мен пък ми е писанло от оплакващи се. какво само се оплаквате бе хора, я се вземете в раце. тоя ви преебал, ония ви преебал, живота ви осрал, ами явно вие така сте си го направили. който каквото си направи, никой не може да му го направи. казваш, че приятели те ти те заебават, ами заеби ги и ти. не можеш ли да прецениш кой да ти е приятел и кой не? да ги прецедиш поне малко, ако не бегай от тях, отиди в нова компания. ако не си намериш те ще те намерят. бахти хората, от 3 дена съм в тоя форум и чета само за разни оплакващи се от живота хора, оная щяла да се самоубие щото е девствена, другия пък бил в депресия щото не се бил целувал на 16, еми не че нещо, ама ВИЕ така сте си го направи ли бе. прецаквате се сами, после търсите помощ от някакъв форум пълен с напълно непознати, вие акъл имате ли ? само знаете да се оплаквате. то пък и тука във форума 90% са жени и както всички жени само знаят за съчувстват и изслушват, никоя нищо смислено не каза до сега. само я отешавате, вместо да и помогнете как да си реши проблема, ама това е то, жени...