога да дойда с него някъде и да вземе със себе си момиче. Е БАСИ ГАДЖЕТО!

Супер фен
    Ми това за класа според мен е некво бая тъпо оправдание .Ми кажи му, че ти е станало много неприятно, че те е заменил за нея.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    hmmmm neka da poznaq ti si na 14 toi na 18-19 i dramata e nalice
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Гаджето ти явно много се влияе от чуждото мнение и е много податлив на "обработка".Постъпил е ужасно е като е позволил друга да заема твоето място!Ти си му приятелката,не тя и е доста нелогично той да отива на бала с нея,защото те така го убедили.говори сериозно с него и го накарай да проумее че тези хора нямат никакво право да му се бъркат в живота и да решават неще,които само вие двамата може да решавате

"Може да те вземе но поне малко да си се разбирала с класа му",божееее какви са тея неща бе?Щом той знае че това което говорят за теб не е вярно не трябва да се влияе повече от мнението им.Все пак ти си му гадже и само той може да преценява какво да прави а не да се вслушва в думите на приятелите си,които дори знае че не са верни.Съгласна съм че трябва да му кажеш че не ти е приятно цялата тая работа с другото момиче,убеждаването на фр му и т.н.

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    hmmmm neka da poznaq ti si na 14 toi na 18-19 i dramata e nalice
    stiga de... vseki si ima problemi koito trqbva da se ovajavat
    a kolkoto do samiq problem ve4e e kasno da govori6 s nego spored men ili go e bilo sram da te vzeme...dano ne e taka za6toto 6e e mn kofti
    ili se vliqe stra6no mn ot mnenieto na drugite

Супер фен
    Аз бих го оставила,как така ще ходи с теб,а на бала му ще бъде с друга...ще изживее този хубав момент с друга...хм!

NE6TASNATA
    Guest
    Ami po4ti na 17 sum ... ne sum na 14.A i dori da bqh po golqma ili po malka pak mojeh da imam su6tiq proble.Ne ne go e bilo sram da mu buda dama... no neznam za6to stana taka.E sega moeto mom4e ve4e znae 4e onzi mrusnik koito go e ubedil 4e trqbva da ima dama vsu6nost ne mu e nikakuv priqtel... no tova mai ne go be6e osuznal togava ... a sled tazi istoriq.. Izvinete me 4e vi zanimavam s moite gluposti no prosto mi e mnogo gadno...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Според мен това не са глупости а щом приятела на гаджето му е казал че трябва да има дама за бала,защо това не си била ти а онази другата

Повече от фен
    Проблема ти е голям.Наистина възниква въпросът:Защо го е направил?А отговорът...не знам,ако това какво казват тези от класа му има по-голямо значение от теб и това той да има дама на бала е по-важно от това той да ти е верен...прави си изводите колко силни и сериозни са чувствата му към теб.

NE6TASNATA
    Guest
    Mi onzi negoviq "priqtel" spored men go e napravil za6toto znae 4e az 6te se qdosam i 4e 6te vaznikne spor mejdy men i gajeto mi..... a tova mom4e nemoje da me ponasq ot kakto sum s priqtela mi.... moje bi revnuva....hahah

Мега фен Аватара на koalka
    Постъпил е по-най гадния начин.Сигурна ли си,че те обича щом се влия от други хора?И аз не мога да си обясня защо не е взел теб?Говори с него и го питай защо тези хуБави мигове не е споделил с теб?И дали още те обича-най-важния въпрос.

Мега фен Аватара на iiirish
    ако истински държеше на теб нямаше да каже, че трябва да е "която и да е", щеше да държи точно и само ти да бъдеш с него на бала му. остави тия истории и си потърси друг, който ще държи на теб истински

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си